Andres Iniesta

Andres Iniesta

Son dakika Andres Iniesta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andres Iniesta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andres Iniesta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andres Iniesta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andres ıniesta gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 andres ıniesta haberi bulunmuştur. Tüm andres ıniesta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç Trabzonsporlu Jose Sosa’ya kanca atan Estudiantes kulübünün bu hamlesinin, üçlü bir transfer stratejisinin ikinci ayağı olduğu ortaya çıktı. Arjantin kulübü, geçtiğimiz haftalarda ülkenin yıldız futbolcusu, eski Barcelonalı Javier Mascherano’yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti.
28.12.2019 Trabzonspor
eFootball PES 2020 geliyor!
eFootball PES 2020 geliyor! Konami, yepyeni bir futbol oyunuyla geliyor. eFootball PES 2020 ismiyle gelen yeni futbol oyununun detayları gün yüzüne çıktı.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Barcelona - Lyon: 5-1
Barcelona - Lyon: 5-1 Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona, Lyon'u 5-1 mağlup etti.
14.03.2019 Şampiyonlar Ligi
Barcelona'da sürpriz ayrılık! Feshetti
Barcelona'da sürpriz ayrılık! Feshetti Barcelona’da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Sergi Samper, Barça ile yollarını ayırdı ve Japonya’nın yolunu tuttu.
4.03.2019 İspanya
David Villa yeni takımını açıkladı!
David Villa yeni takımını açıkladı! Dünyaca ünlü yıldız David Villa, Japon ekibi Vissel Kobe'ye gideceğini açıkladı. Kobe'de Iniesta ve Podolski de forma giyiyor...
1.12.2018 Futbol
Iniesta'dan flaş hamle! Beşiktaşlı yıldız...
Iniesta'dan flaş hamle! Beşiktaşlı yıldız... Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano’nun Japonya’nın Vissel Kobe takımına gideceği iddia edildi.
14.11.2018 Beşiktaş
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın Barcelona ile Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) yarın oynanacak karşılaşmada, "El Clasico" olarak adlandırılan büyük rekabetteki 238. resmi maçlarına çıkacak.
27.10.2018 İspanya
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı!
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "Yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
10.09.2018 Futbol
İspanya Milli Takım kadrosu açıklandı! Jordi Alba alınmadı...
İspanya Milli Takım kadrosu açıklandı! Jordi Alba alınmadı... Teknik Direktör Luis Enrique, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyen 23 oyuncudan 13'ünü yeniden kadroya çağırdı - Pepe Reina, Alvaro Odriozola, Nacho Monreal, Jordi Alba, Koke, Lucas Vazquez ve Iago Aspas ise takıma davet edilmedi.
31.08.2018 Futbol
Eren Albayrak Japonya yolcusu!
Eren Albayrak Japonya yolcusu! Konyaspor ile sözleşmesini fesheden Eren Albayrak, Japon Ligi takımlarından Jubilo Iwata'ya transfer oldu.
29.08.2018 Süper Lig
David Silva, İspanya Milli Takımı'nı bıraktı
David Silva, İspanya Milli Takımı'nı bıraktı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen David Silva, İspanya Milli Takımı'nı bıraktı.
13.08.2018 İspanya
Barcelona'nın kaptanı Messi oldu
Barcelona'nın kaptanı Messi oldu İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın kaptanı, Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi oldu.
10.08.2018 İspanya
Volkan Demirel'e Iniesta modeli sözleşme!
Volkan Demirel'e Iniesta modeli sözleşme! Volkan Demirel tıpkı Barcelona efsanesi gibi kariyerinin sonuna kadar geçerli sözleşme imzaladı.
10.07.2018 Fenerbahçe
İspanya'da bir dönem sona erdi!
İspanya'da bir dönem sona erdi! İspanyol futbolcu Iniesta, 2018 FIFA Dünya Kupası'na son 16 turunda veda etmeleri sonrası milli takımı bıraktı.
1.07.2018 Arşiv
Maç bitince yatağa koşuyorlar!
Maç bitince yatağa koşuyorlar! Rusya'daki nüfus uzmanları, ülkede düzenlenen Dünya Kupası'nın gerileyen doğum oranları üzerinde olumlu etkisi olmasını ümit ediyor.
29.06.2018 Dünya
Asensio: "Favoriler Brezilya ve İspanya"
Asensio: "Favoriler Brezilya ve İspanya" La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu Marco Asensio, Rusya'da oynanacak olan 2018 Dünya Kupası öncesinde İspanyol basınına konuştu.
5.06.2018 İspanya
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye transfer oldu!
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye transfer oldu! İspanyol orta saha oyuncusu Andres Iniesta, Japonya'nın Vissel Kobe Kulübü Başkanı Hiroshi Mikitani ile bir uçakta çekilen fotoğrafı paylaşarak, "yeni evine" gittiğini duyurdu.
23.05.2018 İspanya
İspanya'nın Dünya Kupası kadrosu belli oldu
İspanya'nın Dünya Kupası kadrosu belli oldu İspanya Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu belli oldu. Chelsea'nin santrforu Morata kadroya giremedi.
21.05.2018 Arşiv
Barcelona, Iniesta'yı galibiyetle uğurladı
Barcelona, Iniesta'yı galibiyetle uğurladı İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) kaptan Andres Iniesta'nın son kez takımının formasını giydiği maçta Barcelona, evinde Real Sociedad'ı 1-0 yendi.
20.05.2018 İspanya
Iniesta'nın yerine Mesut Özil!
Iniesta'nın yerine Mesut Özil! Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil hakkında İspanyol basını tarafından bomba bir iddia ortaya atıldı.
10.05.2018 Futbol
Şampiyon Barça şova devam ediyor!
Şampiyon Barça şova devam ediyor! İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) oynanan maçta Barcelona ağırladığı Villarreal'i 5-1 yendi.
9.05.2018 İspanya
Iniesta sürprizi! Çin'e gitmiyor...
Iniesta sürprizi! Çin'e gitmiyor... Barcelona'ya veda eden Andres Iniesta'nın yeni adresinin Çin olmadığı ortaya çıktı.
8.05.2018 Futbol
Efsaneler bir arada! Zidane Iniesta'yı böyle uğurladı
Efsaneler bir arada! Zidane Iniesta'yı böyle uğurladı Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, son El Clasico maçına çıkan Barcelona efsanesi Andres Iniesta'yı tebrik etti.
7.05.2018 İspanya
Ronaldo: Iniesta tüm zamanların en iyi İspanyol futbolcusu
Ronaldo: Iniesta tüm zamanların en iyi İspanyol futbolcusu Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo, Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Andres Iniesta hakkında övgü dolu sözler kullandı.
1.05.2018 İspanya
Barça namağlup şampiyon oldu!
Barça namağlup şampiyon oldu! Barcelona, Deportivo'yu 4-2 mağlup ederek son 10 sezonda 7, La Liga'da 25. şampiyonluğunu ilan etti. Barça, 36 maçta; 26 galibiyet, 8 beraberlik, 0 yenilgi aldı.
29.04.2018 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Andres Iniesta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andres ıniesta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.