Asmalımescit

Asmalımescit

Son dakika asmalımescit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asmalımescit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asmalımescit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asmalımescit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asmalımescit gelişmeleri de dahil olmak üzere 630 asmalımescit haberi bulunmuştur. Tüm asmalımescit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilperi Şahinkaya flaşlar paylaşınca şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum'
Nilperi Şahinkaya flaşlar paylaşınca şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum' 'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün Asmalımescit'te görüntülendi. Yanında biriyle görüntülenen Şahinkaya, flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşadı. Muhabirlerin karşısına tek başına çıkan Şahinkaya, arkadaşının sorulması üzerine yaptığı açıklama dikkat çekti.
30.03.2024 Magazin
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti!
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti! Birçok dizide rol alan oyuncu Hakan Eratik, aldığı acı haberle sarsıldı. Eratik'in annesi Seviye Eratik bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Seviye Eratik hayatını kaybetti.
12.07.2023 Magazin
Anıl Altan: Pelin mutlu olsun bana yetiyor
Anıl Altan: Pelin mutlu olsun bana yetiyor Pelin Akil ile eşi Anıl Altan, önceki akşam Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda gerçekleşen lansmana katıldı. Oyuncu çift, davet sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladılar.
19.05.2023 Magazin
Ne yapacaklarını bilemediler! 'Tut elimi, bırak çeksinler'
Ne yapacaklarını bilemediler! 'Tut elimi, bırak çeksinler' Güven Kıraç, geçtiğimiz aylarda özel hayatıyla gündem olmuştu. Uzun süredir evli olduğu Başak Kıraç'tan boşanan usta oyuncu, Beyoğlu Asmalımescit'te esmer bir güzelle dudak dudağa kameralara yakalanmıştı. Güven Kıraç, 12 yıllık evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen Mervenur Topugil ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
14.04.2023 Magazin
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı!
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı! Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.
29.11.2022 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
Güven Kıraç genç sevgilisiyle fena yakalandı! 'Ortalığı karıştırıyorsunuz'
Güven Kıraç genç sevgilisiyle fena yakalandı! 'Ortalığı karıştırıyorsunuz' Geçtiğimiz haftalarda Asmalımescit'te genç bir kadın ile el ele objektiflere yansıyan Güven Kıraç, eğlendikleri mekanda görüntülendiği kişiyle yakalandığı an gündem oldu.. 2010 yılında Başak Kıraç ile dünyaevine giren ve evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan bir çocuk sahibi 62 yaşındaki oyuncu, gizemli kadın ile samimi hallerini soran basın mensuplarına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Oyuncu Güven Kıraç eşini aldattı mı? Görüntüler olay oldu...
Oyuncu Güven Kıraç eşini aldattı mı? Görüntüler olay oldu... 12 yıl önce Başak Kıraç ile evlenen giren Güven Kıraç, önceki gün Asmalımescit'te bir kadınla el ele objektiflere yakalandı. Eğlendikleri mekanda romantik anlar yaşayan ikili, çıkışta bir anda magazin muhabirlerini karşılarında buldu. Ünlü oyuncu hemen yanındaki kişinin elini bırakırken, arkadaşları da görüntü alınmasını engellemeye çalıştı..
22.09.2022 Magazin
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler!
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler! Final yapan 'Üç Kuruş' dizisinin oyuncuları, önceki akşam son bölümü birlikte seyretmek için bir araya geldi. Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Bora Akkaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
31.05.2022 Televizyon
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Yağtu, hakkında çıkacak olası bir haberi önlemek için açıklama yaptı ve 'Sadece arkadaşız' dedi.
21.05.2022 Magazin
Defne Samyeli çok aceleci! 'Sonra konuşuruz'
Defne Samyeli çok aceleci! 'Sonra konuşuruz' Spikerlik kariyerine oyunculuk ve şarkıcılığı da ekleyen Defne Samyeli, önceki akşam Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Hızlı adımlarla yürüyen Samyeli, gazetecilere "Yetişmem gereken bir yer var, daha sonra konuşuruz" dedi.
16.05.2022 Magazin
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı!
