Ankarada Operasyon

Ankarada Operasyon

Son dakika Ankarada operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankarada operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankarada operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankarada Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankarada operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 ankarada operasyon haberi bulunmuştur. Tüm ankarada operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana merkezli 8 ilde internet dolandırıcılarına operasyon
Adana merkezli 8 ilde internet dolandırıcılarına operasyon Adana merkezli 8 ilde gerçekte olmayan ürünleri internet sitelerinde sahte satış ilanı vererek dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 37 şüpheliden 26'sı gözaltına alındı.
27.07.2021 Gündem
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 7 gözaltı
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 7 gözaltı Ankara'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, 7 yabancı uyruklu gözaltına alındı.
6.03.2020 Gündem
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 9 kişi yakalandı!
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 9 kişi yakalandı! Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 10 zanlıdan 9'u yakalandı.
26.02.2020 Gündem
Ankara'da ihale çetesine operasyon! 72 kişi gözaltına alındı
Ankara'da ihale çetesine operasyon! 72 kişi gözaltına alındı Ankara'da mezat salonlarındaki ihalelere başkalarının girmesini engelleyerek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 72 kişi gözaltına alındı.
18.10.2019 Gündem
Başkentte "nine"nin yönettiği çete çökertildi!
Başkentte "nine"nin yönettiği çete çökertildi! Ankara'da, 65 yaşındaki bir kadın tarafından yönetildiği belirlenen yankesicilik çetesinin yakalanan 11 üyesinden 9'u tutuklandı.
1.03.2019 Gündem
Ankara'da düğmeye basıldı! Çok sayıda gözaltı kararı var
Ankara'da düğmeye basıldı! Çok sayıda gözaltı kararı var Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı.
13.02.2019 Gündem
Başkent’te çeşitli suçlardan aranan bin 79 kişi yakalandı!
Başkent’te çeşitli suçlardan aranan bin 79 kişi yakalandı! Ankara polisinin Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde yaptığı uygulamalarda çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen bin 79 kişi yakalandı
29.08.2018 Gündem
Kastamonu'da 22 iş adamı ve Bank Asya çalışanına gözaltı
Kastamonu'da 22 iş adamı ve Bank Asya çalışanına gözaltı KASTAMONU merkezli 5 il de sabah saatlerinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda aralarında iş adamları ve eski Bank Asya çalışanlarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.
26.04.2018 Gündem
Ankara'da 4 bin polisle dev operasyon!
Ankara'da 4 bin polisle dev operasyon! Ankara Emniyet Müdürlüğünce, 4 bin polisin görev aldığı "Huzur Operasyonu" yapıldı
29.09.2021 Gündem
Sınırda sıcak saatler! Güvenli bölge için geri sayım başladı...
Sınırda sıcak saatler! Güvenli bölge için geri sayım başladı... Türkiye ile ABD arasında Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturulmasına yönelik varılan mutabakatın ardından sınır hattında da hareketlilik başladı. Son aylarda zırhlı araç ve askeri personel takviyesinin yapıldığı Suriye sınırına dün ABD askerleri geldi. Türk ve ABD askerlerinin Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaptığı ortak inceleme ile güvenli bölgeye yönelik izlenecek yol haritasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. İlerleyen günlerde Müşterek Hareket Merkezi'nde görev yapmak üzere ABD'den yeni askerlerin Şanlıurfa'ya geleceği, Suriye'nin kuzeyindeki güvenli bölgede ortak devriye görevi yapacak olan Türk askerlerin ise Ankara'da dil eğitimi almaya başladığı öğrenildi.
13.08.2019 Gündem
Çayyolu sürgünü
Çayyolu sürgünü Ankara polisinde operasyon: Ankarada lokanta basıp içki denetimi yapan polislere sürgün...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankarada Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankarada operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.