Kanserle savaşıyor, tam bir doğal antibiyotik! Bir damlası bile çok etkili...
Kanserle savaşıyor, tam bir doğal antibiyotik! Bir damlası bile çok etkili... Kansere karşı tam bir savaşçı, bir damlası bile yetiyor. Anti-viral, anti-bakteriyel, anti-inflamatuar ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkilere sahip, iştah açıcı olarak kullanılıyor. En çok Japonya'da üretiliyor, içinde su, karbonhidrat, lipid, aminoasit bulunuyor. B1, B2, B3, B12, biotin, inositol, asetilkolin, folik asit, A, C, D, E vitaminleri, bazı mineraller, enzimler, hormonlar, antibakteriyel ve antibiyotik bileşenleri bakımından çok zengin, çocukların öğrenme ve algılama işlevlerinin arttırılmasına yardımcı oluyor. Bağışıklık sisteminin güçlendiriyor, kolit gibi mide hastalıklarının tedavisinde olumlu etkiler gösteriyor. İşte bedensel ve zihinsel yorgunluğa karşı enerji kaynağı olan bu besinin mucizevi faydaları...
6.01.2022 Sağlık
Arı sütü gün boyu tok tutuyor
Arı sütü gün boyu tok tutuyor Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kekeçoğlu, arı sütünün içinde barındırdığı özelliklerle gün boyu tok tuttuğunu, ramazanda tüketilmesinin de önem taşıdığını bildirdi.
17.05.2018 Arşiv
Arı sütünün inanılmaz etkisi
Arı sütünün inanılmaz etkisi Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu, arı sütünün midedeki pepsin enzimleriyle sindirildiğini, insanları tok tutma yönünde etki oluşturduğunu belirterek, "İnsanlar, oruç tutarken gün boyu uyuyarak geçiriyor, zorlanıyor ama arı sütü tüketirse buna gerek kalmayacak" dedi.
16.05.2018 Ramazan Sofrası