Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırıkkale Millet Bahçesi, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Yahşiyan Yenişehir Köprülü Kavşağı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuşuyor. Yapımı tamamlanan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile bölgenin çağ atlayacağını vurgulayan Oktay, 'Biz söz verirsek yaparız.' dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları)
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma projelerinde gelinen son durum ve yeni projeler için önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas hattımızı 1 hafta sonra açıyoruz. 2 saatte Ankara'dan Sivas'a gidecek" dedi. Peki, Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?
15.04.2023 Gündem