Angelina Jolie İnstagram

Angelina Jolie İnstagram

Son dakika Angelina Jolie instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Angelina Jolie instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Angelina Jolie instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angelina Jolie İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angelina jolie instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 angelina jolie instagram haberi bulunmuştur. Tüm angelina jolie instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Angelina Jolie'nin çöl pozu!
Angelina Jolie'nin çöl pozu! ABD'li oyuncu Angelina Jolie, sevenlerinin karşısına Harper's Bazaar'da çıktı.
6.11.2017 Magazin
Angelina Jolie ile Brad Pitt boşandı!
Angelina Jolie ile Brad Pitt boşandı! Ünlü oyuncular Angelina Jolie ile Brad Pitt’in Eylül 2016’dan beri devam eden boşanma davası sona erdi.
10.08.2017 Magazin
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta...
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta... Angelina Jolie, ABD'de bir moda dergisine verdiği röportajda, aktör Brad Pitt ile boşanmalarına dair bilinmeyen yeni detayları anlattı. İşte Angelina Jolie'nin şaşırtıcı itirafları...
27.07.2017 Magazin
Angelina Jolie sosyeteden sevgili buldu!
Angelina Jolie sosyeteden sevgili buldu! Angelina Jolie'nin, yeni sevgilisi ile Malibu'da tatil yaptığı ileri sürüldü. Jolie'nin yeni sevgilisinin İngiliz sosyetesinden olduğu iddia edildi.
22.05.2017 Magazin
Angelina Jolie ile Brad Pitt yakınlaşıyor!
Angelina Jolie ile Brad Pitt yakınlaşıyor! Angelina Jolie, çocukları babalarını daha sık görebilsin diye Brad Pitt'e yakın bir yere taşınma kararı aldı.
9.05.2017 Magazin
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.
12.02.2023 Magazin
Umut Akyürek hastanelik oldu!
Umut Akyürek hastanelik oldu! Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. "Omzumun üzerine çok şiddetli düştüm ve iki yerde kırık tespit edildi. Hakikaten çok zor, çok sancılı bir süreç yaşadım" diyen 47 yaşındaki Akyürek, bugün ameliyat oldu.
17.06.2021 Magazin
İranlı Zombi Gelin 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı
İranlı Zombi Gelin 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı Zombi Angeline Jolie ya da Zombi Gelin olarak tanınan İranlı Sahar Tabar'ın (19), kamuyu yolsuzluğa teşvik etmek suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı duyuruldu. Makyajlı ve filtreli fotoğraflarıyla ünlü olan Tabar'ın serbest bırakılması için gazeteci Masih Alinejad, imza kampanya başlattı.
11.12.2020 Dünya
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim Sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ile sıkça magazin gündemine gelen Eliz Şakuçoğlu, İstanbul sosyetesine girişini, aşklarını ve ayrılıklarını anlattı. 34 yaşındaki stil danışmanı, tek eşliliğe inanmadığını belirterek, "Yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim. Günübirlik ilişki yaşayabilirim" dedi.
26.03.2018 Magazin
Brad Pitt ve Angelina Jolie barıştı!
Brad Pitt ve Angelina Jolie barıştı! 12 yıllık beraberliğin ardından ayrılma kararı alan Angelina Jolie ile Brad Pitt, arkadaşlarının evinde gizlice buluştu. Ağlayarak kucaklaşan ikili, ilişkilerine ikinci bir şans verdi.
5.09.2017 Magazin
Brad Pitt'in yeni sevgilisi Sienna Miller mı?
Brad Pitt'in yeni sevgilisi Sienna Miller mı? Angelina Jolie'den boşanan Brad Pitt'in Sienna Miller ile birkaç kez buluştuğu ve aşk yaşadığı iddia edildi.
6.07.2017 Magazin
Brad Pitt’in yeni gözdesi Sienna Miller!
Brad Pitt’in yeni gözdesi Sienna Miller! Angelina Jolie ile boşanma sürecinde olan Brad Pitt’in Sienna Miller’ı yakın markajına aldığı iddia edildi. İşte kulislerde konuşulan Brad Pitt, Sienna Miller yakınlaşmasının detayları...
11.04.2017 Magazin
Aşk bebeği doğdu
Aşk bebeği doğdu Angelina Jolie ve Brad Pitt ayrılığının nedeni olarak gösterilen Fransız oyuncu Marion Cotillard, her fırsatta aşkını dile getirdiği Guillaume Canet ile ikinci çocuğuna kavuştu
20.03.2017 Magazin
Angelina’dan hayranlarına özel pozlar
Angelina’dan hayranlarına özel pozlar Angelina Jolie Vanity Fair fotoğraflarının sahne arkasının en doğal hallerini sosyal medyadan paylaştı...
12.11.2014 Magazin
Can mı Jolie mi?
Can mı Jolie mi? Sibel Can, yeşil peruklu fotoğrafını Instagram’dan paylaştı...
26.08.2014 Magazin
Cansu 'meditasyon tatili'nde
Cansu 'meditasyon tatili'nde Cem Yılmaz'ı yakın dostu Ahu Yağtu'ya kaptıran ünlü model, kendini terapiye aldı
26.06.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Angelina Jolie İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angelina jolie instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.