Aslı Bekiroğlu yeni aşkını ilan etti: Sevgilisi de kendisi kadar ünlü!
Aslı Bekiroğlu yeni aşkını ilan etti: Sevgilisi de kendisi kadar ünlü! Aslı Bekiroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinan Sicimoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan ilan etti.
4.09.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu, Çeşme ve Bodrum'daki yüksek fiyatlardan dert yandı
Aslı Bekiroğlu, Çeşme ve Bodrum'daki yüksek fiyatlardan dert yandı Aslı Bekiroğlu, önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Kol kola görüntülendiği erkek arkadaşı için "Komşum" diyen oyuncu, popüler tatil bölgeleri Çeşme ve Bodrum'da uygulanan yüksek fiyatlardan dert yandı.
8.08.2023 Magazin
Kubilay Aka ile görüntülenmişti! Aslı Bekiroğlu aşk iddialarına son noktayı koydu
Kubilay Aka ile görüntülenmişti! Aslı Bekiroğlu aşk iddialarına son noktayı koydu 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında birlikte yer aldığı meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ve aşk iddiası ardından Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten Aslı Bekiroğlu, Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden genç oyuncu, Aka ile aşk iddialarına son noktayı koydu.
26.03.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan, Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum!
Aslı Bekiroğlu'ndan, Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum! Aslı Bekiroğlu sessizliğini bozdu! Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz birlikteliğine ilişkin açıklamada bulundu. Meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorumu yaptı, aynı zamanda iddialara da son noktayı koydu.
5.03.2022 Magazin