Arka Sokaklar Sezon Finali

Arka Sokaklar Sezon Finali

Son dakika Arka Sokaklar sezon finali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arka Sokaklar sezon finali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arka Sokaklar sezon finali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar Sezon Finali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sokaklar sezon finali gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 arka sokaklar sezon finali haberi bulunmuştur. Tüm arka sokaklar sezon finali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede!
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede! Kanal D’nin, 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 632’nci bölümü izleyiciden bir kez daha tam not olarak sezonu zirvede bitirdi.
19.06.2022 Televizyon
Arka Sokaklar sezonu zirvede bitirdi
Arka Sokaklar sezonu zirvede bitirdi Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar' cuma akşamı sezon finali bölümü ile ekrana geldi.
19.06.2021 Televizyon
Arka Sokaklar 521. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 521. bölüm fragmanı Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümünde neler olacak?
12.06.2019 Televizyon
Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Eylül'de...
Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Eylül'de... Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar için geri sayım başladı. Yeni sezon tanıtımı oldukça heyecanlandıran Arka Sokaklar dizisinde hangi maceralar yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar...
28.08.2018 Gündem
Arka Sokaklar 447. bölümü ile bu akşam sezon finali yapıyor!
Arka Sokaklar 447. bölümü ile bu akşam sezon finali yapıyor! Arka Sokaklar 447. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Sezon finali yapan Arka Sokaklar'da neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Suat'a araba çarptığı ve tedaviye alındığı görülüyor. Peki neler Suat ölecek mi? İşte Arka Sokaklar'ın tanıtımı...
29.09.2021 Gündem
Ve belli oldu! Arka Sokaklar'da ağlatan son...
Ve belli oldu! Arka Sokaklar'da ağlatan son... Arka Sokaklar'ın sezon finalinin 2. fragmanı yayınlandı. Hüsnü Çoban'ın eşi Suat'ın ölüm nedeni belli oldu. Meğer Suat'a araba çarpıyormuş.
22.06.2017 Televizyon
'Arka Sokaklar'da yürek yakan kareler!
'Arka Sokaklar'da yürek yakan kareler! 'Arka Sokaklar'da sezon finali fragmanından sonra yeni bölümden çarpıcı fotoğraflar geldi.
20.06.2017 Televizyon
Arka Sokaklar'da şoke eden son!
Arka Sokaklar'da şoke eden son! Arka Sokaklar'ın sezon finali fragmanı yayınlandı. Hüsnü Çoban yeni bölümde eşini kaybediyor. Dizideki herkes adeta kahroluyor. İşte Arka Sokaklar final fragmanı...
19.06.2017 Televizyon
Arka Sokaklar 408. sezon finali fragmanında beklenmedik olay!
Arka Sokaklar 408. sezon finali fragmanında beklenmedik olay! Kanal D ekranlarının fenomen haline gelmiş dizisi Arka Sokaklar bu sezonda da bomba gibi bölümler ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Her bölümde başka bir hikayenin içine çeken sevilen dizi bu akşam sezon finali yapıyor. Peki Arka Sokaklar 408. yeni bölüm fragmanında neler olacak? İşte merak edilen detaylar ve Arka Sokaklar sezon finali fragmanı...
1.07.2016 Magazin
Arka Sokaklar sezon finalinde Rıza baba şoku!
Arka Sokaklar sezon finalinde Rıza baba şoku! Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 408. bölüm ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Sevilen dizi Arka Sokaklar sezon finali fragmanında nefes kesen sahneler yer alıyor. İşte Arka Sokaklar 408. sezon finali fragmanı ve merak edilen detaylar...
30.06.2016 Magazin
Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak?
Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak? Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar sezon finali yerine final kararı aldı.
24.06.2015 Magazin
Kanal D'nin sevilen dizisinden flaş karar
Kanal D'nin sevilen dizisinden flaş karar Kanal D’nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar sezon finali yerine final kararı aldı...
24.06.2015 Magazin
O dizi final yapıyor!
O dizi final yapıyor! Sekizinci kez sezon finali yapıyor
26.05.2014 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak, bu akşam Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar dizisi 16 sezondur reyting rekorları kırıyor. 17 Haziran Cuma akşamı heyecanlı bir bölümle sezon finali yapan Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?
23.09.2022 Televizyon
Yüsra Geyik 'Arka Sokaklar'dan ayrıldı! Duygusal veda paylaşımı
Yüsra Geyik 'Arka Sokaklar'dan ayrıldı! Duygusal veda paylaşımı 15 yıldır ekrana gelen Kanal D'nin sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'da ilk bölümden bu yana rol alan Yüsra Geyik, dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle kadrodan ayrıldı. Sosyal medya hesabından sette çekilen videoları paylaşan oyuncu, "Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum" ifadelerini kullandı.
19.06.2021 Magazin
Arka Sokaklar'da sezon finali! Hakan ölümle pençeleşiyor...
Arka Sokaklar'da sezon finali! Hakan ölümle pençeleşiyor... Arka Sokaklar sezon finaliyle ekrana geliyor.Hastaneye kaldırılan Hakan yaşama tutunabilecek mi?
10.06.2020 Televizyon
Zirvede bitirdi
Zirvede bitirdi Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un başrolünü paylaştığı ‘Arka Sokaklar’, sezon finaliyle zirvede yer aldı.
16.06.2019 Televizyon
Cuma gününün galibi: Arka Sokaklar!
Cuma gününün galibi: Arka Sokaklar! Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, sezon finaliyle izleyenleri ekrana kilitledi.
15.06.2019 Televizyon
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu Özel kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yerli diziler, ocak ayı başında yayına üç hafta ara verdi.
16.01.2019 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma 22 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Eski dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin sezon finali ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.06.2018 Gündem
Arka Sokaklar 485. bölüm sezon finalinde Hüsnü ve Kazım tehlikede!
Arka Sokaklar 485. bölüm sezon finalinde Hüsnü ve Kazım tehlikede! Arka Sokaklar 485. bölüm sezon finali ile ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar sezon finalinde Hüsnü ve gizli görevdeki Kazım tehlikeye giriyor. Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar sezon finalinde aksiyon dozu yeniden yükseliyor.
23.06.2018 Gündem
Arka Sokaklar'da ortalık karışıyor!
Arka Sokaklar'da ortalık karışıyor! 2006'dan beri ekranlarda olan cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın 484. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finaline sayılı günler kalan dizinin 484. bölümünde neler olacağı ise merak konusu oldu.
3.06.2018 Televizyon
Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban depremi!
Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban depremi! Kanal D'nin ilgiyle izlenen yapımlarından Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'a tiroid kanseri teşhisi konuldu.
12.05.2018 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma 20 Ekim Cuma günü Kanal D ekranları 07:00’da “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın hayatına başlıyor. Canlı canlı başlayan haber bülteni sayesinde sabahın erken saatlerinde gündem hakkında bilgi sahibi olabilecek ve merak ettiklerinize kolayca cevap bulabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’de başlayan “Arka Sokaklar” dizisi kanalın hareketliliğini sağlayacak. Yepyeni gelişmeler ile gelen yepyeni bir bölüm sizlerle… Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sokaklar Sezon Finali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sokaklar sezon finali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.