Antrenman

Antrenman

Son dakika antrenman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antrenman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antrenman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antrenman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antrenman gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.164 antrenman haberi bulunmuştur. Tüm antrenman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler yine yaptı yapacağını! Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası
Arda Güler yine yaptı yapacağını! Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
7.04.2024 Adana
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da Mertens kararını verdi! Taraftar çılgına dönecek
Galatasaray'da Mertens kararını verdi! Taraftar çılgına dönecek Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, kariyerine 1 sene daha devam etmeyi düşündüğünü ancak Galatasaray'da mı yoksa başka bir kulüpte mi devam edeceğine karar vermediğini söyledi.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
23.03.2024 Adana
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler 01 Adana Basketbol Kulübü oyuncuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için renkli çoraplar giydi.
22.03.2024 Adana
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi Bordo-Mavililer pazar günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı kazanacak taktiği belirlemek için yoğun mesai harcarken yıldız oyuncu için de seferberlik ilan edildi.
15.03.2024 Trabzonspor
Adana Demirspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
14.03.2024 Adana
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi Sarı-lacivertli takım, Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına start verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı Düzce'de, amatör spor kulüplerine bağlı futbolcuların antrenman sahası olarak kullandığı Nurettin Zafer Stadı’nda futbolcular antrenman yaparken saha aydınlatmalarını sağlayan projektörler alev aldı. Yanan projektörler elektrik dağıtım firması ekibi tarafından söndürüldü.
1.03.2024 Gündem
Adana Kare Spor Kulübü başarıya doymuyor
Adana Kare Spor Kulübü başarıya doymuyor Adana Kare Spor Kulübü (U-13) Midi takımı grubunda oynadığı tüm müsabakaları kazanarak il birinciliği yolunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
22.02.2024 Adana
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlığı süren Joshua King antrenmanda yer almadı. Kas yorgunluğu ölçümü yapılan Edin Dzeko, tedbir amaçlı salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10
Adana Demirspor, kritik Alanyaspor maçı için hazırlıklarına devam etti
Adana Demirspor, kritik Alanyaspor maçı için hazırlıklarına devam etti Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
16.02.2024 Adana
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Adana’nın süper ligdeki temsilcisi Yukatel Adana Demirpor’un teknik heyeti ve futbolcularını misafir etti.
13.02.2024 Adana
Tayfur Bingöl sakatlandı! Beşiktaş'tan açıklama geldi
Tayfur Bingöl sakatlandı! Beşiktaş'tan açıklama geldi Beşiktaş'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl'ün uyluk iç adalesinde kanama ve tam kat yırtık tespit edildiği açıklandı.
11.02.2024 Şampiy10
Hikmet Karaman: “Olumsuzlukları olumluya çevireceğiz”
Hikmet Karaman: “Olumsuzlukları olumluya çevireceğiz” Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-1 mağlup oldukları Kasımpaşa maçı sonrası, “Bu kadar olumsuzluğu olumluya çevirecek kadro yapısına sahibiz. Peş peşe kazanacağımız maçlar mutlaka gelecek” dedi.
11.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Antrenman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antrenman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.