Anlaşma Sağlandı

Anlaşma Sağlandı

Son dakika anlaşma sağlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlaşma sağlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlaşma sağlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlaşma Sağlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlaşma sağlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.128 anlaşma sağlandı haberi bulunmuştur. Tüm anlaşma sağlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi ve kiracılar için dikkat çeken uyarı yapıldı! 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı
Ev sahibi ve kiracılar için dikkat çeken uyarı yapıldı! 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuki uyuşmazlıkların çözüm yöntemlerinden olan ve 2013 yılında hayata geçirilen arabuluculuk uygulaması kapsamında 5 milyondan fazla dosyanın arabulucuya gittiğini ve 3 milyon 679 bin 537 dosyanın bu sayede anlaşma ile çözüme kavuşturulduğunu açıkladı.
12.04.2024 Ekonomi
Zaha, Tete yerine Nelsson ayrılıyor! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı
Zaha, Tete yerine Nelsson ayrılıyor! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son 2 transfer döneminde de Avrupa kulüpleriyle görüşme masasına oturan, ancak beklenen rakamlar gelmeyince gitmesine izin verilmeyen Victor Nelsson’a bir dev daha talip oldu. Hatta Danimarkalı savunmacıyla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Aslan'ın 25 yaşındaki futbolcu için istediği rakam da ortaya çıktı.
30.03.2024 Galatasaray
Galatasaray ilk transferini bitirdi! Vinicius boş çıktı, yıldız isimle anlaşma sağlandı
Galatasaray ilk transferini bitirdi! Vinicius boş çıktı, yıldız isimle anlaşma sağlandı Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına da başlamış durumda. Sarı-kırmızılı ekip anlaşmaya vardığı futbolcuyu Mayıs ayında kadrosuna katmayı planlıyor. İşte detaylar...
2.03.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı çılgınlığı! Transfer sezonu başlamadan anlaşma sağlandı
Yusuf Yazıcı çılgınlığı! Transfer sezonu başlamadan anlaşma sağlandı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Çağlar Söyüncü transferi tamam! Anlaşma sağlandı, detaylar belli oldu
Çağlar Söyüncü transferi tamam! Anlaşma sağlandı, detaylar belli oldu Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve transfer döneminin henüz başında önemli transferler yapan Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü transferiyle ilgili yeni haber var. Milli stoperle anlaşma sağladı. İşte detaylar...
20.01.2024 Fenerbahçe
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak Türkiye’nin en büyük firmalarının yer aldığı metal sektöründe MESS ile işçi sendikaları Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında 114 gün süren müzakereler sonrasında anlaşma sağlandı.
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Beşiktaş'ta ayrılık! Satın alma opsiyonu ortaya çıktı
Beşiktaş'ta ayrılık! Satın alma opsiyonu ortaya çıktı Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta ayrılıklar devam ediyor. Yıldız futbolcu yeni kulübüne katılmaya hazırlanırken kiralama anlaşmasında yer alan satın alma opsiyonu da belli oldu.
17.01.2024 Beşiktaş
Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu!
Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu! Siyah-beyazlı yönetimin prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı teknik adamın alacağı yıllık maaş ve teknik ekibi belli oldu.
4.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a 2 milli yıldız hayırlı olsun! Anlaşma sağlandı, şampiyon yapacak transfer
Galatasaray'a 2 milli yıldız hayırlı olsun! Anlaşma sağlandı, şampiyon yapacak transfer Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Türk Milli Takımı’nın formasını giyen iki oyuncu için düğmeye bastı. Galatasaray Yönetimi’nin her iki yıldızla da prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
2.01.2024 Galatasaray
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris'in yıldızı ile ilgilendiği iddia edilmişti. Litvanya ekibinden ayrılığa yeşil ışık geldi.
17.12.2023 Şampiy10
Batshuayi'ye güle güle! Yeni takımını açıkladılar, resmen anlaşma sağlandı, imzayı atıyor
Batshuayi'ye güle güle! Yeni takımını açıkladılar, resmen anlaşma sağlandı, imzayı atıyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Belçikalı yıldız oyuncu Michy Batshuayi'nin kulüpte mutsuz olduğu öne sürülmüştü. Edin Dzeko'nun transferiyle birlikte yedek kulübesine hapsolan yıldız oyuncu, İsmail Kartal'dan beklediği şansları alamadı. Gelecek sezon takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan golcü oyuncunun yeni takımıyla anlaşma sağlandığı belirtildi.
4.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan transfer operasyonu! Prensipte anlaşma sağlandı, işte teklif edilen bonservis...
