Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı Yaklaşık bir yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamile stliliyle gündemden düşmeyen 41 yaşındaki Lima'nın bir oğlu oldu. 2016 yılında boşandığı eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan ünlü model, bebeğine verdiği ismi de açıkladı.
6.09.2022 Magazin
Adriana Lima,Cannes Film Festivali'ne damga vurdu!
Adriana Lima,Cannes Film Festivali'ne damga vurdu! Anne olmak için gün sayan ünlü model Adriana Lima, 75'inci Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısına bir kez daha damgasını vurdu. 40 yaşında üçüncü kez annelik heyecanı yaşayan Lima ile sevgilisi Andre Lemmers, festival kapsamında gösterilen Elvis filminin galasına katıldı.
26.05.2022 Magazin
Adriana Lima ve Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Adriana Lima ve Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Yedi aydır yapımcı Andre Lemmers ile birlikte olan eski top model Adriana Lima, geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Çift, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.
19.04.2022 Magazin
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü!
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü! Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Bir giyim markasının davetine katılan 40 yaşındaki güzel, neşeli halleriyle dikkat çekerken, objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu verdi.
4.03.2022 Magazin