Aslı Hatemi

Aslı Hatemi

Son dakika Aslı Hatemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Hatemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Hatemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Hatemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı hatemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 aslı hatemi haberi bulunmuştur. Tüm aslı hatemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su diye çamaşır suyu içen Aslı Hatemi ilk kez konuştu!
Su diye çamaşır suyu içen Aslı Hatemi ilk kez konuştu! Avukat Aslı Hatemi, geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda alışveriş yapmak için gittiği ünlü bir mağazada su yerine kendisine yanlışlıkla çamaşır suyu verilince hastanelik olmuştu. Sosyetik avukat, konu hakkında ilk kez konuştu.
6.01.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz hakkında şok iddia!
Kerimcan Durmaz hakkında şok iddia! Kerimcan Durmaz'ın yanlışlıkla paylaştığı video sonrası tepkiler çığ gibi büyürken ünlülerin avukatı Aslı Hatemi, ''Teşhirciliğin 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası vardır'' dedi.
21.01.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusu
Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusu Kerimcan Durmaz'ın başı dertte. İki avukat hakkında suç duyurusunda bulundu. Durmaz hapse girebilir...
29.04.2019 Magazin
Demet nereye avukatı oraya
Demet nereye avukatı oraya DEMET Şener önceki gün Nişantaşın’da avukatı Aslı Hatemi ile birlikte alışveriş yaptı.
7.06.2018 Magazin
Bir örnek giyindiler
Bir örnek giyindiler Ece Erken ile yaşadığı tartışma ile konuşulan Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi’yle Nişantaşı’ndaydı.
23.05.2018 Magazin
Demet  muhatabım değil
Demet muhatabım değil Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi ile önceki gün Zorlu AVM’deydi.
10.04.2018 Magazin
Ulu orta bir şey yapmam!
Ulu orta bir şey yapmam! Demet Şener, geçtiğimiz günlerde avukatı Aslı Hatemi ve bir erkek arkadaşıyla Nişantaşı’nda görüntülenmişti.
29.03.2018 Magazin
Ayakta kalmaya çalışıyorum
Ayakta kalmaya çalışıyorum Demet Şener, önceki gün Nişantaşı’nda avukatı Aslı Hatemi ile objektiflere takıldı.
8.02.2018 Magazin
Hayatımızda olacak!
Hayatımızda olacak! İbrahim Kutluay ile evliliği geçen hafta resmen biten Demet Şener, boşanmayı kutlamaya devam ediyor.
21.01.2018 Magazin
Yasak aşk iddiasına dava
Yasak aşk iddiasına dava 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’la boşanma davası süren Demet Şener ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
9.12.2017 Magazin
“Tarifsiz bir acı!”
“Tarifsiz bir acı!” Yaşadığı skandal ilişkiyle gündeme gelen Murat Başoğlu ile eski eşi Hande Bermek’in ‘Formalite icabı boşandılar’ iddiasına avukat Aslı Hatemi’den yanıt: “Boşanır boşanmaz evleri ayırdılar. Hande Bermek başına gelenler karşısında şokta, tarifsiz bir acı içinde”
10.10.2017 Magazin
Başını kaldıramadı!
Başını kaldıramadı! Skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu 14 yıllık eşi Hande Bermek ile dün boşandı. Bir hayli kilo veren Başoğlu adliyeye başı önde gizlenerek girdi
11.09.2017 Magazin
Yılın skandalından sonra beklenen son!
Yılın skandalından sonra beklenen son! Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek bugün anlaşmalı olarak boşandı.
11.09.2017 Magazin
Bikinimi değil yuvası yıkılmış kadını konuşun
Bikinimi değil yuvası yıkılmış kadını konuşun İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Demet Şener, önceki gün Nişantaşı’nda avukatı Aslı Hatemi’yle birlikteydi.
24.08.2017 Magazin
Hızlıca uzaklaştılar
Hızlıca uzaklaştılar İbrahim Kutluay ile boşanma davası devam eden Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi ile Nişantaşı’ndaydı.
3.08.2017 Magazin
Barış yok
Barış yok Demet Şener önceki gün arkadaşı ve avukatı Aslı Hatemi’yle Nişantaşı’nda görüntülendi
21.07.2017 Magazin
Terlik  kardeşliği
Terlik kardeşliği Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi ile önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
20.07.2017 Magazin
Avukatsız gezmiyor
Avukatsız gezmiyor Demet Şener 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’a boşanma davası açtıktan sonra avukatı Aslı Hatemi’yi yanından ayırmaz oldu.
13.07.2017 Magazin
Yine bir mahkeme çıkışı biz
Yine bir mahkeme çıkışı biz Demet Şener, önceki gün görülen boşanma davası sonrası avukatı Aslı Hatemi ile Nişantaşı’na gitti.
16.06.2017 Magazin
Zorla getirilme kararı çıktı
Zorla getirilme kararı çıktı Demet Şener’in 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’a açtığı boşanma davasının üçüncü duruşması dün görüldü.
15.06.2017 Magazin
Demet Şener'den boşanma hatırası!
Demet Şener'den boşanma hatırası! Demet Şener, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'dan boşanma davasının görüldüğü Antalya Adliyesi'nin bahçesinde kadın hayranlarından yoğun ilgi gördü.
7.06.2017 Magazin
Bu davadan size çok iş çıkar!
Bu davadan size çok iş çıkar! İbrahim Kutluay’la boşanma davası süren Demet Şener ve avukatı Aslı Hatemi önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
28.05.2017 Magazin
Demet Şener, boşanma davası için Antalya'da
Demet Şener, boşanma davası için Antalya'da Eski Manken Demet Şener, avukatıyla birlikte Antalya'da boşanma davasına katıldı. Tanık dinlenmesi için Antalya'da yapıldığı belirtilen duruşmaya, eşi eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay katılmadı.
26.05.2017 Magazin
Stajyer muhabiri dedektif zanneden Demet Şener panikledi
Stajyer muhabiri dedektif zanneden Demet Şener panikledi İbrahim Kutluay'a boşanma davası açan Demet Şener, kendisini takip eden stajyer muhabiri dedektif zannedince büyük panik yaşadı.
4.05.2017 Magazin
Dedektif paniği!
Dedektif paniği! İbrahim Kutluay ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Demet Şener önceki gün avukatı Aslı Hatemi ile Nişantaşı’nda buluştu.
3.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Hatemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı hatemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.