Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Efsane forvet Cassano Arda Güler'e hayran kaldı: O gerçek bir fenomen

Efsane forvet Cassano Arda Güler'e hayran kaldı: O gerçek bir fenomen

İtalya'nın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olan Antonio Cassano, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler hakkında "Fenomen, gerçek fenomen" ifadelerini kullandı.

Efsane forvet Cassano Arda Güler'e hayran kaldı: O gerçek bir fenomen

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, 17 yaşında gösterdiği performans ile futbol dünyasının dikkatini çekmiş durumda. Eski İtalyan futbolcu Antonio Cassano, vermiş olduğu röportajda genç yıldız için dikkat çeken sözler kullandı. İşte İtalyan yıldız forvet Cassano'nun Arda Güler hakkında söylediği sözler...

"Tüm İtalya'nın büyük kulüplerine bir futbolcuyu öneriyorum; Arda Güler! Fenomen yeteneklere sahip biri. Maç görüntülerini internetten izlemeye çalışıyorum. Arda Güler, gerçek bir yetenek. Sol ayaklı. 1.76 boyunda. 2005 doğumlu. Fenerbahçe'de zaman zaman ilk 11 oynuyor. Fenomen, gerçek fenomen! Bazı büyük kulüplerde görev alan arkadaşlarıma da Arda Güler'i muhakkak almasını söyledim.

Arda Güler'i ilk kez birkaç hafta önce izledim. Aşık oldum! Çılgın bir top sürme becerisi var. İnsanlar, Arda Güler için İtalya'da stadyumları doldururlar. Gerçek bir yetenek. Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 karşılaşmada görev yaptı. Genç yıldız bu maçlarda 3 gol atarken 1 asistle oynadı. Ayrıca Arda Güler bu sezon ilk kez A Milli Takım'a yükselme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı