Çok sayıda personel alınacak! Bakanlık resmen duyurdu, işte şartlar...
Çok sayıda personel alınacak! Bakanlık resmen duyurdu, işte şartlar... Çok sayıda personel alınacak. Bakanlık resmi internet sitesinde duyurdu. İlanlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa'da çeşitli birimlerde çalıştırılmak üzere 41 sözleşmeli sanatçı alınacak.
13.11.2021 Personel Alımı
KPSS şartı aranmıyor! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar...
KPSS şartı aranmıyor! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar... KPSS şartı aranmıyor. Resmi Gazete'de son dakika iş ilanı yayımlandı. İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sürekli işçi kadrosuna 225 temizlik görevlisi, Yüksek Seçim Kurulu da sözleşmeli olarak 6 çözümleyici ve 3 programcı alacak. Adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilecek. Personel alımı farklı şehirlerde olacak.
13.06.2021 Çalışma Hayatı
Bakan açıkladı! 50 bin kişi istihdam edilecek
Bakan açıkladı! 50 bin kişi istihdam edilecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nin büyütülmesi ile yaklaşık 300 yeni fabrika kurularak, 50 bin kişilik ilave istihdam sağlanacağını söyledi.
7.02.2019 Ekonomi