Ankara'nın Bağları

Ankara'nın Bağları

Son dakika Ankara'nın Bağları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara'nın Bağları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara'nın Bağları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara'nın Bağları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara'nın bağları gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 ankara'nın bağları haberi bulunmuştur. Tüm ankara'nın bağları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz neden öldü? Oğuz Yılmaz hayatı ve şarkıları
Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz neden öldü? Oğuz Yılmaz hayatı ve şarkıları Bas Bas Paraları, Ankara'nın Bağları şarkılarıyla tanınan Oğuz Yılmaz yaşamını yitirdi. Ankara şarkıları ile bilinen ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın vefatı hayranlarını üzdü. Bas Bas Paraları ve Ankara'nın Bağları gibi Ankara oyun havalarıyla tanınan Oğuz Yılmaz, son röportajında pandemiden dolayı zararda olduğunu söylemişti. Peki, Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz neden öldü? Oğuz Yılmaz hayatı ve şarkıları...
20.05.2021 Gündem
Tarkan düğünde göbek attı!
Tarkan düğünde göbek attı! Şoförünün düğününe giden Tarkan, Ankara'nın Bağları şarkısı eşliğinde göbek attı.
17.05.2017 Magazin
Adnan Oktar'dan RTÜK'e ilginç tepki
Adnan Oktar'dan RTÜK'e ilginç tepki RTÜK'ün yer aldığı iki programa ceza vermesinin ardından Adnan Oktar önce 'Kedicik'lere Ankara'nın Bağları'nı oynattı, sonra da RTÜK'e tepki gösterdi.
28.06.2014 Yaşam
Acun'un o lafı spikerlere göbek attırdı!
Acun'un o lafı spikerlere göbek attırdı! Ayşe Egesoy'dan çarpıcı açıklamalar...
25.11.2013 Televizyon
Fatih'te fuhuş operasyonu: 16 gözaltı
18.11.2013 Yaşam
Gökçek'le MHP'nin türkü savaşı
Gökçek'le MHP'nin türkü savaşı 'Ahlaklı davranmaya davet ediyoruz'
29.09.2021 Gündem
Seçim müziği olacak!
Seçim müziği olacak! Ankaralı Coşkun açıkladı, Ankara'nın Bağları seçim müziği oluyor...
4.11.2013 Siyaset
'Ankara'nın Bağları' rekor kırdı
'Ankara'nın Bağları' rekor kırdı Avusturya'da yabancı karşıtı başkan sosyal medyayı salladı
26.09.2013 Dünya
Ankaralı Namık intihar etti
Ankaralı Namık intihar etti "Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Ankaralı Namık'ın eşine "Ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum' dedikten sonra intihar ettiği iddia ediliyor. Şarkıcının dayısı ise intihar iddialarını reddetti, "Belinde ağrı vardı. Sandalyeden ayağının kayıp düştüğünü söylediler. Babasının, annesinin hepsinin söylediği o. İntihar yok" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
"Ankara'nın Bağları" "Devlet Baba" oldu
"Ankara'nın Bağları" "Devlet Baba" oldu 7 Haziran seçimleri hazırlıklarını sürdüren MHP’de kullanılacak olan seçim müziklerinden, basılacak kartvizitlere kadar pek çok kriter belirlendi. “Ankara’nın Bağları” türküsü “Devlet Baba” adıyla seçim müziği olarak uyarlandı.
15.04.2015 Yaşam
Öpüşme rekor getirdi!
Öpüşme rekor getirdi! Medcezir'de Yaman ve Mira öpüştü, sosyal medya karıştı
16.11.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ankara'nın Bağları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara'nın bağları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.