Aşırı sıcaklara karşı peş peşe uyarılar geldi! Bakan Koca: Sıcak havalar tetikliyor
Aşırı sıcaklara karşı peş peşe uyarılar geldi! Bakan Koca: Sıcak havalar tetikliyor   Rekor sıcaklılar tüm Türkiye'yi etkilemeye devam ederken Bakan Koca'dan önemli uyarı geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşırı sıcaklıklarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaştı. Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Tolunay kalp ve tansiyon hastaları için önemli tavsiyelerde bulundu.
4.08.2023 Gündem
Canlı yayında son dakika olarak duyurdu! Alarm verildi, dışarı çıkmayın...
Canlı yayında son dakika olarak duyurdu! Alarm verildi, dışarı çıkmayın... Canlı yayında son dakika ile açıkladı! Alarm verildi. Önümüzdeki 4 gün boyunca etkili olacak. Dışarı çıkmayın. Bu saatlere dikkat. Aşırı sıcaklar geliyor. Sıcaklıklar 3-4 derece artacak ancak nemin yüksek olduğu illerde yaşıyorsanız bu yerlerde hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçecek. Özellikle 10.00 ile 17.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması büyük önem taşıyor. Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir ve CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen kritik açıklamalar geldi.
17.07.2021 Gündem
Sıcaklara dikkat!
Sıcaklara dikkat! Yaz bitiyor derken bu hafta ülkemizi yeni bir sıcak dalgası saracak. 8 dereceye kadar yükselmesi beklenen hava sıcaklığı en çok yaşlıları, çocukları ve hamileleri etkileyecek. ART Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Senai Aksoy, anne adaylarının aşırı sıcaklarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini yazdı.
27.08.2013 Arşiv