Galatasaray'dan transfer operasyonu! Prensipte anlaşma sağlandı, işte teklif edilen bonservis... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da transfer operasyonu erken başladı. Cim Bom, Ocak ayındaki transfer çalışmalarının netleşmesi için Avrupa'daki akıbetinin kesinleşmesini beklese de bir bölge için kolları sıvadı. Öyle ki milli yıldızla da ilk görüşmenin gerçekleştiği hatta prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. İşte detaylar...
21.11.2023 Galatasaray
Ali Koç peşinden koştu! Fenerbahçe anlaştı, Fred, İsmail Yüksek yerine yeni 6 numara
Ali Koç peşinden koştu! Fenerbahçe anlaştı, Fred, İsmail Yüksek yerine yeni 6 numara Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında namağlup yoluna devam eden Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için kollar sıvandı. Şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen sarı lacivertli yönetim orta saha hattına takviye yapmaya hazırlanıyor. Yıldız isimle anlaşma sağlandı. İşte detaylar...
1.10.2023 Fenerbahçe
A Milli Takım'ın teknik direktörü Montella oldu
A Milli Takım'ın teknik direktörü Montella oldu A Milli Futbol Takımımızın Stefan Kuntz sonrası yeni teknik direktörü Vincenzo Montella oldu. Milli Takım hesabı, Montella'yı resmen açıkladı.
21.09.2023 Futbol
Erden Timur'dan 10 numara transfer! Bayern Münih'in 19'luk yıldızı imza atıyor
Erden Timur'dan 10 numara transfer! Bayern Münih'in 19'luk yıldızı imza atıyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer sezonunun bitimine saatler kala sarı kırmızılılar bombayı patlattı. Bayern Münih'in genç yıldızıyla anlaşma sağlandı. Futbolcu imza atmak için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...
14.09.2023 Galatasaray
Eyüp Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor? Eyüp Aydın FM23
Eyüp Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor? Eyüp Aydın FM23 Galatasaray'ın Bayern Münih'ten transfer ettiği Eyüp Aydın'in kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Eyüp Aydın kimdir, kaç yaşında ve hangi pozisyonda oynuyor?
14.09.2023 Futbol
Taraftar çıldıracak! Okan Buruk, Arda Güler'ini buldu, Alman deviyle anlaşma sağlandı
Taraftar çıldıracak! Okan Buruk, Arda Güler'ini buldu, Alman deviyle anlaşma sağlandı Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer döneminin bitimi için geri sayım sürerken Galatasaray, Avrupa devlerinde forma giyen gurbetçi oyuncular için harekete geçti. İşte sarı-kırmızılı ekibin hedefindeki isimler...
14.09.2023 Galatasaray
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Putin ile Kim Jong Un dünyaya ilan etti: Anlaşma sağlandı
Putin ile Kim Jong Un dünyaya ilan etti: Anlaşma sağlandı Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kuzey Kore'nin Putin hamlesi gözlerin Rusya'ya çevrilmesine neden oldu. Dünyanın nefesini tutarak takip ettiği zirve TSİ 08.39'da start aldı. Zirveden önce ABD son bir uyarıda bulunurken dünyanın beklediği ilk açıklama Putin'den geldi.
13.09.2023 Dünya
Ve beklenen açıklama geldi! Marius Sumudica ile anlaşma sağlandı
Ve beklenen açıklama geldi! Marius Sumudica ile anlaşma sağlandı Geçtiğimiz sezonlarda Türkiye Süper Lig'inde görev yapan Rumen hoca Marius Sumudica, yeniden Süper Lig'e dönmek için görüşmelere başlamıştı. Görüşmeler sonuç verdi. Marius Sumudica resmen Süper Lig'de...
7.09.2023 Süper Lig
Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Altay Bayındır hangi takımda 2023, hangi takımdan geldi?
Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Altay Bayındır hangi takımda 2023, hangi takımdan geldi? Altay Bayındır hangi takıma transfer oldu? Milli kaleci Altay Bayındır, 4 yıllık Fenerbahçe serüvenine noktayı koyarak Manchester United'a transfer oluyor. 
28.08.2023 Futbol
İsmail Kartal'ın istediği oluyor! Ali Koç gemileri yaktı, teklifi beğenmedi: Bırakın gideyim
İsmail Kartal'ın istediği oluyor! Ali Koç gemileri yaktı, teklifi beğenmedi: Bırakın gideyim Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de çıktığı ilk maçı kazanarak yeni sezona galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı lacivertliler transferde peş peşe bombaları patlatıyor. Cengiz Ünder ve Fred'in ardından bir yıldızla daha anlaşma sağlandı. İşte detaylar...
16.08.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşma Sağlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlaşma sağlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.