Antalya Adliyesi

Antalya Adliyesi

Son dakika antalya adliyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antalya adliyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antalya adliyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Adliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya adliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 antalya adliyesi haberi bulunmuştur. Tüm antalya adliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu Antalya'da bir uygulama üzerinden 'korsan taksicilik' yapan Habip Aslan'ı (52) durdurup, aracına binerek, "Seni bu arabanın içine gömerim" diye tehdit eden ve bu anlara ait görüntüleri sosyal medyada paylaşan taksiciler K.A. (26) ile Ş.C. (61) ve Ü.A.T. (30) hakkında ayrı ayrı 18'er yıl hapis istendi.
29.01.2024 Gündem
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu Kayseri’de, halı saha maçında kardeşi Fahri Çetin'e (24), 'faul' yaptığı iddiasıyla tartıştığı Eren Kuşçu'yu (18) av tüfeği ile vurarak öldüren ağabey Osman Çetin (25), 'Haksız tahrik' indirimi ile 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kardeşi Fahri Çetin'in ise beraatine hükmedildi.
28.09.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 80 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 80 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil terörle mücadele harekatı bölgesinde 80 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Aktürk, 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1351, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar da 38 bin 694’e ulaştığını belirtti.
28.09.2023 Gündem
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı...
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı... Kartel terörünün estiği Meksika'dan gelen haberler dünyanın kanını dondurmaya devam ediyor. Ülkede sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
Taksi şoförünü taşla yaralayan sanığa 23,5 yıl hapis
Taksi şoförünü taşla yaralayan sanığa 23,5 yıl hapis Antalya'nın Kepez ilçesinde bindiği taksinin şoförü Mesut Dertli'nin (45) başına taşla vurup, yaralayan Hüseyin Şahin (23), 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıl, 'gece vakti yağmaya teşebbüs' suçundan 8,5 yıl hapse mahkum edildi.
7.04.2023 Gündem
Eşini demir çubukla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Eşini demir çubukla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'nın Kepez ilçesinde tartıştığı eşi Rukiye Akgül'ü (31) başına demir çubukla vurarak öldüren tutuklu sanık Emrah Akgül (34) hakkında 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
30.11.2022 Yaşam
Baba- oğul cinayetinde tutuklu 4 sanığa 37,5'ar yıl hapis
Baba- oğul cinayetinde tutuklu 4 sanığa 37,5'ar yıl hapis Kayseri'de, para meselesinden husumetli oldukları Yunus Emre Akbıyık ile soyadını değiştiren babası İbrahim Başkurtu öldürdükleri iddiasıyla 4ü tutuklu 10 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların 2 cinayetten 37,5'ar yıl hapsine, tutuksuz sanıkların ise beraatlerine hükmetti.
23.09.2022 Gündem
Bursa’daki çöp evden çıkan çocuğun annesi ilk kez konuştu! 'Sonuna kadar şikayetçiyim'
Bursa’daki çöp evden çıkan çocuğun annesi ilk kez konuştu! 'Sonuna kadar şikayetçiyim' Bursa’da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulup, baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın (9) Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A. (48), yıllardır yaptığı kayıp başvuruları hakkında işlem yapmayan görevliler hakkında şikayetçi olacağını belirterek, “Kız kardeşimin suçlu olduğu kadar, hiçbir şey yapmayan memur ve amirlerden de sonuna kadar şikayetçiyim" dedi.
26.07.2022 Yaşam
Aynı otel odasında başka bir kadınla daha görüşmüş! 17 yaşındaki Nuray'ı öldüren zanlı, o anları soğukkanlılıkla anlattı
Aynı otel odasında başka bir kadınla daha görüşmüş! 17 yaşındaki Nuray'ı öldüren zanlı, o anları soğukkanlılıkla anlattı Antalya’da 18 Mart'ta 17 yaşındaki Nuray Demir’i boğarak öldüren eski nişanlı sanık, ‘Çocuğun kasten öldürülmesinden’ ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle ilk duruşmasına çıktı. Yaşananları soğukkanlılıkla anlatan sanık, "Nuray, zayıf olduğu için direnemedi, hareketsiz kalana kadar sıkmaya devam ettim. Bu sırada iki elinin yanlara düştüğünü gördüm ve bıraktım. Yana devrilince şoka girdim ve öldüğünü düşünüp otel odasından ayrıldım" dedi.
8.06.2022 Yaşam
İğrenç olay! 15 yaşındaki kızını istismar etti, gözaltındayken kaçtı
İğrenç olay! 15 yaşındaki kızını istismar etti, gözaltındayken kaçtı İğrenç olay Antalya’da yaşandı. 15 yaşındaki kızı M.B.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan İ.B., hasta olduğunu iddia ederek hastaneye kaldırılınca firar etti. Şüpheli eski eşi hakkında konuşan Fatma T., "Ailesi vasıtasıyla bizi öldürdükten sonra kendi kafasına da sıkacağını söylüyor. Korku içinde yaşıyoruz” dedi.
21.10.2021 Gündem
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı...
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı... Antalya'da kaldığı otelin görevlisi tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden iç mimar B.A. şüpheli E.A.'dan şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, güvenlik kamerası görüntülerine rağmen E.A.'nın tutuklanmamasına tepki gösteren B.A.'nın avukatı Ezgi Sil Orhun "Bu kişi gece yarısı taciz değil de hırsızlık amacıyla odasına girip telefonunu almış olsaydı, kesinlikle tutuklanırdı. Müvekkilimin vücut dokunulmazlığını ihlal eden bu kişinin tutuklanmamasını hukuken kimse açıklayamaz" dedi.
