Antonio Cassano

Antonio Cassano

Son dakika Antonio Cassano haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antonio Cassano ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antonio Cassano haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antonio Cassano

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antonio cassano gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 antonio cassano haberi bulunmuştur. Tüm antonio cassano haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane forvet Cassano Arda Güler'e hayran kaldı: O gerçek bir fenomen
Efsane forvet Cassano Arda Güler'e hayran kaldı: O gerçek bir fenomen İtalya'nın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olan Antonio Cassano, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler hakkında "Fenomen, gerçek fenomen" ifadelerini kullandı.
14.01.2023 Fenerbahçe
Antonio Cassano, 3.kez emekli oldu...
Antonio Cassano, 3.kez emekli oldu... İtalyanlar'ın ünlü golcüsü Cassano, emekli olmaya doyamadı. Daha önce 2 kez futbolu bıraktığını açıklayan ancak 7 gün önce yeniden Serie C ekibi Virtus Entella ile idmanlara çıkan yıldız oyuncu, yeniden emeklilik kararı aldı.
14.10.2018 Futbol
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Cassano transferinden sonra futbolu bıraktı
Cassano transferinden sonra futbolu bıraktı İki hafta önce Verona ile anlaşan İtalyan futbolcu Cassano, aktif kariyerini noktalama kararı aldı
24.07.2017 İtalya
Verona, Cassano'yu kadrosuna kattı
Verona, Cassano'yu kadrosuna kattı Hellas Verona, serbest statüde bulunan 34 yaşındaki golcü Antonio Cassano ile sözleşme imzaladı
10.07.2017 İtalya
Cassano: Kariyerimdeki en büyük hata Real Madrid
Cassano: Kariyerimdeki en büyük hata Real Madrid İtalyan futbolcu Antonio Cassano, kariyerindeki en büyük hatayı Real Madrid'e transfer olarak yaptığını söyledi.
5.02.2017 İtalya
Cassano: 'Keşke onu dinleseydim'
Cassano: 'Keşke onu dinleseydim' İtalyan oyuncu Antonio Cassano, Francesco Totti'nin tavsiyesini dinlemeyip Real Madrid'e transfer olduğu için pişman olduğunu açıkladı.
4.02.2017 İtalya
Parma çok ucuza gitti
Parma çok ucuza gitti İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Parma, geçirdiği ekonomik sıkıntıları bir türlü atlatamayınca 1 avroya satıldı.
10.02.2015 Futbol
F.Bahçe'nin Cassano planı
F.Bahçe'nin Cassano planı Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin bonservisi elinde olan Antonio Cassano ile ilgilendiği iddia edildi.
30.01.2015 Fenerbahçe
Juventus arayı açıyor
Juventus arayı açıyor Juventus, Roma'nın mağlubiyetle kapattığı 10. hafta sonunda, rakibiyle arasındaki puan farkını üçe çıkardı.
4.11.2014 Futbol
Juventus arayı açıyor
Juventus arayı açıyor İtalya Serie A'da lider Juventus, en yakın takipçisi Roma ile puan farkını açtı.
27.10.2014 Futbol
Prandelli'ye mesaj: Al beni hocam!
Prandelli'ye mesaj: Al beni hocam! Parma'da hocası ve takım arkadaşlarıyla kavga eden Antonio Cassano, Milli Takım'da kendisinden vazgeçmeyen Prandelli ile çalışmak istiyor
28.08.2014 Futbol
Prandelli'den iki bomba transfer!
Prandelli'den iki bomba transfer! Prandelli yanında Antonio Cassano ve Juan Vargas’ı da getirmeyi planlıyor.
4.07.2014 Galatasaray
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları FIFA, 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek 32 takımın nihai kadrosunu onadı
5.06.2014 Futbol
Cassano'nun eşinden şok tweet!
Cassano'nun eşinden şok tweet! Serie A ekiplerinden Parma'nın golcü oyuncusu Antonio Cassano'ya yapılan eleştiriler, karısı Carolina Marcialis'i sonunda isyan ettirdi.
19.01.2014 Futbol
Kartal’ın 1 numarası: Cassano
Kartal’ın 1 numarası: Cassano Ronaldinho ve Eto’o’dan yüksek maliyetler yüzünden vazgeçen siyah-beyazlıların gözü kulağı İtalyan yıldızda...
19.11.2013 Beşiktaş
Yine Cassano yine Fenerbahçe!
Yine Cassano yine Fenerbahçe! Inter'in sorunlu yıldızı Antonio Cassano'yla ilgili transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi...
28.03.2013 Futbol
Cassano bombası!
Cassano bombası! Inter'in yıldız oyuncusu Antonio Cassano'nun Sampdoria'da forma giymek istediği ancak Fenerbahçe'nin de İtalyan oyuncuya bir teklif yapacağı iddia edildi.
26.03.2013 Futbol
Cassano'nun Messi aşkı
Cassano'nun Messi aşkı İtalyan futbolcu Antonio Cassano, oğlunun adını Messi’den esinlenerek Lionel koydu.
19.03.2013 Futbol
İnter sonunu getiremedi!
İnter sonunu getiremedi! UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Inter, Tottenham'ı konuk etti.
15.03.2013 Futbol
Bir çılgın  mor menekşe
Bir çılgın mor menekşe Serie A 25. hafta maçında Fiorentina evinde Inter ile karşılaştı.
17.02.2013 Futbol
Dev takas gerçekleşti
Dev takas gerçekleşti Milano kentinin iki ezeli rakibi yıldız golcülerini değiştirdi
22.08.2012 Futbol
O yorum pahalıya patladı
O yorum pahalıya patladı “Umarım takımda gay yoktur” diyen yıldız futbolcunun başı bu yorumuyla belaya girdi
21.07.2012 Futbol
Oley oley oley İspanya
Oley oley oley İspanya Boğalar, Euro 2012’yi de alıp üst üste 3 büyük turnuvayı kazanan ilk ülke oldu
2.07.2012 Futbol
Liderlik koltuğu el değiştirdi
Liderlik koltuğu el değiştirdi İtalya Birinci Futbol Ligi'nde 31. hafta mücadelesi tamamlandı. Liderlik koltuğu, AC Milan'dan Juventus'a geçti.
8.04.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Antonio Cassano ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antonio cassano haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.