Andriy Shevchenko

Andriy Shevchenko

Son dakika Andriy Shevchenko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andriy Shevchenko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andriy Shevchenko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andriy Shevchenko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andriy shevchenko gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 andriy shevchenko haberi bulunmuştur. Tüm andriy shevchenko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. 2022 yılında Avrupa'nın en iyi futbolcusu Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema oldu. Fransız yıldız ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Çok genç yaştan beri hiç vazgeçmeden çalıştım. Bu benim hep hayalimdi. Zidane ve Ronaldo benim için idoldü." ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Futbol
Shevchenko bombası! Süper Lig'e geliyor
Shevchenko bombası! Süper Lig'e geliyor Şenol Güneş, Valerien Ismael, Espirito Santo gibi teknik direktörleri gündemine alan Beşiktaş Ukraynalı çalıştırıcı Andriy Shevchenko ile görüşüyor.
21.03.2022 Beşiktaş
Galatasaray'da Fatih Terim'den sonra Andriy Shevchenko dönemi başlayacaktı ama...
Galatasaray'da Fatih Terim'den sonra Andriy Shevchenko dönemi başlayacaktı ama... Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına çıkan Galatasaray'ın Torrent'ten önce Andriy Shevchenko'nun kapısını çaldığı iddia edildi.
19.01.2022 Galatasaray
Lucescu'yu yakıp gitti! Allahyar geliyor
Lucescu'yu yakıp gitti! Allahyar geliyor Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev'e attığı golle dev kulübe büyük bir darbe vuran Allahyar Fenerbahçe'ye geri dönmek için yola çıktı.
13.12.2021 Fenerbahçe
Adı Fenerbahçe ile anılıyordu! Yeni takımı...
Adı Fenerbahçe ile anılıyordu! Yeni takımı... Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Ukraynalı teknik adam Andriy Shevchenko Serie A ekiplerinden Genoa ile anlaşmak üzere.
7.11.2021 İtalya
EURO 2020 çeyrek final maçı öncesi kıyamet koptu! İngilizlerin manşeti Ukraynalıları...
EURO 2020 çeyrek final maçı öncesi kıyamet koptu! İngilizlerin manşeti Ukraynalıları... Yarın Ukrayna ile çeyrek final maçına çıkacak olan İngilizlerin, teknik direktör Andriy Shevchenko manşetleri bomba etkisi yarattı.
2.07.2021 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
13.10.2020 İddaa
Shevchenko'nun doğum gününde Servet Çetin çılgınlığı
Shevchenko'nun doğum gününde Servet Çetin çılgınlığı Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da formasını giyen Servet Çetin, dünyaca ünlü golcü Andriy Shevchenko'nun doğum gününde sosyal medyada gündem oldu.
29.09.2019 Futbol
Lucescu'dan sert açıklama: "Beni eleştirenler..."
Lucescu'dan sert açıklama: "Beni eleştirenler..." A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2018 Futbol
Shevchenko'dan milli yıldıza övgü!
Shevchenko'dan milli yıldıza övgü! Ukrayna Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, futbolcuların oyun ve performansından memnun olduğunu söyledi.
20.11.2018 Futbol
"Yarınki maç dostluk maçı olarak algılanmalı"
"Yarınki maç dostluk maçı olarak algılanmalı" Ukrayna Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Türkiye ile yarın yapacakları özel karşılaşmanın dostluk maçı olarak algılanmasını istedi.
19.11.2018 Futbol
Ukrayna'nın Türkiye maçı aday kadrosu açıklandı!
Ukrayna'nın Türkiye maçı aday kadrosu açıklandı! A Milli Futbol Takımı'nın 20 Kasım Salı günü Antalya'da hazırlık maçında karşılaşacağı Ukrayna'nın aday kadrosu açıklandı.
14.11.2018 Futbol
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Shevchenko: "Türkiye'nin zayıf ve  güçlü yanlarını biliyorduk"
Shevchenko: "Türkiye'nin zayıf ve güçlü yanlarını biliyorduk" Ukrayna A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye'yi 2-0 yendikleri maçta daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve galibiyeti hakettiklerini söyledi.
2.09.2017 Futbol
11 devrik adam!
11 devrik adam! 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. maçında deplasmanda Ukrayna ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımı, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Türkiye bu sonuçla 11 puanla grupta 4'üncü sıraya geriledi.
2.09.2017 Futbol
Shevchenko: Fiziksel olarak daha iyiyiz
Shevchenko: Fiziksel olarak daha iyiyiz Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile sahasında karşılaşacak olan Ukrayna'da Teknik Direktör Andriy Shevchenko, karşılaşmanın oynanacağı Metalist Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
1.09.2017 Arşiv
Lucescu'dan Ukrayna maçı değerlendirmesi
Lucescu'dan Ukrayna maçı değerlendirmesi A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın Ukrayna ile yapacakları grup maçında, takımının teknik becerisi ve tecrübesine güvendiğini belirtti.
1.09.2017 Futbol
Ukrayna'nın aday kadrosu belli oldu
Ukrayna'nın aday kadrosu belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 2 Eylül'de karşılaşacağı Ukrayna'nın aday kadrosu açıklandı
28.08.2017 Arşiv
Andriy Shevchenko'dan Lucescu'ya büyük övgü!
Andriy Shevchenko'dan Lucescu'ya büyük övgü! Ukrayna A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Mircea Lucescu'nun Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesini değerlendirdi.
9.08.2017 Futbol
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich, başkent temsilcisiyle 16. kez kupa sevinci yaşadı.
15.05.2017 İngiltere
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt, yılın kadın sporcusu ise ABD'li cimnastikçi Simone Biles seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Efsanelerin arasına adını yazdırdı!
Efsanelerin arasına adını yazdırdı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın konuk ettiği Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-0 yendiği maça golleriyle damga vuran Arda Turan, birçok rekora da imza attı.
7.12.2016 İspanya
Futbolun efsaneleri bakın şimdi ne yapıyor!
Futbolun efsaneleri bakın şimdi ne yapıyor! Futbol oynarken ya da futbolu bıraktıktan sonra, meslek olarak çok farklı bir alan olan politikayı seçip yeşil sahalardaki başarısını meclislere de taşıyan birçok ünlü isim bulunuyor.
28.10.2016 Dunya Kupasi 2018

Benzer Haber Etiketleri

Andriy Shevchenko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andriy shevchenko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.