Ant Yapı

Ant Yapı

Son dakika Ant Yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ant Yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ant Yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ant Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ant yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 ant yapı haberi bulunmuştur. Tüm ant yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Huzur rezidansı
Huzur rezidansı Ant Yapı, ‘sağlık rezidansı’ konseptini Türkiye’ye getirdi. Çamlıca’daki Antwell projesinde Acıbadem ile 24 saat hizmet verecek olan şirket, yaşlı ve sağlık sorunu olanları hedefliyor
26.12.2017 Ekonomi
3 proje ile destek veriyor
3 proje ile destek veriyor Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün
23.02.2017 Ekonomi
ÇEDBİK Kongre'de yeşil binalar tartışılıyor
ÇEDBİK Kongre'de yeşil binalar tartışılıyor “ÇEDBİK Kongre 2016”nın ilk oturumu 4 Şubat Perşembe günü InterContinental Otel’de yapıldı.
4.02.2016 Arşiv
Saraya komşu geliyor
Saraya komşu geliyor Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak.
23.10.2015 Arşiv
Her yönüyle Ant Yapı
Her yönüyle Ant Yapı Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay her yönüyle Ant Yapı'yı anlattı
23.06.2015 Arşiv
Ege Perla'da metrekare 3200 dolar
Ege Perla'da metrekare 3200 dolar İş GYO, 32 üniteyi portföyünde tutma kararı aldı.
23.06.2015 Arşiv
Manzara Adalar’ın inşaatına başlanıyor!
Manzara Adalar’ın inşaatına başlanıyor! İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar’ın satışta olan dairelerinin yüzde 30’u alıcı buldu.
10.04.2015 Arşiv
Antasya Residence ne zaman teslim edilecek?
Antasya Residence ne zaman teslim edilecek? Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde yükseliyor.
14.04.2015 Arşiv
Mayıs'ı Antmare'de geçirin!
Mayıs'ı Antmare'de geçirin! Ant Yapı’nın Alaçatı’da hayata geçirdiği butik otelde huzurlu tatil imkanı
6.04.2015 Arşiv
Manzara Adalar'a Ant Yapı imzası
Manzara Adalar'a Ant Yapı imzası Ant Yapı, Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütecek!
2.04.2015 Arşiv
Ant Yapı'ya ödül!
Ant Yapı'ya ödül! Ant Yapı, Engineering News Record tarafından ödüllendirildi.
1.04.2015 Arşiv
Ant Plato satışa çıkıyor
Ant Plato satışa çıkıyor Antplato Nisan ayında satışa çıkıyor.
1.04.2015 Arşiv
Antasya Residence teslim ediliyor
Antasya Residence teslim ediliyor TEM Ümraniye kavşağında yükselen Antasya Residence projesi 6 ay içinde teslim edilecek.
1.04.2015 Arşiv
İş GYO’nun Manzara Adalar ihalesi sonuçlandı!
İş GYO’nun Manzara Adalar ihalesi sonuçlandı! Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek.
24.03.2015 Arşiv
Yıkılan türbeden çıkarılan kemik parçaları inceleme için Hitit Üniversitesi'ne gönderildi
Yıkılan türbeden çıkarılan kemik parçaları inceleme için Hitit Üniversitesi'ne gönderildi Çorum’da kaçak yapılan ve belediye ekipleri tarafından dün yıkılan Galibi Vakfı İbadethanesi ve Külliyesi'nden geriye moloz yığınları kaldı. Yıkım sırasında türbeden çıkarılan kemikler, inceleme için Hitit Üniversitesi Antropoloji Bölümü'ne gönderildi.
31.05.2023 Yaşam
MHP Lideri Bahçeli: FETÖ'cüler insanlığın yüz karalarıdır
MHP Lideri Bahçeli: FETÖ'cüler insanlığın yüz karalarıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saraçhane Meydanı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda konuştu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi arayışın üstündedir. Etrafımız bu kadar kuşatılmışken, siyasi kamplaşma en çok uzak durmamız gereken mayınlı alanlardır." dedi. Bahçeli sözlerine, "Gizli gündeme yatırım yapanların oyununu bozarız. Biz Türk Milletini yaşatmak konusunda and içmiş vatan sevdalılarıyız." ifadeleri ile devam etti.
15.07.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak ülkeye demokrasiyi getireceklerini belirterek, “Çiftçi üretecek, sanayici üretecek, Türkiye üretecek, işsizlik son bulacak. Bu sözlerin tamamını yerine getireceğim. Yeter ki destek verin. Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz. Ahlaklı siyaset, düzgün siyaset, herkesin çalıştığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" dedi.
25.06.2021 Siyaset
DNA 10 bin yıl önceki toplulukların geleneklerine ışık tuttu
DNA 10 bin yıl önceki toplulukların geleneklerine ışık tuttu ODTÜ ve Hacettepe üniversitelerinin öncülüğünde 11 ülkeden 57 bilim insanı, aynı yapıya gömülen insanlardan aldıkları DNA analizleri, eski topluluklarda kan bağının yanı sıra farklı "sosyal akrabalık" türlerinin de olabileceğini ortaya çıkardı.
15.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu...
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu... Ekranların heyecan ve aksiyon yüklü yeni dizisi Teşkilat 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başaran Teşkilat dizisi MİT'in gizemli çalışmaları ve operasyonları ile ilgili fikir veriyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ilgili detayları sizin için derledik. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi konusu ne? İşte MİT'in anlatıldığı Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...
14.03.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den TBMM Başkanlığı seçimiyle ilgili açıklama
MHP lideri Bahçeli'den TBMM Başkanlığı seçimiyle ilgili açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı ile ilgili açıklama yaparak, "TBMM Başkanı Seçimi'nde Cumhur İttifakı’nın gereği neyse o yapılacaktır." ifadelerini kullandı.
26.06.2020 Gündem
Göbeklitepe'de tarihi gün!
Göbeklitepe'de tarihi gün! UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan ve "tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Ören Yeri'nin resmi açılışı yapıldı.
9.03.2019 Siyaset
Yılda 30 milyon kişi Anadolu müzelerini ziyaret ediyor
Yılda 30 milyon kişi Anadolu müzelerini ziyaret ediyor Hititlerden, Antik Yunan’a; Bizanslılardan Osmanlı’ya Anadolu, bulunduğu coğrafya itibariyle bir açıkhava müzesi. Birbirinden değerli eserlerin sergilendiği 433 müze ve örenyerleri geçtiğimiz yıl 30 milyon ziyaretçiyi ağırladı.
5.05.2018 Arşiv
Meclis'te yemin günü
Meclis'te yemin günü TBMM’nin ilk oturumunu yönetecek olan Deniz Baykal’ın açılış konuşmasını yaptı. Yeni milletvekilleri Genel Kurul'da yemin ediyor.
29.09.2021 Gündem
‘Saldırgan IŞİD’le bağlantılı’
‘Saldırgan IŞİD’le bağlantılı’ Demirtaş, HDP’ye yönelik saldırılarla ilgili “DHKP-C’li dedikleri kişi, Suriye’de IŞİD ile bağlantıları olduğu bilgileri bizde mevcut” dedi. Başbakan Davutoğlu, zanlının DHKP-C’den sabıkası olduğunu açıklamıştı
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: İnce'yi tasfiye etmeyeceğiz!
Kılıçdaroğlu: İnce'yi tasfiye etmeyeceğiz! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlığa aday olan Muharrem İnce'nin partiden tasfiye edilmeyeceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ant Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ant yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.