Andre Ayew

Andre Ayew

Son dakika andre ayew haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan andre ayew ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını andre ayew haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andre Ayew

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andre ayew gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 andre ayew haberi bulunmuştur. Tüm andre ayew haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi Hatay’daki depremde Rönesans Rezidans’ın çökmesiyle enkaz altında kalan Hatayspor’lu Christian Aksu ve sportif direktör Taner Savut için bekleyiş sürüyor.
14.02.2023 Hatay Spor
Christian Atsu için Gana hükumetine çağrı!
Christian Atsu için Gana hükumetine çağrı! Depremde enkaz altında kalan Atakaş Hataysporlu Christian Atsu'nun durumu ülkesinde yakından izlenmeye devam ediyor. İnsan hakları ve yardım kuruluşu olarak ülkede hizmet veren Crime Check Foundation, Gana hükümetinin Christian Atsu için kurtarma çalışmalarına katılması yönünde çağrıda bulundu.
12.02.2023 Hatay Spor
Uruguay'dan Dünya Kupası'na veda!
Uruguay'dan Dünya Kupası'na veda! 2022 Dünya Kupası H Grubu'nda Uruguay, Gana'yı Giorgian De Arrascaeta'nın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etse de Portekiz karşısında kazanan Güney Kore ile averaj ve puan eşitliğine rağmen atılan gol sayısında geride kalarak gruptan çıkamadı.
2.12.2022 Şampiy10
Dünya Kupası'nda Gana Güney Kore'yi 3-2 mağlup etti
Dünya Kupası'nda Gana Güney Kore'yi 3-2 mağlup etti Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'ndaki ilk maçlarını kazanamayan Güney Kore ile Gana karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Gana 3-2 kazandı.
28.11.2022 Futbol
Ronaldo'dan tarihi başarı! Portekiz galibiyetle başladı
Ronaldo'dan tarihi başarı! Portekiz galibiyetle başladı 2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu ilk maçında Portekiz, Gana'yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın 65'inci dakikasında penaltıdan kaydettiği gol ile takımını 1-0 öne geçiren Cristiano Ronaldo, bir rekora daha imza attı. Portekizli yıldız, 5 Dünya Kupası'nda da gol atan ilk futbolcu oldu.
24.11.2022 Futbol
Abisi Fenerbahçe'de iş yapamadı kardeşi Beşiktaş'a geliyor
Abisi Fenerbahçe'de iş yapamadı kardeşi Beşiktaş'a geliyor Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Andre Ayew'in kardeşi Jordan Ayew Beşiktaş'ın transfer listesine girdi.
13.05.2022 Beşiktaş
Göztepe'den Andre Ayew bombası!
Göztepe'den Andre Ayew bombası! Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Andre Ayew'e Göztepe talip oldu. İzmir temsilcisi, İngiltere Championship ekibi Swansea'de forma giyen 30 yaşındaki Gana'lı oyuncuyla yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. İşte detaylar....
26.11.2020 Göztepe
Corona günlerinde Roberto Soldado sürprizi
Corona günlerinde Roberto Soldado sürprizi Granada Kulübü futbola ara verilen, maçların dışında transferin de rafa kalktığı bir dönemde, elinden kaçırma gibi bir durumu da olmayan 35 yaşındaki futbolcusu Roberto Soldado'nun sözleşmesini uzatmayı tercih etti.
15.04.2020 Futbol
"Fenerbahçe'ye geri dönüyorum!"
"Fenerbahçe'ye geri dönüyorum!" Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi Swansea'den kiraladığı Andre Ayew'in İnstagram hesabı hacklendi. 30 yaşındaki Ganalı oyuncunun hesabından Fenerbahçe logosu, "Swansea City de çok sıkıldım havası bunalttı. Fenerbahçe'ye dönüyorum" ibaresiyle paylaşıldı.
8.01.2020 Fenerbahçe
F.Bahçe'de sönük kaldı, Ada'da döktürüyor! Ayew...
F.Bahçe'de sönük kaldı, Ada'da döktürüyor! Ayew... Fenerbahçe'de 38 maçta 5 gol-2 asist yapan Andre Ayew, Swansea’de bu sezon 20 karşılaşmada 7 gol-4 asiste ulaştı.
13.12.2019 Futbol
Andre Ayew ilk maçında 2 gol attı!
