Aram Ateşyan

Aram Ateşyan

Son dakika aram ateşyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aram ateşyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aram ateşyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aram Ateşyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aram ateşyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 aram ateşyan haberi bulunmuştur. Tüm aram ateşyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Ermeni Patriği Maşalyan oldu!
İstanbul Ermeni Patriği Maşalyan oldu! 85. İstanbul Ermeni Patrikliği için Episkopos Sahak Maşalyan ve Başespiskopos Aram Ateşyan'ın yarıştığı seçim, Kumkapı Meryem Ana Patriklik Kilisesi'nde yapıldı. Sahak Maşalyan 102, Aram Ateşyan 16 oy aldı.
11.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aram Ateşyan'a mektup gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aram Ateşyan'a mektup gönderdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Aram Ateşyan'a mektup gönderdi. Erdoğan mektubunda "Ortak bir geleceği beraber inşa edebilmenin yolunun bir ve beraber olmaktan geçtiğine inanıyorum. Bu itibarla, ortak geçmişimizi çarpıtarak tarihten kin, nefret ve husumet çıkarmaya tevessül eden çevrelere fırsat vermemenizi diliyorum" dedi.
24.04.2019 Siyaset
Patrik Mutafyan son yolculuğuna uğurlandı
Patrik Mutafyan son yolculuğuna uğurlandı Türkiye Ermenileri Patriği II. Mesrob Mutafyan için Kumkapı Meryem Ana Patriklik Kilisesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.
17.03.2019 Gündem
Azınlık cemaatleri Yeni Zelanda'daki terör saldırısını kınadı
Azınlık cemaatleri Yeni Zelanda'daki terör saldırısını kınadı Türkiye'deki azınlık cemaat liderleri yayımladıkları bildiriyle Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde dün cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısını kınadı.
16.03.2019 Gündem
Aram Ateşyan'dan Yeni Zelanda'daki terör saldırısına tepki!
Aram Ateşyan'dan Yeni Zelanda'daki terör saldırısına tepki! Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başepiskopos Aram Ateşyan, teröre karşı topyekun ve istisnasız bir uluslararası mücadelenin elzem ve vazgeçilmez olduğunu belirterek, "Din adına can almak kimsenin haddi değildir." dedi. Ateşyan, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın bu sabah Yeni Zelanda'da yaşanan elim terör saldırısının sarsıntısıyla güne başladığını ifade ederek, iki farklı camiye ateş açılması sonucu çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.
15.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aram Ateşyan’ı arayarak taziyelerini iletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aram Ateşyan’ı arayarak taziyelerini iletti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Mutafyan’ın vefatı nedeniyle Patrikvekili Başpiskopos Aram Ateşyan’ı arayarak taziyelerini iletti.
8.03.2019 Gündem
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması Diriliş Gençlik Federasyonu yöneticileri, Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türk Ermeni Baş Patrik Vekili Aram Ateşyan ve bölge kanaat önderlerinin katılımı ile gerçekleşen "Birlikte Yaşamak" konulu konferans yoğun katılım ile gerçekleşti.
12.11.2018 Siyaset
Güle güle büyük usta seni hiç unutmayacağız
Güle güle büyük usta seni hiç unutmayacağız 68 yıldır fotoğraflarıyla tarihe ışık tutan duayen foto muhabiri Ara Güler son yolculuğuna Türk Bayrağıyla uğurlandı.
21.10.2018 Gündem
Ara Güler son yolculuğuna uğurlanıyor
Ara Güler son yolculuğuna uğurlanıyor Fotoğraf sanatçısı Ara Güler için ilk olarak Galatasaray Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene çok sayıda seveni katıldı, evinin penceresinden töreni izleyen bir kadın gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Ara Güler'in babasının memleketi olan Şebinkarahisar'dan toprak ve karayemiş gönderildi. Şebinkarahisar'ın Belediye Başkanı Şahin Yılancı, toprağı ve karayemişi Güler'in vasiyeti üzerine mezarına koyacaklarını söyledi. Ara Güler'in naaşı, Galatasaray Meydanı'ndaki törenin ardından Beyoğlu Üç Horan Ermeni Kilisesi'ne götürüldü.
20.10.2018 Gündem
Akdamar'da 3 yıl sonra ilk ayin! Bakan Ersoy da ayini izledi ve müjdeyi verdi...
Akdamar'da 3 yıl sonra ilk ayin! Bakan Ersoy da ayini izledi ve müjdeyi verdi... Kültür ve Turizm Bakanlığının özel izniyle yılda bir kez ibadete açılan Van Gölü'ndeki Akdamar Adası'nda bulunan Surp Haç Kilisesi, 3 yıl aradan sonra altıncı ayine ev sahipliği yapıldı. Ayini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da izledi. Bakan Ersoy, "Ortak değerleri beraber yaşıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de birlikte Türk milleti olarak Ermenilerin dini özgürlüklerine, yaşam kültürlerine saygı duymaya, desteklemeye, sahip çıkmaya devam ediyoruz" dedi. Bakan Ersoy adaya su getirileceği müjdesini de verdi.
