Arabistan

Arabistan

Son dakika arabistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arabistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arabistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arabistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arabistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.730 arabistan haberi bulunmuştur. Tüm arabistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anderson Talisca bombası patladı! Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor
Anderson Talisca bombası patladı! Beşiktaş bir transferi daha bitiriyorAl Nassr cephesi, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin çok istediği Talisca için fiyatı belirledi. Kara Kartal ise eski Brezilyalı süper starını yeniden renklerine bağlamak istiyor...
26.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ta Daniel Amartey için yönetim devreye girdi
Beşiktaş'ta Daniel Amartey için yönetim devreye girdiBeşiktaş'ta yolların ayrılması planlanan Daniel Amartey ile görüşmeler devam ediyor. Ganalı futbolcunun siyah-beyazlı takımdaki geleceği birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.
26.07.2024Beşiktaş
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yok
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yokDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad görüşmesine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız böyle bir teklifte bulundu, yani bizler de bu konuyla ilgili çalışıyoruz. Şimdi bir şey söylemek için erken" dedi. Fidan, Şam’ın, Türkiye’yle ilişkilerin yeniden eski haline dönmesi için şart koştuğu iddiasıyla ilgili ise "Bize şu ana kadar yapılmış herhangi bir şart yok. Eğer zaten görüşmeden birbirimize şart koyacaksak görüşmenin bir anlamı yok" dedi.
24.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: Dış yükümlülükleri azaltıyoruz
Bakan Şimşek: Dış yükümlülükleri azaltıyoruzHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uyguladıkları ekonomi programıyla artan dış kaynak girişi, ters dolarizasyon ve azalan dış finansman ihtiyacı sonucunda rezervlerin güçlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!Trabzonspor, forvet için Paul Onuachu’nun adını ilk sırada tutarken, gerek kulübünün fazla para istemesi gerekse oyuncuyla anlaşamaması can sıktı. Üstelik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Onuachu’nun yerine Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’u istediği ortaya çıktı.
22.07.2024Şampiy10
Galatasaray'da yıldız isim Arabistan yolcusu
Galatasaray'da yıldız isim Arabistan yolcusuYeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılacak oyuncular konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun menajeri, İbrahim Hatipoğlu ile görüştü. İşte detaylar...
22.07.2024Şampiy10
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmedi
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmediYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda istenmeyen isimlerden olan Amartey ile ilgili yaşanan kriz ortaya çıktı.
21.07.2024Şampiy10
Diagne, 2. Lig'de yıllık 7.5 milyon dolar kazanacak
Diagne, 2. Lig'de yıllık 7.5 milyon dolar kazanacakArabistan 2. Ligi'nde gol krallığı yaşayan Mbaye Diagne yeni takımında cebini dolduracak.
20.07.2024Şampiy10
Suudi Arabistan'a gidecekti, Mourinho'yu seçti! Fenerbahçe'nin yeni forveti belli oldu
Suudi Arabistan'a gidecekti, Mourinho'yu seçti! Fenerbahçe'nin yeni forveti belli olduFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği golcü yıldızla anlaşma sağlandı. İşte sözleşmenin detayları...
20.07.2024Fenerbahçe
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de İHA'lı saldırı:Ölü ve yaralılar var
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de İHA'lı saldırı:Ölü ve yaralılar varİsrail'in başkenti Tel Aviv'in merkezinde, ABD Büyükelçiliği yakınlarında insansız hava aracı (İHA) nedeniyle meydana gelen patlamada bir kişinin hayatını kaybettiği ve dört kişinin de yaralandığı bildirildi. Suudi Arabistan merkezli El Arabiya, Saldırının Husiler tarafından düzenlendiğini duyurdu ve İsrail'e bir balistik füze dört İHA ateşlendiğini iddia etti.Tel Aviv Belediye Başkanı Ron Huldai, gece yarısı meydana gelen ölümcül saldırının ardından kentin "yüksek alarm durumuna geçtiğini" bildirdi.
19.07.2024Dünya
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?Yurt dışına çıkış harcına zam geldi. Yurtdışına çıkış harcı 500 TL oldu. Yurt dışı çıkış harcı yeniden değerleme oranında her yıl zamlanacak. Peki, Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurt dışı çıkış harcı var mı?
16.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklamasıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'de normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Suriye ilgili olarak Cumhurbaşkanımız liderlik vizyonunu kullanarak en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar. Bizim beklentimiz bunun dikkate alınmasıdır." dedi.
14.07.2024Gündem
Galatasaray'dan 32 milyon euroluk orta saha! Rabiot transferi yatınca yeni yıldız Suudi Arabistan'dan geliyor
Galatasaray'dan 32 milyon euroluk orta saha! Rabiot transferi yatınca yeni yıldız Suudi Arabistan'dan geliyorGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılı yönetim orta saha takviyesi için gündemine Portekizli yıldızı aldı. Cimbom, kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Portekizli oyuncuyu ikna etmek için harekete geçti. İşte detaylar...
