Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yaptırmayan 40 bin lira ödüyor
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yaptırmayan 40 bin lira ödüyor Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç sahiplerinin bakım telaşı başladı. İstanbul Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Metin Bakacak kış bakımıyla ilgili, "Araba sahipleri kış bakımlarını yaptırmadığı taktirde 40 bin liraya kadar masrafla karşılaşabilir." ifadelerini kullandı.
18.10.2022 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar...
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar... Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Birçok kişi bilmiyor. Araba sahiplerinin mutlaka eksiksiz olarak yapması gerekiyor. Artan sıcaklıklar insanları zorladığı gibi otomobiller üzerinde de etkili oluyor. Bakımsız otomobilleri yol kenarlarında bolca görmek mümkünken tam bakımlı otomobillerin sıcaktan etkilenmesi zorlaşıyor. Otomobilin sıcaklıkla mücadele etmesi için ana etken bakımların eksiksiz olmasından geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
Arabası olan herkes için geçerli! 15 gün...
Arabası olan herkes için geçerli! 15 gün... Arabası olan birçok kişi farkında değil. Önemli bir açıklama yapıldı. Arabası olan herkesin dikkate alması gerekiyor. Tam kapanma sürecinde arabaların kullanılmaması nedeni ile bazı önlemlerin alınması gerekiyor. İşte araba sahiplerinin yapması gerekenler...
3.05.2021 Otomobil