23.09.2021 Yaşam
Sahte hakim, savcı kocasını bile kandırdı
Sahte hakim, savcı kocasını bile kandırdı Antalya'da Zeliha Özdemir, kendisiyle aynı ismi taşıyan bir hâkimin bilgileriyle kendine sahte kimlik çıkardı. Herkesi öyle inandırdı ki savcı Alper Tunçer ile evlenmeyi başardı. Savcı Tunçer, HSK'ya eşinin adının atama listesinde neden olmadığını sorunca gerçek ortaya çıktı. Çünkü gerçek Zeliha Özdemir evlenmiş ve soyismi değişmişti
19.07.2021 Yaşam
Çantasını x-ray cihazından geçirmeyen avukata 441 TL ceza
Çantasını x-ray cihazından geçirmeyen avukata 441 TL ceza Antalya Adliyesi'nde, çantasını x-ray cihazından geçirmediği gerekçesiyle avukata 441 TL idari para cezası uygulandı. Aynı gerekçeyle iki avukat hakkında da tutanak tutularak, işlem başlatıldı.
15.04.2021 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu iğrenç olayda flaş gelişme! Bakanlık müdahil olacak
Türkiye'nin konuştuğu iğrenç olayda flaş gelişme! Bakanlık müdahil olacak Antalya'da Murat K.’nin çalıştığı iş yerinden eve bırakma bahanesiyle alıp götürdüğü marangoz atölyesinde saatlerce tecavüz ettiği ve olayın travmasıyla intihara teşebbüs ederek yüzde 99,9 engelli kalan Çiğdem Yaylak'ın (29) avukatı Bilgenur Yalçın, sanıkların tutuklanması için talepte bulunduğunu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da davaya müdahil olmak için mahkemeye başvuracağını kaydetti. Yalçın, sanığın avukatının, aileye verilmesi için para teklif ettiğini de belirterek, "Bu teklifi kabul etmeyince davadan çekilmem için tehdit ettiler" dedi.
21.01.2021 Gündem
Kendisine işkence yapan eşini öldürmüştü! 'Başka bir kadın daha var'
Kendisine işkence yapan eşini öldürmüştü! 'Başka bir kadın daha var' Antalya'da, işkence görüp, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Melek İpek (31) için adliyeye gelen avukatlar 'tutukluluğa itiraz' dilekçesi verdi. Avukat Merve Özer Er, müvekkillerinin tek mağdur olmadığının ortaya çıktığını ifade ederek, “Maktulün şiddet ve eziyetine maruz kalan başka bir kadın daha olduğu ortaya çıktı. Dosyaya yeni giren belgeler de içimizi acıtmaya devam ediyor maalesef" dedi.
15.01.2021 Gündem
Antalya Adliyesi'nde 'şüpheli motosiklet' alarmı!
Antalya Adliyesi'nde 'şüpheli motosiklet' alarmı! Antalya'da, adliyenin girişinin yanına bırakılan paket servis motosikletinin plakasının kamyonete ait olduğu belirlenince polis, çevrede önlem alıp, çalışma başlattı. Yapılan kontrolde, ruhsat üzerindeki 'AAH' harflerinin plakaya yanlış basımla 'AHH' yazıldığı belirlendi. Duruşmaya geldiği öğrenilen kurye Mesut D. ise bomba imha uzmanını görünce motosikletinin hasar göreceği düşüncesiyle polise tepki gösterdi.
17.12.2020 Gündem
Fatih Portakal hakkında suç duyurusu
Fatih Portakal hakkında suç duyurusu Antalya'da, haber sunucusu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
11.12.2018 Gündem
Eski Alanya Kaymakamı FETÖ'den tutuklandı
Eski Alanya Kaymakamı FETÖ'den tutuklandı Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir tutuklandı, eşi A. Özdemir ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Dev şirkete FETÖ'den el konuldu
Dev şirkete FETÖ'den el konuldu Antalya’da ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine FETÖ operasyonu düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den gözaltına alınan Alman vatandaşı çiftten biri serbest
FETÖ'den gözaltına alınan Alman vatandaşı çiftten biri serbest Almanya'dan tatile geldikleri Antalya'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Türk asıllı Alman vatandaşı çiftten S.A. serbest bırakılırken, kocası K.A.'nın ifade işlemi sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Demet Şener'den boşanma hatırası!
Demet Şener'den boşanma hatırası! Demet Şener, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'dan boşanma davasının görüldüğü Antalya Adliyesi'nin bahçesinde kadın hayranlarından yoğun ilgi gördü.
7.06.2017 Magazin
Demet Şener, boşanma davası için Antalya'da
Demet Şener, boşanma davası için Antalya'da Eski Manken Demet Şener, avukatıyla birlikte Antalya'da boşanma davasına katıldı. Tanık dinlenmesi için Antalya'da yapıldığı belirtilen duruşmaya, eşi eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay katılmadı.
26.05.2017 Magazin
‘Maç ortasında kural değişmez’
‘Maç ortasında kural değişmez’ YSK’nın ‘mühürsüz’ oyları geçerli sayması CHP’yi harekete geçirdi. 2,5 milyon geçersiz oyun geçerli sayıldığı öne sürülürken CHP lideri Kılıçdaroğlu “Bu sonuçlar şaibeli. En az yüzde 50 ‘hayır’ diyor” dedi ve ekledi: “Maç yapılırken maçın ortasında kural değişmez. YSK seçimi tartışmalı hale getirdi.”
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Adliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya adliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.