Araç Kampanyaları

Araç Kampanyaları

Son dakika araç kampanyaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç kampanyaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç kampanyaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Kampanyaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç kampanyaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 araç kampanyaları haberi bulunmuştur. Tüm araç kampanyaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobilde ocak kampanyaları devreye girdi!
Otomobilde ocak kampanyaları devreye girdi! Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladılar.
17.01.2022 Otomobil
Sıfır arabada son fırsat! Kaçıran üzülür! Kredi, kampanya, indirim...
Sıfır arabada son fırsat! Kaçıran üzülür! Kredi, kampanya, indirim... Araba almak isteyenler için son fırsat. Kaçıran üzülür. Tarih belli oldu. Kredi, kampanya ve indirim seçenekleri var. Cazip fiyata araba alabilirsiniz. Eylül ayı sonuna kadar binek, hafif ticari ,araç kiralama ve lastiğe kadar birçok marka avantajlı kampanyaları devreye aldılar.
11.09.2021 Otomobil
Araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İndirim yapıldı, yüzde...
Araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İndirim yapıldı, yüzde... Arabası olan, araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Fiyatlarla ilgili açıklama geldi. İndirim yapıldı, faizsiz kredi fırsatları duyuruldu. Pandemi, çip krizi, döviz kuru derken araba fiyatlarına 6 ayda 30 bin liraya yakın zam gelmişti. Markalar ise peş peşe yeni kampanyalarını duyurdu. Çeşitli indirimler yapıldı. Satışların yapılan kampanyalarla artması hedefleniyor. İşte araba satış kampanyaları...
7.06.2021 Ekonomi
Araba almak isteyenlere müjde! Resmen duyuruldu, faizsiz ve...
Araba almak isteyenlere müjde! Resmen duyuruldu, faizsiz ve... Araba almak isteyen herkesi ilgilendiren güzel haber! Markalar tek tek duyurdu, fırsatlar açıklandı. İndirim ve sıfır faiz imkanı sunuluyor. Araba almak isteyenler için otomobil markaları bahar kampanyalarını duyurdu.
19.04.2021 Ekonomi
Faizler sıfırlandı! Büyük indirim
Faizler sıfırlandı! Büyük indirim Araba alacaklara güzel haber! Faizler sıfırlandı! Markalar sıfır araç alımında belli bir vadeye kadar faizleri sıfırlarken fiyatlar da ise 24 bin TL'ye kadar indirim imkanı sunuyor. İşte Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Kia, Honda, Volkswagen 2021 yılı sıfır araç kampanyaları..
19.01.2021 Ekonomi
Kampanyayı duyurdular! Faizler düştü, ödemeler 4 ay ertelendi...
Kampanyayı duyurdular! Faizler düştü, ödemeler 4 ay ertelendi... Corona virüs nedeniyle olumsuz etkileri geride bırakmak isteyen otomobil markaları art arda kampanyaları duyuruyor. Kampanyalarda indirimler göze çarparken ödemelerin de 4 ay ertelenmesi dikkat çekiyor. İşte 2020 Haziran ayı araç kampanyaları...
20.06.2020 Ekonomi
0.49 araç kampanyaları ve modeller - Devlet destekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 0.49 kredi başvuru şartları!
0.49 araç kampanyaları ve modeller - Devlet destekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 0.49 kredi başvuru şartları! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank normalleşme sürecine geçişle birlikte 4 yeni kredi paketi sundu. Yeni destek paketinde yer alan yaşıt kredisi başvuruları dün başladı. Sıfır km otomobil alacaklara yüzde 0.49-0.69 aralığında faizle, 2. el otomobil alacaklar ise yüzde 0.82 faiz ile taşıt kredisi imkanı sunuldu. Kamu bankaları tarafından sunulan taşıt kredisinde, Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır kilometre binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0.49-0.69 faiz oranıyla kredi verilecek.
6.06.2020 Gündem
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları!
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları! Konut kredi faizlerini indirmede öncülük eden ve sektöre pozitif katkı sağlayan kamu bankaları şimdi de otomotiv için gaza bastı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ilk adımı attığı kampanyaya Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankaları da dahil oldu. Kamu bankaları binek ve ticari araçlarda aylık faizi yüzde 0.49-0.69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Peki, 6 ay ödemesiz araç kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? Yerli üretim otomobiller hangileri? Yerli üretim araçlar hangileri? Araç fiyat listeleri belli oldu mu? Taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları...
2.06.2020 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor Sıfır araba satışları tarihi rekor kırdı. Yılın ilk 11 ayında 1 milyon 74 bin araç satışı gerçekleşti. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte araba markaları da yeni kampanyalarını duyurdu. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm markaların kredi, takas desteği ve indirim kampanyaları…
7.12.2023 Ekonomi
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Yeni yıldan önce sıfır araç alacak olanları büyük fırsat! En ucuz araba modelleri belli oldu. Listedeki araçlar fiyatları ile dikkat çekiyor. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı tedbirler sonrası bayilerde sıfır otomobil sorunu ortadan kalktı. 2023 yıl sonu yaklaşırken otomobil kampanyaları yenilendi. Her markanın en ucuz otomobilleri belli oldu. İşte İşte 800 bin TL'nin altındaki sıfır araç fiyatları...
8.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılara ağır yaptırımlar uygulayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılara ağır yaptırımlar uygulayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alınan tedbirlerle birlikte otomotiv piyasasındaki fahiş fiyat artışlarının ortadan kalkmaya başladığını söyledi. Erdoğan, ağır yaptırım olacağını ifade ederken "Nefes aldırmayacağız." dedi.
11.10.2023 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Yeni yönetmelik geliyor
Sıfır ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Yeni yönetmelik geliyor Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Öte yandan Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Buna göre, ‘İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti’ yönetmeliği yerine ‘Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti’ adıyla yeni bir yönetmelik üzerinde duruluyor. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle sadece ikinci el otomobil değil, motosiklet dahil tüm motorlu kara taşıtlarının satışına yönelik koşullar net bir şekilde belirlenecek. ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.
8.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında 200 bin liraya varan büyük indirim! Kampanyalar tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında 200 bin liraya varan büyük indirim! Kampanyalar tek tek açıklandı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. Bunun yanında Ticaret Bakanı Ömer Bolat araç piyasasındaki son durum hakkında bilgi vererek, "Fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var." ifadelerini kullandı. Elinde kalan otomobilleri satmak isteyen firmalar ise indirim kampanyalarını tek tek açıkladı.
6.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Balon sönüyor, kampanya fırsatı
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Balon sönüyor, kampanya fırsatı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. Öte yandan Ticaret Bakanı Ömer Bolat araç piyasasındaki son durum hakkında bilgi vererek, "Fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var." ifadelerini kullandı.
5.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! Kampanyaları açıkladılar, 3 aydan 3 saate düştü
Araç alacaklar dikkat! Kampanyaları açıkladılar, 3 aydan 3 saate düştü Araç alacakları yakından ilgilendiriyor. Otomobil piyasasında rüzgâr tersine döndü. Araçların 3-5 ay sonra geleceğini söyleyen bayiler peş peşe kampanya açıklayarak sıfır araçları 3 saatte teslim ediyor. İşte detaylar...
30.09.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
MTV ödemelerine taksit kampanyası! Son 14 gün
MTV ödemelerine taksit kampanyası! Son 14 gün Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için son 14 gün. Ocak sonunda ödeme süresi dolacak olan MTV için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
18.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araç Kampanyaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç kampanyaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.