Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi

Son dakika aşkın nur yengi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşkın nur yengi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşkın nur yengi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşkın Nur Yengi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşkın nur yengi gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 aşkın nur yengi haberi bulunmuştur. Tüm aşkın nur yengi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı 17 yaşında! Nazlı annesine benzerliğiyle şaşırttı
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı 17 yaşında! Nazlı annesine benzerliğiyle şaşırttı Oyuncu Haluk Bilginer ile şarkıcı Aşkın Nur Yengi’nin 2006 yılında doğan ve Nazlı adını verdikleri kızları büyüdü, genç kız oldu. 2012'de tek celsede boşanan çiftin kameralardan uzak tuttuğu kızları Nazlı Bilginer, yıllar sonra ortaya çıktı. Annesiyle olan benzerliği, kopya dedirtti.
12.08.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Aşkın Nur Yengi’ye asistan dayanmıyor! Şoke eden gerçek
Aşkın Nur Yengi’ye asistan dayanmıyor! Şoke eden gerçek Aşkın Nur Yengi hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı son 5 ayda tam dört asistan değiştirmiş.
14.05.2023 Magazin
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'den yıllar sonra flaş hamle!
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'den yıllar sonra flaş hamle! Şarkıcı Zuhal Olcay, 12 yıllık eşi Haluk Bilginer'den 2004'te tek celsede boşanmıştı. Ayrılık nedeni olarak o dönem Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin adlarının aşk dedikodularına karışması gösterilmişti. Olaylı şekilde boşanan ikili, seneler sonra yeniden buluşuyor.
24.12.2022 Magazin
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı!
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı! Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay, 'Gecenin Ucunda' dizisiyle televizyon ekranlarında yer alıyor. Yoğun iş temposuna rağmen sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. 65 yaşındaki ünlü oyuncu, sette çektiği fotoğraf ile doğal halini gözler önüne serdi.
13.10.2022 Magazin
Aşkın Nur Yengi sağlık sorunu yaşıyor! 'Fizyoterapiye gidiyorum'
Aşkın Nur Yengi sağlık sorunu yaşıyor! 'Fizyoterapiye gidiyorum' 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, önceki gün Nişantaşı'nda bir mağazadan çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Yengi, günümüzde çıkan şarkıların uzun olmadığını belirtirken; yaşadığı sağlık sorununa da değindi.
7.10.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi'nin acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi'nin acı günü! Annesi hayatını kaybetti Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi'nin annesi Samime Yengi hayatını kaybetti. Üzücü haberi menajeri Haluk Şentürk sosyal medya hesabından duyurdu.
12.03.2022 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi…
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde uzun yollara eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylendi. “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Yolcu Yolunda Gerek” şarkısıyla yapıldı.
19.12.2021 Televizyon
Koronavirüs ile mücadele eden Aşkın Nur Yengi taburcu oldu!
Koronavirüs ile mücadele eden Aşkın Nur Yengi taburcu oldu! Dokuz gündür özel bir hastanede COVID-19 tedavisi gören Aşkın Nur Yengi, dün iyileşerek taburcu oldu.
4.11.2021 Magazin
Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandı
Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandı Zonguldak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda konser vermesi planlanan şarkıcı Aşkın Nur Yengi, koronavirüse yakalandı. Aşkın Nur Yengi yerine konserde Gökhan Türkmen sahne alacak.
26.10.2021 Magazin
Kuruçeşme aşk şarkılarıyla ışıldadı
Kuruçeşme aşk şarkılarıyla ışıldadı Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk pop müziğinin sevilen isimleri Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem'i ağırladı.
3.09.2021 Magazin
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar Babalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021 Gündem
Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa satın aldı
Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa satın aldı Şarkıcı Aşkı Nur Yengi, karantina dönemini fırsata çevirdi.
23.05.2020 Magazin
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor!
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor! Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Hülya Koçyiğit Oktay Kaynarca, aralarında bulunduğu ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatmaya başladı.
4.05.2020 Eğitim
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem
Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer tatile gidiyor
Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer tatile gidiyor Aşkın Nur Yengi ve geçen yıl barıştığı eski eşi Haluk Bilginer, kızlarını da alıp Finlandiya’da tatil yapacak.
29.12.2019 Magazin
Meral Okay'a  saygı duruşu!
Meral Okay'a saygı duruşu! Şubat ayında yayınlanan ilk teklisi "Kiraz Çiçekleri" ile beğeni toplayan Güler Tuncer'in yeni teklisi adını, Meral Okay'ın, "Yeditepe İstanbul"da canlandırdığı "Havva Hanım" karakterinden alıyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Selami Şahin'den dev yatırım
Selami Şahin'den dev yatırım Selami Şahin, Çeşme’de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor.
24.05.2019 Magazin
Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi için stüdyoya kapandı
Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi için stüdyoya kapandı Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi'nin bir ay sonra çıkacak albümünün prodüktörü oldu. 2 şarkının söz ve müziğine de imzasını attı. Üstelik tek kuruş almadı
17.03.2019 Magazin
Güler Tuncer’den ilk solo proje
Güler Tuncer’den ilk solo proje 17 yaşında başladığı müzik kariyeri boyunca Genco Arı, Bilal Karaman, Turgut Alp Bekoğlu, Gökhan Türkmen, Aşkın Nur Yengi gibi değerli müzisyenlerle birlikte çalışan Güler Tuncer, ilk solo projesi “Kiraz Çiçekleri” teklisiyle dinleyiciyle buluştu.
20.02.2019 Kültür Sanat
Bir ayda 10 kilo verdi!
Bir ayda 10 kilo verdi! Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi, Beyoğlu Sanat Performans’ta sahneye çıktı.
16.12.2018 Magazin
Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi Madonna'nın partisine katıldı
Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi Madonna'nın partisine katıldı Pop yıldızı Madonna, geçen hafta Londra'daki evinde verdiği partiye Haluk Bilginer'i davet etti.
25.11.2018 Magazin
Aşkın Nur Yengi dekoltesiyle göz doldurdu
Aşkın Nur Yengi dekoltesiyle göz doldurdu Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, Girne Rocks Hotel’de verdiği konserde adeta coştu. Hayranlarıyla dans ederek yerinde duramayan sanatçı, şarkılarıyla hop oturtup hop kaldırdı. Giydiği zümrüt yeşili kıyafeti ve yeşil küpeleriyle de adından söz ettirdi.
29.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşkın Nur Yengi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşkın nur yengi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.