12.07.2024Galatasaray
Uğurcan Çakır'dan sürpriz karar! Teklif edilen maaş dudak uçuklattı
Uğurcan Çakır'dan sürpriz karar! Teklif edilen maaş dudak uçuklattıTransferin hızlı takımı bordo-mavililerde tecrübeli kaleci ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Milli eldivene astronomik teklif geldi.
11.07.2024Trabzonspor
Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?Allan Saint Maximin Fenerbahçe'nin transfer gündeminde adından söz ettiriyor. llan Saint-Maximin Suudi Arabistan Ligi'nde 31 karşılaşmada 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Peki Allan Saint-Maximin kimdir,kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
10.07.2024Şampiy10
Dzeko'nun kafası karıştı, Youssef En Nesyri geleceğini duyunca Suudi Arabistan yolu gözüktü
Dzeko'nun kafası karıştı, Youssef En Nesyri geleceğini duyunca Suudi Arabistan yolu gözüktüFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sevilla'dan En-Nesyri'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin bir gözü de Edin Dzeko'da. Suudi Arabistan'dan gelen teklifler nedeniyle kafası karışan deneyimli golcü kararını verecek. İşte detaylar...
6.07.2024Fenerbahçe
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
GAİB Haziran ayı ihracat rakamlarını açıkladı
GAİB Haziran ayı ihracat rakamlarını açıkladıGüneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Haziran ayına ilişkin ihracat verilerini kamuoyu ile paylaştı. Yapılan basın açıklamasına göre, bölgenin Haziran ihracatı 768 milyon dolar olarak gerçekleşirken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12,5 oranında bir azalma yaşandı.
3.07.2024Gaziantep
İsrail'den dünyaya akılalmaz tehdit! "Bize karşı birleşirlerse, bütün Orta Doğu'yu yok ederiz"
İsrail'den dünyaya akılalmaz tehdit! "Bize karşı birleşirlerse, bütün Orta Doğu'yu yok ederiz"Jerusalem Post gazetesine konuşan İsrail Havacılık ve Uzay Sanayii İşçileri Konseyi Başkanı Yair Katz 'kıyamet günü' silahlarının hazır olduğunu ifade etti ve dört ülkeyi vurmaya hazır olduklarını söyledi. Katz, ayrıca Orta Doğu ülkelerinin kendilerine karşı birleşmesi durumunda bütün bölgeyi yok etmekle tehdit etti.
30.06.2024Gündem
Hac ibadeti sırasında sağlık sorunu yaşayan 13 kişi Türkiye'ye getirilecek
Hac ibadeti sırasında sağlık sorunu yaşayan 13 kişi Türkiye'ye getirilecekSağlık Bakanlığı, hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunları yaşayan 13 vatandaşın 10 kişilik sağlık ekibi eşliğinde Ankara’ya getirileceğini açıkladı.
27.06.2024Gündem
2024'ün ilk 5 ayında İstanbul'a 7 milyon turist geldi
2024'ün ilk 5 ayında İstanbul'a 7 milyon turist geldiDünya turizminin önemli merkezlerinden İstanbul, yılın ilk 5 ayında, 6 milyon 923 bin 768 yabancı ziyaretçi ağırlayarak, tüm yıllara kıyasla hem mayıs ayı hem de 5 aylık dönemde rekor kırdı.
26.06.2024Gündem
Hacdan gelen hacıların bagaj çilesi: Bantların üzerine çıkıp bavullarını almaya çalıştılar
Hacdan gelen hacıların bagaj çilesi: Bantların üzerine çıkıp bavullarını almaya çalıştılarAdana Havalimanı'nda hacdan dönen vatandaşlar, yoğunluğa neden oldu. Bagajların taşındığı bant bir süreliğine dururken, bazı hacılar bandın üzerine çıkıp, bagaj tünelinin içerisine baktı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.06.2024Adana
Hacda vefat edenler nereye defnedilir? Hacda vefat edenlerin cenazesi ne olur, hac sırasında ölenler nereye gömülür?
Hacda vefat edenler nereye defnedilir? Hacda vefat edenlerin cenazesi ne olur, hac sırasında ölenler nereye gömülür?Kutsal topraklarda hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybedenlerin nereye gömüleceği merak ediliyor. İşte Hacda vefat edenler nereye defnedilir? Hacda vefat edenlerin cenazesi ne olur, hac sırasında ölenler nereye gömülür? Sorularının yanıtı…
21.06.2024Gündem
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!Sıcaklıkların 52 dereceye yaklaştığı Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasındaki binden fazla kişinin öldüğü bildirildi.
20.06.2024Dünya
Mediha Yiğit bulundu mu, hacda kaybolan kadına ne oldu?
Mediha Yiğit bulundu mu, hacda kaybolan kadına ne oldu?Hacca giden Mediha Yiğit isimli vatandaşın vefat ettiği iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Annesi için yardım çağrısında bulunan kızı Yeşim Yiğit son bilgiyi verdi. Peki, Mediha Yiğit bulundu mu, hacda kaybolan kadına ne oldu?
19.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arabistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arabistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.