Aptal

Aptal

Son dakika aptal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aptal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aptal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aptal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aptal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.042 aptal haberi bulunmuştur. Tüm aptal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenlere hakaret etmişti! YSK inceleme başlattı
Öğretmenlere hakaret etmişti! YSK inceleme başlattı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde görevlendirilen öğretmenlere yönelik eğitim toplantısında bir seçim kurulu görevlisinin, salondakilere, 'Seçim günü arayıp aptal aptal sorular sormayın' sözleri tepkiye sebep oldu. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler üzerine Yüksek Seçim Kurulu, inceleme başlattı.
16.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi!
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Süper Lig'in 17'nci haftasında sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.
22.12.2023 Beşiktaş
Fred'in Zorbay Küçük'e söylediği sözler ortaya çıktı: Lanet aptal hakem...
Fred'in Zorbay Küçük'e söylediği sözler ortaya çıktı: Lanet aptal hakem... Kayserispor - Fenerbahçe maçında Fred'e kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle doğrudan kırmızı kart gösteren Zorbay Küçük'ün hakem raporu ortaya çıktı. PFDK'ya 41. maddeden tedbirli olarak sevk edilen Brezilyalı yıldızın Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında oynamama tehlikesi bulunuyor.
22.12.2023 Fenerbahçe
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Dünya
Kris Jenner'ın ihanet itirafı!
Kris Jenner'ın ihanet itirafı! Kris Jenner, dört çocuğunun babasını aldattığını ve bu yüzden büyük bir pişmanlık duyduğunu yıllar sonra itiraf etti.
30.10.2023 Magazin
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Genç kız, 7 yaşındaki çocuk için kiralık katil tutmaya çalıştı!
Genç kız, 7 yaşındaki çocuk için kiralık katil tutmaya çalıştı! ABD'de yaşayan 17 yaşındaki genç kız, 7 yaşındaki bir çocuk için kiralık katil tutmaya karar verdi. Genç kız, kiralık katil tutulan bir internet sitesine girip çocuk hakkındaki tüm bilgileri yazdı ancak bir süre sonra polis ekipleri 17 yaşındaki genç kızı kıskıvrak yakaladı. Çünkü kızın farkında olmadığı bir şey vardı...
13.06.2023 Dünya
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silah ve sistemler Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor. TÜBİTAK SAGE’nin geliştirdiği yerli ve milli küresel konumlama sistemi alıcısı Kaşif entegreli mühimmatın hedefi tam isabetle vurduğu ana dair görüntüler, aslında Ankara için kritik bir virajın daha dönüldüğü anlamına geliyor. Uzmanlar, milli imkanlarla geliştirilen sistemlerin ABD’den alınan kitlerden daha iyi sonuçlar verdiği görüşünde.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
İşine son verilince silahla belediyeyi basan temizlik görevlisine 12,5 yıl hapis
İşine son verilince silahla belediyeyi basan temizlik görevlisine 12,5 yıl hapis Antalya'da işine son verildiği gerekçesiyle Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'nü basıp, kendisine engel olmak isteyen Kasım Yılmaz'ı tabancanın kabzasıyla yaralayan Salih Şahin (36), 12 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Kimlik siyaseti eski Türkiye’de kaldı
Bakan Varank: Kimlik siyaseti eski Türkiye’de kaldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimlik siyaseti yaptığını söyleyerek, “Ortaya proje koyamayanlar şu anda kimlik siyaseti yapmaya, Türkiye'nin sosyolojik fay hatlarını tetiklemeye dönük, birtakım siyasi hamlelere giriyor. Bakıyorsunuz durup dururken Kılıçdaroğlu çıkıyor, ‘Aleviyim’ diye bir video çekiyor. Kimse senin Aleviliğini zaten sorgulamadı. Kimsenin senin Aleviliğinle ilgili bir problemi de yok. Bizim bunlara karnımız tok. Bizim kimsenin kimliğiyle bir problemimiz de yok. Kimlik siyaseti eski Türkiye'de kaldı” dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Bel fıtığı ameliyatı sonrası hayatını kaybetmişti! 'Yanlış kan verildi' iddiası
Bel fıtığı ameliyatı sonrası hayatını kaybetmişti! 'Yanlış kan verildi' iddiası Van’da bel fıtığı ameliyatı sonrası fenalaşıp, hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Makbule Kaya'ya (33) operasyon sırasında 'yanlış kan' verildiği iddia edildi. İl Sağlık Müdürlüğü ihmal iddiaları ile ilgili idari soruşturma başlatırken, hastane ise konuya ilişkin açıklama yapmadı.
