Atakaş Hatayspor

Atakaş Hatayspor

Son dakika Atakaş Hatayspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atakaş Hatayspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atakaş Hatayspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atakaş Hatayspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atakaş hatayspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 atakaş hatayspor haberi bulunmuştur. Tüm atakaş hatayspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemleri duyurdu.
7.03.2024 Süper Lig
Krunic yerine Bonucci'yle özel görüşme! İsmail Kartal hatasını affetmedi, forma giymeyecek
Krunic yerine Bonucci'yle özel görüşme! İsmail Kartal hatasını affetmedi, forma giymeyecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, 28. haftada Atakaş Hatayspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, zorlu maçın planları üzerine çalışmaya başladı. Mutlak galibiyet hedefindeki Kanarya'da deneyimli hoca, yıldız futbolcuyla özel görüştü.
27.02.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.
22.02.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı! Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu.
15.02.2024 Süper Lig
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Atakaş Hatayspor'a son dakika şoku! Galibiyet hasreti 8 maça çıktı
Atakaş Hatayspor'a son dakika şoku! Galibiyet hasreti 8 maça çıktı Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Atakaş Hatayspor sahasında Pendikspor'la karşı karşıya geldi. Hatayspor son dakikada yediği golle karşılaşmada 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
13.01.2024 Hatay Spor
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile MKE ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
9.01.2024 Süper Lig
Çaykur Rizespor, Hatayspor engelini 2 golle aştı!
Çaykur Rizespor, Hatayspor engelini 2 golle aştı! Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.
6.01.2024 Rizespor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.
30.12.2023 Beşiktaş
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Beşiktaş
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Beşiktaş, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan yeni formasını tanıttı
Beşiktaş, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan yeni formasını tanıttı Beşiktaş Kulübü, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan yeni formasını tanıttı. Siyah-beyazlılar, 100. yıl formasının Atakaş Hatayspor ile oynanacak karşılaşmada giyileceğini açıkladı.
20.12.2023 Beşiktaş
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023 Futbol
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! Nedeni belli oldu
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! Nedeni belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e ceza verdi.
6.12.2023 Süper Lig
Galatasaray'da kriz patladı! Kerem Aktürkoğlu, Ziyech yetmiyor, Okan Buruk'tan 10 numara kararı
Galatasaray'da kriz patladı! Kerem Aktürkoğlu, Ziyech yetmiyor, Okan Buruk'tan 10 numara kararı Galatasaray'ın Süper Lig'deki 10 maçlık galibiyet serisi Atakaş Hatayspor ile Mersin'de oynanan ve 2-1'lik skorla kaybedilen mücadelenin ardından son bulmuştu. Sarı-kırmızılılarda bu maçın ardından ortaya çıkan o sorun teknik direktör Okan Buruk'u kara kara düşündürüyor. Öte yandan Buruk Kerem Aktürkoğlu ve Ziyech ile ilgili yeni kararını verdi. İşte detaylar...
14.11.2023 Galatasaray
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz, basın açıklaması yayınladı ve hakemliği bıraktığını açıkladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor (Maç özeti)
Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor (Maç özeti) Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bugün sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Fenerbahçe rakibi Hatayspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek 17'de 17 yaptı ve yeniden liderliğe yükseldi. Hatayspor ise bu mağlubiyetle birlikte namağlup unvanını yitirdi.
22.10.2023 Fenerbahçe
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!
Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı! Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
13.09.2023 Fenerbahçe
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor Atakaş Hatayspor'un genç teknik direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Alper Potuk için devreye girdi.
21.07.2023 Hatay Spor
Atakaş Hatayspor, Süper Lig'e döndü
Atakaş Hatayspor, Süper Lig'e döndü Süper Lig'e, Trendyol Yemek'in desteğiyle geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa'da oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin beraberlikle sonuçlanan maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e yeni formayı hediye etti.
10.07.2023 Hatay Spor
Atakaş Hatayspor’dan yeni sponsorluk anlaşması
Atakaş Hatayspor’dan yeni sponsorluk anlaşması Atakaş Hatayspor ile Trendyol Yemek arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
20.06.2023 Hatay Spor
Volkan Demirel'in aklı fikri Hatayspor'da! 'Son 3 ayda çok oyuncu izledim'
Volkan Demirel'in aklı fikri Hatayspor'da! 'Son 3 ayda çok oyuncu izledim' Şu sıralar adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Volkan Demirel "Tek dileğim, tek düşüncem, Hatayspor'u Anka kuşu gibi hayata tekrar döndürmek ve bölgedeki halkın mutlulukla hayatlarını sürdürmelerini sağlamak." ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Atakaş Hatayspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atakaş hatayspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.