Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete’de! İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli?
Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete’de! İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli? 2023 yılı asgari ücret kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güğvenlik Bakanlığı, Asgari Ücret Tespit Komisyonu kararını Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda , Milli seviyede tek asgari ücretin tespit edildiğine ve bir işçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücreti tutarı belirtildi. İşverene verilen asgari ücret desteği tutarının da sürdürüleceği kararda yer aldı. Peki, İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli? İşverene verilecek asgari ücret desteği ne kadar? Asgari ücretin altında çalıştırılır mı? İşte detaylar…
29.12.2022 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ne zaman ödenecek? Asgari ücret zammı ne zaman yatacak?
Yeni asgari ücret ne zaman ödenecek? Asgari ücret zammı ne zaman yatacak? 2022 asgari ücretine ek zammın ardından milyonlarca çalışan yeni asgari ücretin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. Asgari ücrete yüzde 30 oranında ara zam ile 5bin 500 TL olarak hesaplara yatırılacak asgari ücret in ödeme tarihi araştırılıyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte pek çok kişi bu ay maaşların zamlı yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, Yeni asgari ücret ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı ne zaman yatacak? Asgari ücret ne zaman geçerli? 2022 Temmuz asgari ücret zammının ödeme tarihi!