Ankesörlü Telefon

Ankesörlü Telefon

Son dakika ankesörlü telefon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankesörlü telefon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankesörlü telefon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankesörlü Telefon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankesörlü telefon gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 ankesörlü telefon haberi bulunmuştur. Tüm ankesörlü telefon haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.
31.05.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, tamamı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili olan 30 şüpheli yakalandı.
24.05.2023 Gündem
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon Fettullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin mahrem imamlarla irtibatları tespit edilen Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan 9 maliye personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Üç ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.
26.04.2023 Gündem
Mersin merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı
Mersin merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı Mersin merkezli 3 ilde, aralarında FETÖ/PDY'nin güncel yapılanması içinde faaliyet gösterenlerin de olduğu 14 şüpheli gözaltına alındı.
16.12.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonunda 27 şüpheli yakalandı
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonunda 27 şüpheli yakalandı  Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) gizli haberleşme yöntemlerinden ankesörlü telefonla aranan aralarında görevde bulunan subayların da olduğu 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 5 farklı ilde düzenlenen operasyonda 27 şüpheli yakalandı.
8.11.2022 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu! 20'si görevde 47 askeri personele yakalama kararı
İstanbul'da FETÖ operasyonu! 20'si görevde 47 askeri personele yakalama kararı Fatullahçı Silahlı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, aralarında görevde bulunan 5 astsubay, 20 kapatılan askeri okul öğrencisi ve 6 mahrem imamın bulunduğu toplam 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 14 ilde düzenlenen operasyonda 24 şüpheli yakalandı.
6.12.2021 Gündem
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı Teğmen rütbesini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf eden eski tuğgeneral Serdar Atasoy'un yargılanmasına başlandı. Darbe girişimi sırasında eski tuğamiral Sinan Sürer "Ataşeler" WhatsApp grubuna "Arkadaşlar TSK yönetime el koymuştur. Bunu tüm muhataplarına derhal iletin" şeklindeki mesajına "Emredersiniz komutanım" karşılığını verdiği aktaran Atasoy "Bu mesaj darbeyi kabul ettiğim anlamına gelmez" dedi.
30.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan eski Ayancık Kaymakamı hakkında açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan eski Ayancık Kaymakamı hakkında açıklama İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, bazı yayın organlarında yer alan, "Sinop'un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde yıkımın şiddetini artıran tomruk deposunun eski Ayancık Kaymakamı Çağlayan Kaya tarafından kaldırılmak istendiği" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
15.08.2021 Gündem
66 ilde muvazzaf askerlere ankesörlü telefon operasyonu! 166 gözaltı...
66 ilde muvazzaf askerlere ankesörlü telefon operasyonu! 166 gözaltı... Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli, 66 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen operasyonlarda hakların da gözaltı kararı verilen 216'sı muvazzaf 258 askeri personelden 166'sı gözaltına alındı. Şüphelilerin 111'inin emniyette, 55'inin de jandarmadaki işlemleri sürüyor. Operasyon kapsamında 68 kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.
26.04.2021 Gündem
İstanbul merkezli 33 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 33 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 33 il de eş zamanlı Operasyon düzenlendi. “Ankesörlü Telefon" soruşturması kapsamında yüzden fazla kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
12.01.2021 Gündem
İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik 15 ilde aynı anda başlayan operasyonda 32 şüpheli yakalandı. Gelen son dakika haberine göre Ankara'da terör örgütü FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 21'i mahrem imam toplam 25 şüpheliden 15'i yakalanarak gözaltına alındı.
13.10.2020 Gündem
21 ilde 76 adrese FETÖ baskını!
21 ilde 76 adrese FETÖ baskını! FETÖ/PDY üyelerinin tespiti için yürütülen 'Ankesörlü telefon soruşturması' kapsamında aralarında muvazzaf albay, yüzbaşı, üstteğmen ve KHK ile ihraç edilen askeri personelin bulunduğu 53 kişiye yönelik İstanbul merkezli 21 ilde 76 adrese operasyon düzenleniyor.
14.09.2020 Gündem
Denizli'de FETÖ operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı
Denizli'de FETÖ operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı Denizli’de ankesörlü telefon ile ardışık olarak FETÖ/PDY terör örgütü ile telefon görüşmesi gerçekleştirdikleri tespit edilen biri aktif üsteğmen olmak üzere 8 kişi gözaltına alındı.
7.09.2020 Gündem
TSK personel alımı! TSK astsubay alımı 2. grup çağrısı yayınlandı! Yeni kayıtlar ne zaman?
