Ara tatil ne zaman bitiyor, 22 Kasım okullar açılacak mı? Uzaktan eğitim olacak mı?
Ara tatil ne zaman bitiyor, 22 Kasım okullar açılacak mı? Uzaktan eğitim olacak mı? 15 Kasım’da ara tatile giren öğrenciler okullar hazırlıkları için arama motorlarına yönelerek, tatilin ne zaman biteceğini, uzayıp uzamayacağını merak ediliyor. 9 gün süren ara tatilin ikincisi Nisan ayında uygulanacak. Peki, Tatil ne zaman bitiyor, ara tatil uzayacak mı? 22 Kasım okullar açılacak mı, okullar uzaktan eğitime geçecek mi?
20.11.2021 Eğitim
Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ara tatil uzatıldı mı? Restoranlar kapatılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ara tatil uzatıldı mı? Restoranlar kapatılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Milyonlarca kişi nefesini tuttu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısından çıkacak sonucu bekliyordu. Kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kabine toplantımızda yeni tedbirleri hayata geçirmeye karar verdik. Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde saat 10 ve 20 arası dışında sokak kısıtlaması uygulanacak. 65 yaş üstü için uygulanan sokak kısıtlaması 20 yaş altına da teşbih edilecek. Restoran, berber gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10 ve 20:00 arasında olacak" dedi.
17.11.2020 Siyaset
Ara tatil uzatılacak mı? Okul ara tatili uzatılacak mı? Okullar ile ilgili son durum!
Ara tatil uzatılacak mı? Okul ara tatili uzatılacak mı? Okullar ile ilgili son durum! Koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle hayatın pek çok alanında yeni tedbirlerin gelmesi bekleniyor. Dün yapılan Bilim Kurulu kararlarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hastalığın yayılmasını önleyici somut tedbirlerin hayata geçirilmesinin tavsiye edilmesi yönünde karar alındığını açıklamıştı. Edinilen bilgilere göre, Bilim Kurulu'nun ara tatilin uzatılmasını tavsiye ettiği öğrenildi. Bugün yapılacak Kabine toplantısında konunun gündeme gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı açıklamada okulların açılması ile ilgili "Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız'' demişti. Kabine toplantısı beklenirken 'Tatil uzayacak mı? Okullar açılmayacak mı?' sorularını araştıran pek çok kişi de, okullar ile ilgili yeni bir kararın alınıp alınmayacağını merak ediyor. Peki, Ara tatil uzatılacak mı? Okul ara tatili uzatılacak mı? Ara tatilden sonra okullar açılacak mı? Okullar tamamen kapatılacak mı? İşte detaylar...
17.11.2020 Gündem