İkinci el araba almayı düşünenler dikkat! Motoru parçalanmış şekilde...
İkinci el araba almayı düşünenler dikkat! Motoru parçalanmış şekilde... Arabası olanlar ya da araba almayı düşünenler dikkat! Sizin de başınıza gelebilir. Antalya’nın tanınmış bir galerisine kendi otomobilini satıp, üstüne verdiği parayla ikinci el otomobil alan genç kadın, 5 gün sonra aracının motor arızası vermesiyle hayatının şokunu yaşadı. Büyük umutlarla aldığı otomobilin motor parçalarını aracın bagajında gören genç kadın, zararının karşılanması için yargı yoluna başvurdu.
29.07.2022 Yaşam
Araba alım- satımında yeni dönem! Ve değişti, firmalar artık bunu yapıyor...
Araba alım- satımında yeni dönem! Ve değişti, firmalar artık bunu yapıyor... Araba alım- satımında yeni dönem başladı. Otomobil alacaklar dikkat! Firmalar artık sıfır araç satarken bunu yapıyor. Lansman döneminde özel fiyatlarla bayiden alınan arabaları ikinci elde daha yüksek fiyatlara satan 'al-sat'çılar için yeni bir çözüm geliştirildi. Otomotiv piyasasında dengeleri bozan bu durum için çözüm ise yeminli satış şekli oldu. Firmalara araç alacak müşterilerine aldıkları otomobili hemen satmayacağına yönelik yeminli sözleşme yapmaya başladı. İşte alım- satımındaki uygulanmaya başlanan yeni yöntem...
6.12.2021 Ekonomi
2.elde 150 bin TL’lik araçlar revaçta
2.elde 150 bin TL’lik araçlar revaçta Ağustos itibarıyla sıfır kilometre ve ikinci el araçlarda hareketlilik yaşanması bekleniyor. Özellikle ikinci el araç piyasasında satışların artacağı düşünülüyor.
5.08.2021 Otomobil