Amine Gülşe Sevgili

Amine Gülşe Sevgili

Son dakika Amine Gülşe sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amine Gülşe sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amine Gülşe sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amine Gülşe Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amine gülşe sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 amine gülşe sevgili haberi bulunmuştur. Tüm amine gülşe sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıkılınca aşklarını ilan ettiler!
Sıkılınca aşklarını ilan ettiler! Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil’le birlikte ilk kez fotoğraflarını paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Amine Gülşe'den aşk pozu!
Amine Gülşe'den aşk pozu! İbiza tatiline çıkan Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil'le oyuncu aşkı Amine Gülşe, ilk kez birlikte fotoğraflarını paylaştı...
26.06.2017 Magazin
Amine Gülşe işi kökünden çözdü!
Amine Gülşe işi kökünden çözdü! Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil'in ailesi ile samimiyetini ilerletti.
1.06.2017 Magazin
'İkisini de sevdim' dizisinden final kararı!
'İkisini de sevdim' dizisinden final kararı! Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin başrolde oynadığı ATV'nin iddialı dizilerinden olan 'İkisini de Sevdim' dizisi 3. bölümde final yapıyor.
9.05.2017 Televizyon
Amine'yi aldatıyor! Gizlice o güzelle...
Amine'yi aldatıyor! Gizlice o güzelle... Mesut Özil'in eski aşkı Mandy Capristo; yeni aşkı Amine Gülşe'yi çileden çıkartıyor. Mesut'un eski sevgilisiyle gizlice görüştüğü iddia edildi.
2.04.2017 Magazin
Aşk darbesi
Aşk darbesi Oyuncu Burak Özçivit ile Ceylan Çapa’nın 3 yıllık ilişkisi Özçivit’in yazın çekeceği filmde Türkiye Güzeli Amine Gülşe’ye rol vermesiyle iyice krize girmişti...
5.06.2014 Magazin
Burak-Ceylan arasına Amine girdi!
Burak-Ceylan arasına Amine girdi! Ceylan Çapa’nın, Burak Özçivit’in kız kardeşinin kınasına gitmemesinin nedeni kıskançlık krizi...
1.06.2014 Magazin
Amine Gülşe teselli için bakın kime gitti?
Amine Gülşe teselli için bakın kime gitti? Amine Gülşe’nin oynadığı ‘İkisini de Sevdim’ dizisi yayından kaldırılınca güzel oyuncu da bakın teselliyi kimde aradı.
10.05.2017 Magazin
Amine Gülşe: 'Aşka vaktim yok!'
Amine Gülşe: 'Aşka vaktim yok!' Türkiye Güzeli Amine Gülşe'den Tolgahan Sayışman'la ilgili net açıklama...
7.03.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Amine Gülşe Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amine gülşe sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.