ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor
ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor Savunma sanayisinde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Ankara'dan sonra Konya'da da açılan ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
15.07.2021 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN lisesini tercih eden istihdam programı ile iş gücüne katılım sağlanacak!
ASELSAN lisesini tercih eden istihdam programı ile iş gücüne katılım sağlanacak! Ankara'daki ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), kuruluşunun üçüncü yılında gelişim ve kariyer odaklı yeni eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. ASELASAN MTAL, parlak bir geleceği hedefleyen yeni öğrencilerini bekliyor.
7.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! İlk defa oluyor, ve başladı...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! İlk defa oluyor, ve başladı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. İlk defa oldu ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Selçuk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 'ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi okullarımız artık yüzde 1'lik dilimden öğrenci alıyor. Türkiye'nin en yüksek puanlı öğrencileri bu okullara geliyor ve bu da doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Girişimcilik sürecinin bütün aşamaları çocuklarla uygun olarak paylaşılıyor. On binlerce çocuğumuz bu eğitimi alıyor. 40 üzerinde meslek lisemiz ihracata başladı. Bu ilk defa olan bir iş.'
30.06.2021 Eğitim