Apandisit

Apandisit

Son dakika apandisit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apandisit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apandisit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apandisit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apandisit gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 apandisit haberi bulunmuştur. Tüm apandisit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ameliyat olmuştu! Alişan, taburcu oldu
Ameliyat olmuştu! Alişan, taburcu oldu Konsere giderken rahatsızlanan Alişan, apandisit ameliyatı olmuştu. Ünlü şarkıcı, dün taburcu olduğunu duyurdu
30.01.2024 Magazin
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
29.01.2024 Magazin
Konser yolunda rahatsızlanan Alişan hastaneye kaldırıldı
Konser yolunda rahatsızlanan Alişan hastaneye kaldırıldı Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda rahatsızlanınca; Bursa'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını belirten Alişan, konserini erteledi.
28.01.2024 Magazin
Meksikalı aktör Adan Canto, kansere yenik düştü!
Meksikalı aktör Adan Canto, kansere yenik düştü! 42 yaşındaki Meksikalı aktör Adan Canto, yakalandığı apandisit kanserine yenik düştü ve hayatını kaybetti.
10.01.2024 Magazin
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Mide ağrısı karaciğer, üst bağırsak, safra kesesi ya da pankreas ile bağlantılı bir hastalık nedeni ile ortaya çıkabilir. Sindirim güçlüğü, bağırsak problemleri ve gaz da mide ağrısına neden olabilir.
7.01.2024 Sağlık
Eypio apar topar ameliyata alındı
Eypio apar topar ameliyata alındı 2016 yılında 'Günah Benim' şarkısıyla hayatımıza giren rap şarkıcısı Eypio lakabıyla tanınan Abdurrahim Akça sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderiyle sevenlerini korkuttu
25.11.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor!
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor! ABD'de yaşayan adam mağarayı lüks eve çevirdi, evini kiraya vererek müthiş bir gelir elde eden adam bunun için hayatının 25 yılını harcadı. 17 yaşında okuldan kovulan adam, kendi mağarasını yapmak için yıllarını harcadı. 530 metrekarelik mağarayı üç yatak odalı lüks bir eve çeviren adam şimdi paraya para demiyor.
17.07.2023 Dünya
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı!
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı! Genç kadın aylardır karnındaki şişliği apandisit sanıyordu ama gerçek çok farklı çıktı. Şans eseri hamile kaldığını anlayan kadın bir anda kendini doğumhanede buldu.
17.07.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil’in hastalığı ne?
Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil’in hastalığı ne? Mehmet Ali Erbil’in apar topar hastaneye kaldırılması sevenlerini korkuttu. Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle bir süredir ekranlarda olmayan Mehmet Ali Erbil’in hastaneye kaldırılması ve ameliyata alınması hayranlarını üzmüştü. Peki, Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil’in hastalığı ne? Mehmet Ali Erbil neden hastaneye kaldırıldı? Mehmet Ali Erbil’in son durumu!
20.10.2022 Ünlüler Dünyası
Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu!
Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu! Uzun zamandır ciddi sağlık problemleri yaşayan ve hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, ameliyat masasına yattı. Erbil’in sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı.
19.10.2022 Magazin
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum!
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum! Bir süredir sosyal medya paylaşımlarına ara veren Ebru Şancı, takipçilerini paylaştığı video ile bilgilendirdi.
9.08.2022 Magazin
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın (32) saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan, fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği belirlenen ve savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla Muğla Valiliği tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verilen Dr. Tahir Tarımer, Sağlık Bakanlığı'nca memurluktan ihraç edildi.
2.08.2022 Gündem
Uzman çavuşu alkışlı protestoda flaş gelişme! O doktor açığa alındı
Uzman çavuşu alkışlı protestoda flaş gelişme! O doktor açığa alındı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde apandist ameliyatı olan ve taburcu edilirken, Dr. Tahir Tarımer'i darbettiği iddiasıyla hastane personelinin alkışlı protestoda bulunduğu Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın, izlenen güvenlik kamera kayıtlarında suç unsunu oluşturabilecek davranışta bulunmadığı ortaya çıktı. Açığa alınan Aladağlı görevine dönerken, idari soruşturma kapsamında darp iddiasında bulunan Dr. Tarımer açığa alındı. Sağlık Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen 1 müfettiş ise alkışlı protestoda bulunan 85 hastane personelinin ifadesini almaya başladı.
14.06.2022 Gündem
Türkiye’de bu hastalık tanınmıyor! Alerji mi, Herediter Anjiyoödem mi?