9.09.2018 Gündem
Azınlıklar: Türkiye’de özgürüz
Azınlıklar: Türkiye’de özgürüz Türkiye’de farklı din mensuplarına baskı yapıldığı yönündeki iddiaları azınlık cemaatlerinin temsilcileri ortak bildiriyle yalanladı
31.07.2018 Gündem
Azınlık cemaatleri o iddiaları yalanladı
Azınlık cemaatleri o iddiaları yalanladı Azınlık cemaatlerinin temsilcileri, Türkiye'de farklı din mensuplarına baskı yapıldığı yönündeki iddiaları ortak bildiriyle yalanladı.
31.07.2018 Gündem
İlk Başkan
İlk Başkan 16 Nisan 2017’de yapılan referandumla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ‘evet’ diyen Türkiye, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak da yüzde 52.59 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti... Erdoğan, “Artık seçim döneminde yaşanan tartışmaları, gerginlikleri geride bırakıp ülkemizin geleceğine yoğunlaşma zamanıdır. Gayemiz bu dönemde ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır” dedi
25.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları Birçok dünya liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik ettiği bildirildi.
24.06.2018 Siyaset
İçişleri Bakanlığından kiliseye saldırıya ilişkin açıklama!
İçişleri Bakanlığından kiliseye saldırıya ilişkin açıklama! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy Surp Takavor Ermeni Kilisesi’ne yapılan saldırı sonrası İstanbul Ermenileri Patriği Genel Vekili Aram Ateşyan ve Kadıköy Surp Takavor Ermeni Kilisesi Vakıf Başkanı Aram Bükücüyan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
1.05.2018 Gündem
Ermeni Vakfı arazisinde milyonluk komisyon kavgası
Ermeni Vakfı arazisinde milyonluk komisyon kavgası Beykoz’da Ermeni Surp Nigohayos Vakfı’na iade edilen arazi için ilk etapta 25 milyon lira tazminat kazanıldı. Bu paradan milyonlarca lira komisyon dağıtıldığı iddiaları cemaati karıştırdı
29.09.2021 Gündem
Ermeniler patrik seçebilecek!
Ermeniler patrik seçebilecek! Ermeni Cemaati’nde tartışmalara yol açan Patrik Genel Vekili Aram Ateşyan istifa etti. Avukat Sebu Aslangil, Türkiye Ermenileri Patriği’nin 5-6 ay içinde seçileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Ermeni Patrikhanesi'ne mesaj
Erdoğan'dan Ermeni Patrikhanesi'ne mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'daki Ermeni Patrikhanesi'nde düzenlenen dini törene gönderdiği mesaj okundu.
29.09.2021 Gündem
Ermeni Patriği seçimi durduruldu
Ermeni Patriği seçimi durduruldu Ermeni Patriği seçiminin ilk aşaması olan Patrik Kaymakamı seçimi İstanbul Valiliği’nin müdahalesiyle durduruldu. Patrik Genel Vekili Ateşyan ile Patrik Kaymakamı seçilen Bekçiyan birbirine girdi
29.09.2021 Gündem
Türkiye Ermenleri Patrikliği: Almanya'nın hatalı davranışı kabul edilemez
Türkiye Ermenleri Patrikliği: Almanya'nın hatalı davranışı kabul edilemez Ermeni Patrikliği, Patrik Vekili Aram Ateşyan’ın imzasını taşıyan bir mektup yayınlayarak Alman Parlamentosu’nun ‘Ermeni soykırımı’ kararı nedeniyle üzüntü duyduklarını aktardı.
29.09.2021 Gündem
‘Ermenilerin acılarını paylaşıyoruz’
‘Ermenilerin acılarını paylaşıyoruz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermeni Patrikhanesi’nin düzenlediği 1915 olaylarını anma ayini dolayısıyla gönderdiği mesajda hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini saygıyla andıklarını belirtti
24.04.2016 Dünya
Akdamar Ayini iptal edildi
Akdamar Ayini iptal edildi Van’da her yıl eylül ayının ikinci pazar günü, Akdamar Adası’nda bulunan Akdamar Kilisesi’nde yapılan ayin iptal edildi...
29.09.2021 Gündem
Kartal’da Ermeni kilisesi açıldı!
Kartal’da Ermeni kilisesi açıldı! Kartal Belediyesi ve bazı derneklerin katkılarıyla restore edilen Kartal Surp Nışan Ermeni Kilisesi ayinle açıldı...
10.08.2015 Yaşam
100. yılda barışa dua
100. yılda barışa dua 1915 olaylarının 100...
29.09.2021 Gündem
Bozkır: Büyük onur duydum
Bozkır: Büyük onur duydum AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 10...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aram Ateşyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aram ateşyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.