Anaokulu

Anaokulu

Son dakika anaokulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anaokulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anaokulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anaokulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anaokulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.350 anaokulu haberi bulunmuştur. Tüm anaokulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi Hakkari'de yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
18.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze’deki saldırılarıyla çok sayıda çocuğu yetim ve öksüz hale getirdiğini belirterek, “Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmanın bir insanlık borcu olduğunu Grand Bassam’dan ifade etmek istiyorum. İnşallah çocukların yetim bırakılmadığı, kadınların ailelerinden koparılmadığı, yaşlı insanların suçsuz yere öldürülmediği, yer yüzünde hakkaniyetin, adaletin, insafın ve vicdanın hakim olduğu bir dünyayı kurmak hepimize nasip olur.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Polisten anaokulu öğrencilerine meslek tanıtımı
Polisten anaokulu öğrencilerine meslek tanıtımı Adana’da polis ekipleri, anaokulu öğrencilerine polislik mesleğini anlattı.
27.02.2024 Adana
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Mücadele ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek ilkokulu ve Anaokulu öğrencilerine yönelik güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, sosyal medya güvenliği ile teknoloji bağımlılığı konularında bir eğitim semineri düzenlendi.
7.02.2024 Adana
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz”
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz” Adana Organize Sanayi Bölgesi, yenilikçi ve sosyal bir OSB olarak işbirliğinin öneminden hareketle diğer OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, sinerji oluşturuyor. Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü AOSB, bu çerçevede İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.
30.01.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Samsun'da eğitime 1 gün ara!
Samsun'da eğitime 1 gün ara! Samsun Valiliği, şiddetli yağış nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyurdu.
2.10.2023 Eğitim
MEB duyurdu! Sınav sistemi kaldırıldı, işte yeni dönem
MEB duyurdu! Sınav sistemi kaldırıldı, işte yeni dönem Milli Eğitim Bakanlığı ilkokullarda sınav sistemini kaldırdı. Bu yıldan itibaren ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda öğrencilerin notlarını sınavlar değil gelişim dosyaları belirleyecek. Sisteme göre her öğrencinin bir gelişim dosyası olacak. Peki sistem nasıl işleyecek? İşte öğrenci milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
19.09.2023 Eğitim
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! 11 Eylül'de okullar açılıyor. Okulların açılmasıyla ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Pazartesi günü için alınan toplu ulaşım kararı kamuoyuyla paylaşıldı.
9.09.2023 Gündem
İstanbul’da eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu
İstanbul’da eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu Anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında eğitime başladı. Öğrencilerin, eğitimin ilk gününde servislerle ve velilerinin özel araçları ile okula yolculukları başlarken, İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluştu. İstanbul Cep Trafik uygulamasında ise trafik %49’u geçti.
4.09.2023 Gündem
(Uyum haftası programı ve tarihleri) 1. sınıflar ne zaman açılacak 2023, anaokulları ne zaman açılıyor? Uyum haftası ne zaman başlayacak?
(Uyum haftası programı ve tarihleri) 1. sınıflar ne zaman açılacak 2023, anaokulları ne zaman açılıyor? Uyum haftası ne zaman başlayacak? Anaokulu öğrencileri ve 1. sınıfların okula başlayacağı tarihi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala sorgulanıyor. Veli okula uyum haftası olup olmayacağını sorgularken, anaokulları ve 1. Sınıfların başlayacağı tarihi de öğrenmeye çalışıyor. Peki, 1. sınıflar okula ne zaman başlayacak, 1. sınıflara uyum haftası var mı? Anaokulları ve 1. Sınıflar ne zaman açılıyor?
2.09.2023 Eğitim
Nevşehir'de korkunç kaza! Otomobil ile cip çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı
Nevşehir'de korkunç kaza! Otomobil ile cip çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı Nevşehir'de otomobil ile cipin çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı.
28.08.2023 Gündem
9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? 2023 Okullar kademeli açılıyor! Lise, ilkokul, anaokulu...
9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? 2023 Okullar kademeli açılıyor! Lise, ilkokul, anaokulu... Milyonlarca öğrenci ilk ders zili için geri sayıma başladı. Liselerin açılış tarihi de belli oldu. Veliler ve öğrenciler 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlangıç tarihini araştırmaya başladı. Özellikle liselerin eğitime ne zaman başlayacağına dair detaylar merak konusu oldu. Peki 9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? İşte detaylar...
28.08.2023 Gündem
Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Rezidansta şok olay
Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Rezidansta şok olay Gaziantep'te M.B. isimli kadın, tartıştığı erkek arkadaşı İbrahim Patlar'ı (45) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
25.08.2023 Yaşam
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu? Okullar kaç gün olacak, okullar ne zaman açılıyor? Ağustos ayı biterken gözler Eylül ayında açılacak okulların kaç gün olacağı sorusunun cevabına çevirdi. Uyum haftası kapsamında ilkokul 1. sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri döneme erken başlayacak. Öğretmen seminerleri ise 4 Eylül’de başlıyor. Peki, Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
25.08.2023 Eğitim
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar Marketleri gramaj oyunu ortaya çıktı. Pek çok gıda ürünün fiyatını değiştirmeden gramı ile oynayan marketler vatandaşları gram gram soyduğu belirlendi. Peki vatandaş böyle bir durumda ne yapmalı? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Siteden kovulunca mahkemeye verdi! Apartman yöneticilerine kötü haber
Siteden kovulunca mahkemeye verdi! Apartman yöneticilerine kötü haber Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, mağdur olduğunu düşünen kapıcıların, kat maliklerine olduğu gibi yönetici hakkında da dava açabileceğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, apartman yöneticisinin işveren temsilcisi olduğuna dikkat çekti.
19.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anaokulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anaokulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.