Ankara Kuşu

Ankara Kuşu

Son dakika Ankara kuşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara kuşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara kuşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Kuşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara kuşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 ankara kuşu haberi bulunmuştur. Tüm ankara kuşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
EGM'den, 'Ankara Kuşu' hakkında suç duyurusu
EGM'den, 'Ankara Kuşu' hakkında suç duyurusu Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Twitter üzerinde 'Ankara Kuşu' isimli hesabı yöneten O. Y.'nin iddialarının tamamen asılsız ve devam eden yargılamayı etkilemeye yönelik olduğunu belirtilerek, "O.Y'nin söz konusu asılsız iddia ve isnatlarıyla ilgili olarak Genel Müdürlüğümüzce adli merciler nezdinde suç duyurusunda bulunulmuştur" açıklamasında bulundu.
20.08.2020 Gündem
'Ankara Kuşu' hakkında 7,5 yıla kadar hapis cezası istendi
'Ankara Kuşu' hakkında 7,5 yıla kadar hapis cezası istendi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 'Ankara Kuşu' adlı Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar hakkında, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 7,5 yıla kadar hapis cezası istendi.
16.05.2020 Gündem
Ankara Kuşu hesabının yöneticisi Oktay Yaşar tutuklandı
Ankara Kuşu hesabının yöneticisi Oktay Yaşar tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınan "Ankara Kuşu" isimli kullanıcı Oktay Yaşar, "FETÖ propagandası yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. Terör Suçları Bürosu'nca yürütülen soruşturmada Oktay Yaşar'ın ifadesinde hesabın kendisine ait olduğunu, bizzat kullandığını ve paylaşımları kendisinin yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.
3.04.2020 Yaşam
Ankara Kuşu yöneticisi Oktay Yaşar mı? Twitter kullanıcısı Ankara Kuşu kimdir, Oktay Yaşar kimdir? (Ankara kuşu gözaltına alındı)
Ankara Kuşu yöneticisi Oktay Yaşar mı? Twitter kullanıcısı Ankara Kuşu kimdir, Oktay Yaşar kimdir? (Ankara kuşu gözaltına alındı) Ankara Kuşu isimli twitter kullanıcısının FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı duyuruldu. Twitter'da Ankara Kuşu hesabını yönettiği iddia edilen kişinin ise Oktay Yaşar olduğu belirtildi. Gözaltına alınmasının açıklanmasından sonra Ankara Kuşu kimdir? Ankara Kuşu Oktay Yaşar mı? Oktay Yaşar kimdir? soruları sık sık sorulmaya başlandı.
2.04.2020 Gündem
Twitter fenomeni 'Ankara Kuşu' gözaltına alındı
Twitter fenomeni 'Ankara Kuşu' gözaltına alındı ANKARA'da, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 'Ankara Kuşu' kullanıcı adlı Twitter fenomeni O.Y., gözaltına alındı.
1.04.2020 Gündem
10 ayda 18 kadın yüksekten ‘düşerek’ hayatını kaybetti
10 ayda 18 kadın yüksekten ‘düşerek’ hayatını kaybetti Aksaray’da hemşire Saliha Tuncel, rezidansın 7’nci katından düşerek hayatını kaybetti. Tuncel’in ölümü, kadın cinayetlerini perdeleyen yüksekten düşerek ölümleri tekrar gündeme getirdi.
31.05.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ise ifadesi ortaya çıktı.
10.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Bayraktar TB2 Litvanya'da ölümsüzleşti! Ülkenin en popüleri oldu 45 bin adet posta pulu basıldı...
Bayraktar TB2 Litvanya'da ölümsüzleşti! Ülkenin en popüleri oldu 45 bin adet posta pulu basıldı... Türkiye'nin milli gururu Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Litvanya'da tarihe geçti. Litvanya Posta Teşkilatı, halkın Ukrayna'ya göndermek üzere Bayraktar TB2 almak için para toplamasını ölümsüzleştirdi. Litvanya Posta Teşkilatı, Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın görselini posta pulu olarak bastı. Pul, postanelerde ve internette satışa sunuldu.