Andre Ayew ilk maçında 2 gol attı! Swansea, Andre Ayew’e takım bulamadı ancak Ganalı oyuncu da ilk maçında iki gol attı.
14.08.2019 İngiltere
İşte Andre Ayew'in yeni adresi!
İşte Andre Ayew'in yeni adresi! Sarı-lacivertlilerde kiralık süresi sona eren Andre Ayew, yeni bir takım arayışına girdi.
6.06.2019 Fenerbahçe
Gyan'ın bırakma sebebi Ayew!
Gyan'ın bırakma sebebi Ayew! Gana Milli Takımı'nın uzun yıllar kaptanlığını yapan efsane ismi Asamoah Gyan'ın milli takımı bırakma kararının nedeni belli oldu. 33 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde bu yöndeki kararını duyurmuştu.
24.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bir yıldızın daha bileti kesildi!
Fenerbahçe'de bir yıldızın daha bileti kesildi! Sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Swansea’dan kiralık olarak Fenerbahçe’ye katılan Andre Ayew’e kötü haber.
13.05.2019 Fenerbahçe
Andre Ayew'e büyük şok!
Andre Ayew'e büyük şok! Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe evinde Akhisarspor’u 2-1 mağlup ederken sarı-lacivertli taraftarlar Andre Ayew’i ıslıkladı.
12.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 27 milyon euro boşa çıkıyor!
Fenerbahçe'de 27 milyon euro boşa çıkıyor! Şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayan yönetimin en büyük sıkıntısı, transferlerin maddi yönü.
7.05.2019 Fenerbahçe
Swansea Ayew'i geri istemiyor!
Swansea Ayew'i geri istemiyor! Andre Ayew’in düşen form durumu, Trabzon maçında taraftarı isyan ettirdi. Sarı-lacivertli tribünler, Ganalı futbolcuyu sert şekilde protesto etti. Tecrübeli futbolcu Swansea’de de istenmeyen adam ilan edildi.
1.05.2019 Fenerbahçe
Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe: 1-0
Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe: 1-0 Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.
21.04.2019 Fenerbahçe
Ankaragücü - Fenerbahçe: 1-1
Ankaragücü - Fenerbahçe: 1-1 Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, inanılmaz gol pozisyonlarından yararlanamadığı maçta Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Özellikle Soldado ve Moses kaçırdığı gollerle saç-baş yoldurdu. 87'de Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Ankaragücü'nde Canteros kırmızı kart gördü.
7.04.2019 Fenerbahçe
Andre Ayew için ya tamam ya devam
Andre Ayew için ya tamam ya devam Sarı-lacivertlilerde transfer dönemi için titizlikle çalışmalar yürütülüyor. Kadroda kimlerin kalacağı belirlenirken Ersun Yanal’ın olumlu baktığı Ganalı yıldız için sezon sonuna kadar geçecek süreç büyük önem taşıyor, kendi kaderini kendi çiziyor.
24.03.2019 Fenerbahçe
Andre Ayew imzayı atıyor!
Andre Ayew imzayı atıyor! Sarı-lacivertli takımda kiralık oynayan Andre Ayew ile yeni sözleşme yapılıyor. Fenerbahçe, Ganalı yıldızı kalıcı olarak takımda tutmak istiyor.
21.03.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ayew şoku!
Fenerbahçe'de Ayew şoku! Fenerbahçeli futbolcu Andre Ayew, Çaykur Rizespor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla önümüzdeki hafta oynanacak Medipol Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.
3.03.2019 Fenerbahçe
Andre Ayew: Sadece 45 dakika yetmez!
Andre Ayew: Sadece 45 dakika yetmez! Milliyet'e konuşan Andre Ayew, Beşiktaş derbisini değerlendirirken öz eleştiri yapmayı da ihmal etmedi.
28.02.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 24. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
26.02.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş-Fenerbahçe rekabetinde 349. randevu
Beşiktaş-Fenerbahçe rekabetinde 349. randevu Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe, yarın 349. kez karşı karşıya gelecek.
24.02.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Andre Ayew ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andre ayew haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.