3.04.2023 Yaşam
Kriz çıktı! Hocasına 'Ben aptal değilim' dedi ipler koptu! 35 milyon euro'luk teklif
Kriz çıktı! Hocasına 'Ben aptal değilim' dedi ipler koptu! 35 milyon euro'luk teklif Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Milan'a elenen Tottenham'da sinirler gerilirken, takımın Brezilyalı yıldızı Richarlison'un hocası Conte hakkında "Bakalım bana ne söyleyecek ama ben aptal değilim." sözleri İngiltere'de bomba etkisi yaratmıştı. Tottenham'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Richarlison'un yerini doldurmak isteyen Premier Lig ekibinin Galatasaray'ın süper starına talip olduğu anlaşılırken, Başkan Levy'nin bu transfer için 35 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.
13.03.2023 Galatasaray
Evine haciz memuru geldi, bu kelimeyi kullanıp başını yaktı! Yargıtay'dan karar çıktı
Evine haciz memuru geldi, bu kelimeyi kullanıp başını yaktı! Yargıtay'dan karar çıktı Borcundan dolayı evine haciz memuruyla gelen alacaklıya, 'ahlaksız' diyen adama Asliye Ceza Mahkemesi'nce verilen beraat kararı Yargıtay'dan döndü.
22.02.2023 Gündem
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın? 21 yaşındaki genç kadının paylaştığı video sosyal medyada şok etkisi yarattı. 15 yaşında bir kızı olduğunu söyleyen genç kadının hikayesi herkesi şaşırttı.
2.02.2023 Dünya
Oyuncu Nilüfer Kurt silahlı hırsızlarla burun buruna geldi!
Oyuncu Nilüfer Kurt silahlı hırsızlarla burun buruna geldi! Bakırköy'de yaşayan eski manken ve oyuncu Nilüfer Kurt'un evine hırsız girdi. Hırsızlarla karşı karşıya kalan Kurt yaşadıklarını anlattı.
20.02.2023 Magazin
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Beril Pozam'dan itiraf geldi: Allah Suna'ya sabır vermiş!
Beril Pozam'dan itiraf geldi: Allah Suna'ya sabır vermiş! Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) kardeşi 'Suna' karakterine hayat veren Beril Pozam, takipçilerinden gelen sorulara cevap verdi. Güzel oyuncu, hem kendisi hem de dizi hakkındaki itiraflarıyla dikkat çekti.
29.12.2022 Magazin
Ekrem İmamoğlu hakkında gerekçeli karar açıklandı
Ekrem İmamoğlu hakkında gerekçeli karar açıklandı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine 'hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve siyasi yasak uygulanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında gerekçeli karar açıklandı.
28.12.2022 Gündem
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...'
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...' Dünya Kupası'nda Arjantin'e attığı 2 golle yıldızlaşan Wout Weghorst hakkında açıklamalarda bulunan Vincent Kompany "Sözleşmede onu geri çağırma maddemiz olduğu yönünde bana herhangi bir şey söylenmedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2022 Beşiktaş
FIFA'dan Beşiktaş'a 635.6, Galatasaray'a 427.9, Fenerbahçe'ye ise  219.6 bin dolar
FIFA'dan Beşiktaş'a 635.6, Galatasaray'a 427.9, Fenerbahçe'ye ise 219.6 bin dolar Dünya Kupası'na gönderdikleri oyuncularla milli takımların elde ettiği başarılara göre FIFA'dan belli bir para alan 3 büyüklerde Beşiktaş'a 635.6, Galatasaray'a 427.9, Fenerbahçe'ye ise 219.6 bin dolar ödendi.
11.12.2022 Beşiktaş
Hollanda-Arjantin maçında büyük gerginlik! Messi'den Weghorst'a şok sözler: Ne bakıyorsun aptal!
Hollanda-Arjantin maçında büyük gerginlik! Messi'den Weghorst'a şok sözler: Ne bakıyorsun aptal! Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda ile Arjantin arasında oynanan maça goller ve gerginlik damga vurdu. Karşılaşmada 2-0 öne geçen Messi ve arkadaşlarına karşı oyuna sonradan giren Beşiktaşlı Wout Weghorst skoru 2-2'ye getirdi. Penaltılara giden maçta Emilliano Martinez kalesinde devleşip Arjantin'i yarı finale taşıdı. Gergin anlara sahne olan tarihi maçın ardından Lionel Messi'nin Weghorst'a söylediği sözler ise gündem oldu.
10.12.2022 Futbol
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere
Cihan Kolivar tahliye edildi mi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı?
Cihan Kolivar tahliye edildi mi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı? Cihan Kolivar tahliye oldu mu? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hakkında tahliye kararı verildi. Peki, Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı?
18.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aptal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aptal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.