Aşk Uykusu

Aşk Uykusu

Son dakika Aşk Uykusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşk Uykusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşk Uykusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Uykusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk uykusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 aşk uykusu haberi bulunmuştur. Tüm aşk uykusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Hande Subaşı kimdir?
Hande Subaşı kimdir? Hande Subaşı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Pek çok önemli dizi ve filmde rol alan Hande Subaşı'nın hayatına dair bilgiler merak ediliyor. İşte Hande Subaşı hakkındaki tüm ayrıntılar...
12.08.2018 Gündem
'Babam kadınlarla basılmadı'
'Babam kadınlarla basılmadı' İlk albümü ‘Aşk Uykusu’ ile dikkati çeken türkücü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, ülkemizde ünlü çocuğu olmanın sıkıntılı bir algı yarattığından dert yandı.
14.09.2017 Magazin
Kalıcı olmak için yeterince donanımlıyım
Kalıcı olmak için yeterince donanımlıyım Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem, ilk albümü “Aşk Uykusu” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Genç ve güzel şarkıcı, “Sürekli babamın ismiyle anılmak istemem. Kalıcı olmak için yeterince donanıma sahibim” diyor.
9.09.2017 Arşiv
'İyi ki babam Mahmut Tuncer'
'İyi ki babam Mahmut Tuncer' İlk albümü 'Aşk Uykusu' ile adından söz ettiren Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
25.08.2017 Magazin
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem, popçu oldu!
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem, popçu oldu! Türkücü Mahmut Tuncer'in güzeller güzeli kızı Gizem, 'Aşk Uykusu' adlı ilk beş şarkılık albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.
6.08.2017 Magazin
Armut yine dibine düştü
Armut yine dibine düştü Türkücü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem, ilk EP’si “Aşk Uykusu”nu dinleyicileriyle buluşturdu.
4.08.2017 Magazin
Albüme geri sayım
Albüme geri sayım Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, geçtiğimiz akşam Cihangir’de ailesi ve yakın dostlarıyla doğum gününü kutladı.
22.07.2017 Magazin
'Adı Efsane'den şok üstüne şok! İki ayrılık daha
'Adı Efsane'den şok üstüne şok! İki ayrılık daha Erdal Beşikçioğlu'nun ardından iki önemli isim daha 'Adı Efsane'ye veda ediyor...
22.05.2017 Televizyon
Hem modacı hem oyuncu
Hem modacı hem oyuncu Amerika’da kendi markası ile Yılın En İyi Erkek Tasarımcısı ödülünü alan modacı ve oyuncu Peyman Umay, Amerika’nın popüler dizilerinde rol almayı başladı.
5.05.2017 Arşiv
Gökçe Bahadır'dan ateşli sahneler yüzünden ayrılmıştı, şimdi de...
Gökçe Bahadır'dan ateşli sahneler yüzünden ayrılmıştı, şimdi de... Güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile sevgilisi Efe Duru 3 Nisan'da Bahadır'ın müstehcen sahneleri yüzünden ayrılmıştı. Ancak ayrılık uzun sürmedi...
8.04.2017 Magazin
Barıştılar
Barıştılar Oyuncu Gökçe Bahadır ile turizmci sevgilisi Efe Duru’nun ayrılığı kısa sürdü.
7.04.2017 Magazin
Ateşli sahneleri, Gökçe Bahadır'ın ilişkisini bitirdi
Ateşli sahneleri, Gökçe Bahadır'ın ilişkisini bitirdi Turizmci Efe Duru ile Gökçe Bahadır'ın evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerinin bitmesine ünlü oyuncunun 'Aşk Uykusu' filmindeki ateşli sahnelerin neden olduğu ortaya çıktı.
5.04.2017 Magazin
Alican Yücesoy'dan olay sahne için net açıklama!
Alican Yücesoy'dan olay sahne için net açıklama! Alican Yücesoy, ‘Aşk Uykusu’ndaki olay sevişme sahneleri hakkında çok net konuştu: 'Bu bir iş!'
3.04.2017 Magazin
O sahne ilişkimi etkilemedi
O sahne ilişkimi etkilemedi Oyuncu Alican Yücesoy, sevgilisi Melis Birkan ile açılışa katıldı.
2.04.2017 Magazin
Tatmin olmayan erkek aldatıyor
Tatmin olmayan erkek aldatıyor Hande Subaşı, aldatılma hikayesini konu alan Aşk Uykusu filminde ters köşe bir rolle kamera karşına geçiyor. Filmde en yakın arkadaşına ihanet eden Seda'yı canlandıran Subaşı, "Bir kadın olarak ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Ama hayatta iyisiyle kötüsüyle her şeyin mümkün olacağını düşünüyorum. Hiçbir şey için büyük konuşamayız" diyor.
2.04.2017 Arşiv
İştahla oynadım!
İştahla oynadım! “Aşk Uykusu” filminde Alican Yücesoy’un Gökçe Bahadır ve Hande Subaşı’ıyla sevişme sahneleri nefes kesti. Yücesoy “Karakter dengesiz. Bu aslında oynamayı daha iştahlı hale getirdi” dedi. İşte Alican Yücesoy’un açıklamaları...
31.03.2017 Magazin
Aşk Uykusu Film Fragmanı
Aşk Uykusu Film Fragmanı ´Aşk Uykusu´ filmi 31 Mart´ta vizyonda...
29.03.2017 Sinema-Dizi
Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu!
Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu! ‘Aşk uykusu’ filminin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, çekimlerden sonra hastaneye yatmayı düşündüğünü söyledi.
23.03.2017 Magazin
Filmin psikolojisi çok yordu
Filmin psikolojisi çok yordu Mehmet Coşkundeniz’in romanından beyazperdeye uyarlanan “Aşk Uykusu” vizyon için gün sayıyor.
22.03.2017 Magazin
'Bu film birçok insana aykırı gelecektir'
'Bu film birçok insana aykırı gelecektir' 'Aşk Uykusu' filminin basın toplantısı St. Regis Otel’de yapıldı.
22.03.2017 Kültür Sanat
Gökçe Bahadır'dan cesur sahneler!
Gökçe Bahadır'dan cesur sahneler! Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşı’nın başrollerinde oynadığı ‘Aşk uykusu’ filminin fragmanı sosyal medyaya damga vurdu. İşte Gökçe Bahadır'ın gündem olan o sahneleri...
15.03.2017 Magazin
Aşk Uykusu Fragman
Aşk Uykusu Fragman Aşk Uykusu Fragman
21.01.2022 Magazin
İhanet sorusu zorladı
İhanet sorusu zorladı Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru ile önceki gün Arnavuktöy’deydi.
9.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Uykusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk uykusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.