Android 5.0

Android 5.0

Son dakika Android 5.0 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Android 5.0 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Android 5.0 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Android 5.0

haberleri sayfasında son dakika yaşanan android 5.0 gelişmeleri de dahil olmak üzere 837 android 5.0 haberi bulunmuştur. Tüm android 5.0 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Google'dan Türkçe yeni hizmet!
Google'dan Türkçe yeni hizmet! Başta Siri olmak üzere, Alexa ve Cortana gibi dijital yardımcılarla sıkı bir rekabet içerisinde olan Google Asistan'a Türkiye'ye özel güncelleme!
7.05.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan Android'e özel yenilik!
WhatsApp'tan Android'e özel yenilik! Popüler mesajlaşma uygulaması, kullanıcılara istedikleri kişilerden gelen bildirimlere öncelik tanıma şansı verecek yeni bir özelliği test ediyor
19.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung bunu herkese açtı!
Samsung bunu herkese açtı! Galaxy telefonlarına özel uygulamaları diğer Android'lere açmaya devam eden Samsung, şimdi de bu uygulamasını Play Store'a yerleştirdi!
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Ford'dan Android ve Apple güncellemesi geldi!
Ford'dan Android ve Apple güncellemesi geldi! Ford, 2016 model araçları için Android Auto ve Apple CarPlay güncellemesi yayınlamaya başladı. Detaylar haberimizde.
22.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Google, Nexus Player'ın ipini çekti
Google, Nexus Player'ın ipini çekti Google, 2 yıl önce büyük ümitlerle piyasaya sürdüğü bu Nexus'u, resmi olarak öldürüyor!
26.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Youtube yeni tasarımını denediniz mi?
Youtube yeni tasarımını denediniz mi? Video paylaşım sitesi youtube'da günde milyonlarca video paylaşılıyor. En fazla kullanıcısı olan video paylaşım sitesi olma özelliğini koruyan youtube yeni bir tasarım kullanıcılarına sundu. İşte youtube'un yeni tasarımının tüm ayrıntıları...
2.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Android'i rootlamak için geçerli 5 neden!
Android'i rootlamak için geçerli 5 neden! Android'li cihazınızı root'lamak için neden arıyorsanız, işte size 5 geçerli neden!
4.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Eski Galaxy'leri olanlara müjde
Eski Galaxy'leri olanlara müjde Samsung Internet'in, yani Samsung'un kendi markasını taşıyan cihazlar için geliştirdiği mobil web tarayıcının dördüncü sürümü bundan yaklaşık iki ay önce kullanıma sunulmuş ve aralarında reklam engelleyici uzantılar ve pop-up video oynatıcısı gibi yeniliklerin de olduğu birçok özelliği beraberinde getirmişti...
30.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Site çöktü, halk şirketi bastı! 11 TL'ye akıllı telefon
Site çöktü, halk şirketi bastı! 11 TL'ye akıllı telefon 11 TL'lik fiyatıyla dünyanın en uygun fiyatlı akıllı telefonu olan Freedom 251'e talep çok büyük oldu...
20.02.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC yeni bir tablet hazırlıyor
HTC yeni bir tablet hazırlıyor Uzun süre ayrı kaldığı tablet dünyasına Nexus 9 ile giriş yapan HTC, bu defa kendi markası altında ürün tanıtımına hazırlanıyor.
24.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Putin’in telefonu Türkiye’de satışa çıktı
Putin’in telefonu Türkiye’de satışa çıktı Putin’in yurtdışı temaslarında devamlı elinde taşıyıp tanıtımını yaptığı Rus yapımı akıllı cep YotaPhone 2, Türkiye’de satışa çıktı.
15.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Aralık ayı Android sürümleri kullanım oranları açıklandı
Aralık ayı Android sürümleri kullanım oranları açıklandı Android sürümleri aralık ayı kullanım oranları açıklandı. Lollipop ve Marshmallow sürümleri yükselişte.
9.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy Tab Pro için Android 5.0 güncellemesini yayınlamayacak
Samsung, Galaxy Tab Pro için Android 5.0 güncellemesini yayınlamayacak Galaxy Tab Pro ailesi görünüşe bakılırsa Android 4.4 KitKat güncellemesinde çakılı kalacak.
25.11.2015 Bilim ve Teknoloji
İşte Asus'un yeni telefonu
İşte Asus'un yeni telefonu Asus Zenfone Zoom TENAA tarafından onaylandı.
16.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Televizyonu tablete taşıdı
Televizyonu tablete taşıdı ZenPad tabletin yeni modelleri tanıtıldı. Özel görüntü iyileştirme teknolojisi ile gelen tabletler televizyondaki görüntü kalitesini sunuyor.
15.11.2015 Bilim ve Teknoloji
İşte HTC One X9'un özellikleri
İşte HTC One X9'un özellikleri HTC One X9'un özellikleri onaylandı. Telefonun kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.
14.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Android sürümleri kullanım oranları açıklandı
Android sürümleri kullanım oranları açıklandı Google geleneksel haline getirdiği aylık Android sürümleri kullanım oranlarına kasım başı itibariyle bir kez daha açıklık getirdi.
6.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Android bugün doğdu
Android bugün doğdu Google 'ın mobil işletim sistemi Android 8 yaşında!
5.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Android kilit ekranı açığı korkutuyor
Android kilit ekranı açığı korkutuyor Android işletim sistemi üzerinde, saldırganların kilit ekranını etkisiz hale getirip kilitli bir cihazın tüm kontrolünü ele geçirebilecekleri bir güvenlik açığı keşfedilmiş durumda...
17.09.2015 Bilim ve Teknoloji
ZTE yeni modellerini tanıttı
ZTE yeni modellerini tanıttı Uzun yıllardır farklı operatörlerin kendi markaları aracılığı ile ürünlerini satışa sunan ZTE önümüzdeki günlerde kendi markası ZTE Blade V6 ile son kullanıcılarla buluşacağını açıkladı...
16.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Huawei’in yeni modeli sızdı
Huawei’in yeni modeli sızdı Geçtiğimiz Temmuz ayında çeşitli söylentilerle ortaya atılan bir iddiaya göre Huawei’nin Mate 7S isimli bir model üzerinde çalıştığı bilgisi paylaşılmıştı. Bu bilgi kısmet doğru çıktı.
20.08.2015 Bilim ve Teknoloji
Commodore efsanesi geri dönüyor
Commodore efsanesi geri dönüyor 80'li yıllara damgasını vuran ve 17 milyon adetle "en çok satılan kişisel bilgisayar unvanını" taşıyan Commodore, akıllı telefon piyasasına adım atarak teknoloji dünyasına geri dönüyor.
15.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Ace 4 Lollipop güncellemesi almayacak
Galaxy Ace 4 Lollipop güncellemesi almayacak Galaxy S4 mini'nin ardından Galaxy Ace de Lollipop güncellemesi almayacak.
26.06.2015 Bilim ve Teknoloji
HTC'nin amiral gemisi telefonu One ME satışa sunuldu
HTC'nin amiral gemisi telefonu One ME satışa sunuldu HTC'nin bu yıl piyasaya sunduğu Quad HD ekranlı üçüncü akıllı telefon One ME kullanıcılarla buluştu.
26.06.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Android 5.0 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki android 5.0 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.