Türkiye’de bu hastalık tanınmıyor! Alerji mi, Herediter Anjiyoödem mi? Her yıl 16 Mayıs tarihi “Dünya Herediter Anjiyoödem Günü” olarak kabul ediliyor. Herediter Anjiyoödem, nadir görülen ve hayatı tehdit eden genetik bir hastalıktır. Türkiye’de henüz tanı konulmamış ancak bu hastalıkla mücadele eden, yaklaşık 6 bin - 10 bin kişi bulunduğu düşünülüyor. Peki, Herediter Anjiyoödem nedir? Herediter Anjiyoödem belirtileri ne? Herediter Anjiyoödem tedavisi ne? Herediter Anjiyoödem kalıtsal mı? İşte detaylar…
13.05.2022 Sağlık
Ramazan ayında kaçınmanız gereken beslenme hataları!
Ramazan ayında kaçınmanız gereken beslenme hataları! Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Doç. Dr. Eylem Karatay, Ramazan ayı boyunca sindirim sistemi sağlığını korumak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
19.04.2022 Sağlık
Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği görüntüler ortaya çıktı!
Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği görüntüler ortaya çıktı! Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanının darp edildiği iddiası ile ilgili güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında uzman çavuşun olay yerinden uzaklaşırken bir grubun üzerine yürüyerek duvarda sıkıştırıp darp ettiği görülüyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, "Uzman çavuşumuzun hiçbir suretle doktoru darp etmediği ve acılar içinde olmasına rağmen saldırıdan kaçınarak bir an önce oradan uzaklaşmaya çalıştığı görülmektedir" dedi.
18.03.2022 Gündem
Çocukların hangi hastalıklarında cerrahi uygulama yapılmalıdır?
Çocukların hangi hastalıklarında cerrahi uygulama yapılmalıdır? Çocuk hastalıkları söz konusu olduğunda hızlı müdahale kadar, doğru branşa gitmek etkili tedavi için çok önemlidir. Genelde ‘Çocuk hastalıkları’ bölümü ile ‘Çocuk Cerrahisi’ bölümünün karıştırılması hastalık teşhisi için zaman kaybı olabileceğinden ebeveynlere doğru yönlendirici bilgi vermek çok değerli. Çocuk Cerrahisi bölümünden Op. Dr. Mustafa Okumuş ‘Çocuk cerrahisi bölümünün uzmanlık alanları’ hakkında merak edilenleri cevapladı.
16.03.2022 Sağlık
Tekrarlayan karın ağrıları FMF habercisi olabilir
Tekrarlayan karın ağrıları FMF habercisi olabilir Ailevi Akdeniz Ateşi’nin (FMF) en sık görüldüğü yerlerden birinin Türkiye olduğuna dikkat çeken Doç. Dr. Bülent Yaşar “FMF ataklar şeklinde tekrarlayan göğüs, karın ağrısı ve ateş şikayetleri ile karakterize kronik bir hastalıktır. Karın ve göğüs ağrısına, eklem ağrısı ve cilt döküntüleri eşlik edebilir. Tanı koymakta gecikilirse organ yetmezliklerine özellikle de böbrek yetmezliğine yol açabilir” dedi.
9.09.2021 Sağlık
Gebelikte apandisit belirtileri nelerdir?
Gebelikte apandisit belirtileri nelerdir? Hamilelikte apandisit tedavisi, cerrahi olarak apandisitin çıkarılması ile mümkün olmaktadır. Kişinin tanıdan emin olduktan sonra gebelik haftasının ne durumda olduğu önemli olmadan ameliyat olması gerekmektedir.
16.02.2022 Sağlık
Hamile kalmayı zorlaştıran durumlara dikkat!
Hamile kalmayı zorlaştıran durumlara dikkat! Çoğu kadının hamilelik yolculuğu farklıdır. Genel sağlık durumunuz hamile kalıp kalmayacağınızı ve bunun kolay mı yoksa zor mu olacağını etkileyebilir. Yaş ve sağlık durumunun yanında hem kadının hem de hem de erkeğin sağlık durumuna ilişkin birçok faktör gebelik şansını etkiler. Adetin düzenli olmasının yanı sıra korunmadığı halde gebeliğin oluşmaması nedeniyle pek çok kadın 'Neden hamile kalamıyorum?' sorusunu sıklıkla kendine sorar. Hamilelik oluşumunu engelleyen birçok faktörün olduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Meral Sönmezer kilo ve yaş gibi faktörlerin hamilelik oluşumunu geciktirebileceğini belirtiyor. İşte hamileliği engelleyen durumlar ve dikkat edilmesi gerekenler...
16.06.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Apandisit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apandisit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.