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı! Oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Didem Soydan'la barışmıştı. Asmalımescit'te bir yemeğe katılan oyuncu, 'Aşk yeniden' dediği ünlü mankenle ilişkisi hakkında "İlk adımı kim attı?" sorusuna yanıt verdi.
15.05.2022 Magazin
Nejat İşler alkolü fazla kaçırınca hakaretler yağdırdı! Basın mensuplarına çirkin hareket
Nejat İşler alkolü fazla kaçırınca hakaretler yağdırdı! Basın mensuplarına çirkin hareket Asmalımescit’de bir mekanda tanıştığı kız arkadaşı ile objektiflere yansıyan 50 yaşındaki oyuncu Nejat İşler, alkolü fazla kaçırınca ayakta durmakta güçlük çekti. "Zor yürüyorsunuz" sözlerine ise çok sinirlendi ve hakaretler yağdırdı. Arkadaşlarının müdahalesi ile taksiye bindirilen İşler, kameralara orta parmak işareti yaparken, otele giriş yaparken defalarca yere düştü.
16.04.2022 Magazin
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...'
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...' Adı kendisinden 20 yaş büyük iş insanı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Birce Akalay, önceki gece Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekanda bir erkekle samimi olan Akalay, yöneltilen soru karşısında sinirlendi.
12.04.2022 Magazin
Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'de 12 saatlik su kesintisi
Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'de 12 saatlik su kesintisi Beşiktaş - Sarıyer isale hattındaki bağlantı çalışmaları sebebiyle yarın 12 saat süreyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'de su kesintisi yaşanacak. 
3.01.2022 Yaşam
Kadına felç eden dayak! Hayatı kabusa döndü
Kadına felç eden dayak! Hayatı kabusa döndü Beyoğlu'nda 23 yaşındaki Zehra Meraklı ablasının nişan yemeğinden sonra geçişi kapattığı için uyardığı kişinin saldırısına uğradı. Zehra Meraklı'nın aldığı darbeler sonucunda yüzünün sol tarafı kısmi felç oldu. Dehşeti anlatan Zehra Meraklı "Arkadan enseme vurdu. Düşüp bayıldım, beni tekmelemeye devam etti, beyin kanaması geçirdim. Bütün gece hastanede kaldım. O kadar şuurumu kaybetmişim ki işe gideceğim işe geç kaldım diye gözümü açtım. Kafatasımda, yüzümün çeşitli yerlerinde çok sayıda kırık var, sol tarafım da kısmi felç zaten" dedi.
6.11.2021 Gündem
Cemre Yaz Tokses'in anne özlemi!
Cemre Yaz Tokses'in anne özlemi! Nil Burak’ın oğlu Cemre Yaz Tokses önceki akşam sevgilisi Yaren Şahin’le Asmalımescit’teki bir mekanda görüntülendi.
2.11.2020 Magazin
Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Arda Türkmen evli mi?
Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Arda Türkmen evli mi? Ünlü şef Arda Türkmen Kanal D’nin ekranlarında yayınlanan Arda’nın Ramazan Mutfağı programları ile gündeme geliyor. Kendine has üslubu ve sunumuyla kamera karşısına geçen Arda Türkmen lezzetli ve farklı tarifleri ile pek çok kişinin merak ettiği isimlerden biri. Peki, Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte usta şef Arda Türkmen hakkında merak edilenler…
20.12.2020 Gündem
Zerrin Tekindor imaj değiştirdi
Zerrin Tekindor imaj değiştirdi Zerrin Tekindor, önceki gece Asmalımescit Yakup'ta arkadaşının doğum günü yemeğine katıldı.
2.03.2020 Magazin
Kenan Ece'nin panik anları
Kenan Ece'nin panik anları Oyuncu Kenan Ece önceki akşam Asmalımescit’teki bir mekanda arkadaşlarıyla eğlendi.
7.02.2020 Magazin
Birkan Sokullu yeni bir aşka yelken açtı
Birkan Sokullu yeni bir aşka yelken açtı Oyuncu Birkan Sokullu'nun Eda Gürkaynak ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
30.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asmalımescit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asmalımescit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.