13.08.2022 Dünya
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı
Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı İçişleri Bakanlığı, İstanbul Başakşehir'deki bir parkın göletinde ördek çaldıkları iddiasıyla sosyal medyada gündeme gelen Iraklı kardeşlerin hayvan barınağına bırakmayı düşündüğü ördeklere sahip çıktı. Ailenin evinden alınarak Ankara'ya getirilen iki ördeğe, Gölbaşı Vilayetler Evi'nin bahçesinde bakılacak.
20.07.2022 Yaşam
Hafıza 15 Temmuz ziyaretçilerini bekliyor
Hafıza 15 Temmuz ziyaretçilerini bekliyor 15 Temmuz hain darbe girişimini akıllarda tutmak, o gece yaşananları unutmamak ve unutturmamak için ortak hafıza oluşturmak amacıyla açılan ‘Hafıza 15 Temmuz’, bu yıldönümünde de ziyaretçilerini bekliyor.
15.07.2022 Yaşam
Emine Erdoğan: Koruyucu aile sayımız, bugün 7 bin 212
Emine Erdoğan: Koruyucu aile sayımız, bugün 7 bin 212 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, bu sene ilki gerçekleştirilen Koruyucu Aile Günü Şenliklerine katılarak, “Koruyucu ailelerin kanatları altındaki çocuklarımızın sayısının, 8 bin 723’e yükseldiğini söylemekten büyük mutluluk duyuyorum. 2002’de sadece 515 olan koruyucu aile sayımız, bugün 7 bin 212” dedi.
6.07.2022 Siyaset
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi İstanbul merkezli 14 ilde aralarında egzotik ve yaban hayvanların da bulunduğu hayvan kaçakçılarına operasyon düzenlendi. 62 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 303 hayvan ele geçirildi. Operasyonda 62 şüpheli gözaltına alındı.
21.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuşma yaptı. Muhtarlara maaş müjdesini veren Erdoğan, 'Muhtar maaşlarının asgari ücretinin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık. ' dedi.
19.01.2022 Siyaset
Şehir dışına çıktı, pet shopta günlerce aç ve susuz kaldılar! İş yeri sahibine para cezası
Şehir dışına çıktı, pet shopta günlerce aç ve susuz kaldılar! İş yeri sahibine para cezası Ankara'da sahibinin şehir dışına çıkarken kapısını kilitlediği pet shopta aç ve susuz kalan 2 İran kedisi, 4 hamster, 4 muhabbet kuşu, 1 Angora tavşanı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve polis ekiplerince kurtarılıp, tedaviye alındı. Hayvanların sahibine, 'hayvanların bakımlarını ihmal etmek, aç, susuz bırakmak'tan hayvan başını 1500 TL olmak üzere toplam 16 bin 500 TL para cezası uygulandı.
11.12.2021 Yaşam
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Sabiha Gökçen kimdir? Sabiha Gökçe neden öldü, ne zaman kaç yaşında? Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in hayatı…
Sabiha Gökçen kimdir? Sabiha Gökçe neden öldü, ne zaman kaç yaşında? Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in hayatı… Türkiye'nin ilk kadın pilotu, dünyanın ilk kadın savaş uçağı pilotu olan Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in ölümünün 20. Yılında anılıyor. Ölüm yıldönümü vesilesiyle Sabiha Gökçen’in hayatı yeniden gündeme geldi. Hayatı, ölümü merak ediliyor. Peki, Sabiha Gökçen kimdir, nereli? Sabiha Gökçen ne zaman öldü?
22.03.2021 Gündem
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin
Bakan Soylu: Göçü doğru yöneten ülke kazançlı çıkacaktır
Bakan Soylu: Göçü doğru yöneten ülke kazançlı çıkacaktır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye, medeni bir ülke olarak, bir büyük devlet karakteriyle ve özüne, tarihine, medeniyetine, inancına, uygun olarak göçle mücadele etmeyi değil, göçü yönetmeyi tercih etmiştir. Göçü kabullenen ve doğru yöneten ülke kazançlı çıkacaktır" dedi.
18.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Kuşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara kuşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.