TSK personel alımı! TSK astsubay alımı 2. grup çağrısı yayınlandı! Yeni kayıtlar ne zaman? TSK Astsubay alımı ikinci grup çağrısı yayımlandı. MSB tarafından yayınlanan ilana göre Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Astsubay Alımı ilk grup kayıt işlemlerinin tamamlandığı ve boş kalan kontenjanlar için ikinci sınıflandırma işlemi yapıldığı ve başarılı olan adayların kayıt hakkı verildiği bildirildi. Peki, TSK astsubay alımı kayıt tarihi ne zaman? İşte TSK personel alımı ve TSK astsubay alımı 2. grup çağrısı ilanı ile ilgili detaylar...
13.07.2020 Personel Alımı
MASAK’a FETÖ operasyonu
MASAK’a FETÖ operasyonu Türkiye’nin gündemini değiştiren bir çok soruşturmanın yürütüldüğü Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun 115 eski personeli gözaltına alındı.
6.07.2020 Gündem
Emir subayı Öztürk böyle yakalandı! İşte o müthiş ekip...
Emir subayı Öztürk böyle yakalandı! İşte o müthiş ekip... İstanbul’da çok önemli FETÖ soruşturmalarını yürüten Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay 1.5 yıl önce İzmir’e atandı. Emniyet içinde de TSK’daki kripto FETÖ’cüleri belirlemek için özel bir ekip kuruldu. Kriptolar arasında Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri’nin emir subayı Binbaşı Fevzi Öztürk’ün de olduğu anlaşıldı.
1.06.2020 Gündem
Yeni tip corona virüse karşı "teknolojik cihaz" uyarısı
Yeni tip corona virüse karşı "teknolojik cihaz" uyarısı AÜ Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Bilim Kurulu: "Bilgisayar, telefon, tablet gibi teknolojik cihazlar düzenli olarak hijyenik mendillerle temizlenmelidir. Bireysel kulaklık, mikrofon gibi cihazların temizliğine özen gösterilmeli ve başkalarıyla paylaşılmamalıdır"
13.03.2020 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'ye yönelik ankesörlü telefon operasyonu: 8 gözaltı
FETÖ'ye yönelik ankesörlü telefon operasyonu: 8 gözaltı Trabzon merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
25.02.2020 Gündem
FETÖ’nün GATA yapılanmasına operasyon: 32 gözaltı kararı
FETÖ’nün GATA yapılanmasına operasyon: 32 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün GATA’daki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında örgütle irtibatı tespit edilen 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
4.02.2020 Gündem
Türk Telekom Elazığ için seferber oldu
Türk Telekom Elazığ için seferber oldu Türk Telekom deprem bölgesinde iletişim ihtiyacını karşılamak için seferber oldu. Ankesörlü telefonlardan, sabit ve mobilde yurtiçinde iletişimi ücretsiz kullanıma sunan Türk Telekom, Elazığ’da toplanma alanlarında limitsiz olarak WİFİ internet hizmetini hayata geçirdi. Türk Telekom, ayrıca sabit ses ve internet desteğiyle beraber vatandaşların enerji ihtiyacını karşılamak için şarj ünitelerini bölgeye gönderdi.
25.01.2020 Gündem
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı FETÖ’nün Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a yönelik suikast soruşturmasında, cinayetin TRT ana haber bülteninde yayınlanmasını sağlayarak, örgüt adına propaganda yaptıkları iddiasıyla TRT Merkez Haber Müdürü, Haber Koordinatörü, Merkez Haberler Sorumlusu, iki muhabir ve iki montajcı toplam 6 kişi hakkında dava açıldı.
26.11.2019 Gündem
Havalimanlarında bebekli, hamile ve hasta yolcuların da uçuş önceliği  olacak
Havalimanlarında bebekli, hamile ve hasta yolcuların da uçuş önceliği olacak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, havalimanlarında hareket kabiliyeti kısıtlı yolcuların yanı sıra bebekli, hamile ve daha hızlı erişim gereksinimi bulunan hasta yolculara da uçuş önceliği sağlanacağını bildirdi.
6.11.2019 Gündem
FETÖ'ye ankesörlü telefon operasyonu: 19 gözaltı
FETÖ'ye ankesörlü telefon operasyonu: 19 gözaltı Konya merkezli 10 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, ankesörlü telefonla ardışık olarak arandıkları tespit edilen 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 19'u yakalandı.
6.11.2019 Gündem
FETÖ üyeleri birbirlerine ajan testi yapıyor!
FETÖ üyeleri birbirlerine ajan testi yapıyor! 15 TEMMUZ darbe girişimi sonrası yapılan soruşturmalarda tutuklanarak cezaevine giren FETÖ üyelerinin, koğuş ve yaşam alanlarında birbirlerinin ajan olduğunu düşünerek uzun süre iletişim kurmadıkları ortaya çıktı.
3.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankesörlü Telefon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankesörlü telefon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.