Amine Gülşe İnstagram

Amine Gülşe İnstagram

Son dakika Amine Gülşe instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amine Gülşe instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amine Gülşe instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amine Gülşe İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amine gülşe instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 amine gülşe instagram haberi bulunmuştur. Tüm amine gülşe instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Mesut Özil kıskanmakta haklı'
'Mesut Özil kıskanmakta haklı' Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ile ilişkisiyle şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Amine Gülşe, önceki gün bir moda çekimi için objektif karşısına geçti.
1.03.2018 Magazin
Amine Gülşe ile tanıştı sevinçten ağladı!
Amine Gülşe ile tanıştı sevinçten ağladı! Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe'yi minik hayranı Charlie ile tanıştırdı.
20.12.2017 Magazin
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi!
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi! Sosyal medyada takip ettiği erkekleri sildiği iddia edilen Amine Gülşe'den sonra Mesut Özil'in de birçok seksi yıldızı Instagram'da takipten çıkardığı öne sürüldü.
12.10.2017 Magazin
Amine Gülşe hastaneden paylaştı!
Amine Gülşe hastaneden paylaştı! Geçtiğimiz akşam apandist şüphesiyle hastaneye götürülen ve ameliyata alınan genç oyuncu Amine Gülşe'den haber var.
22.09.2017 Magazin
Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı!
Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı! Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sevgilisi 24 yaşındaki oyuncu sevgilisi Amine Gülşe, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yakınlarından alınan bilge göre, Amine Gülşe'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
20.09.2017 Magazin
Amine Gülşe köye yerleşti!
Amine Gülşe köye yerleşti! Mesut Özil ile aşk yaşayan Amine Gülşe, İzmir'in Bergama ilçesindeki Ayaskent köyüne gitti.
25.08.2017 Magazin
Sıkılınca aşklarını ilan ettiler!
Sıkılınca aşklarını ilan ettiler! Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil’le birlikte ilk kez fotoğraflarını paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Amine Gülşe'den aşk pozu!
Amine Gülşe'den aşk pozu! İbiza tatiline çıkan Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil'le oyuncu aşkı Amine Gülşe, ilk kez birlikte fotoğraflarını paylaştı...
26.06.2017 Magazin
Amine Gülşe teselli için bakın kime gitti?
Amine Gülşe teselli için bakın kime gitti? Amine Gülşe’nin oynadığı ‘İkisini de Sevdim’ dizisi yayından kaldırılınca güzel oyuncu da bakın teselliyi kimde aradı.
10.05.2017 Magazin
'İkisini de sevdim' dizisinden final kararı!
'İkisini de sevdim' dizisinden final kararı! Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin başrolde oynadığı ATV'nin iddialı dizilerinden olan 'İkisini de Sevdim' dizisi 3. bölümde final yapıyor.
9.05.2017 Televizyon
Amine Gülşe kızı Eda'yı paylaştı! "Annesinin kuzusu!"
Amine Gülşe kızı Eda'yı paylaştı! "Annesinin kuzusu!" Amine Gülşe daha önce, "Kızım için birçok şeye ara verdim. Bütün zamanımı ona ayırıyorum" açıklamasını yapmıştı. Gülşe, Eda'nın yeni fotoğrafını, "Annesinin kuzusu!" notuyla Instagram'dan paylaştı
7.06.2022 Magazin
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği!
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği! TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde 'İnci' karakterini canlandıran Pelin Karahan imaj değişikliğini Instagram hesabından paylaştı.
12.10.2021 Magazin
Yengeye mesaj yağdı
Yengeye mesaj yağdı Fenerbahçe’yle anlaştığı iddia edilen Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe’nin, Instagram paylaşımı heyecanlandırdı.
11.01.2021 Magazin
Evlenir evlenmez ilk bunu yaptı!
Evlenir evlenmez ilk bunu yaptı! Futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe, 7 Haziran Cuma günü evlendiler.
9.06.2019 Magazin
Mesut Özil ve Amine, Diriliş Ertuğrul setinde!
Mesut Özil ve Amine, Diriliş Ertuğrul setinde! Arsenal'in Alman asıllı Türk yıldızı Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, Diriliş Ertuğrul setini ziyaretti.
17.02.2019 Spor Magazin
Mesut Özil'in mutlu günü!
Mesut Özil'in mutlu günü! Mesut Özil, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Amine Gülşe ile nişanlandı.
14.01.2019 İngiltere
Mesut Özil'den Türk bayraklı paylaşım!
Mesut Özil'den Türk bayraklı paylaşım! Arsenal’de forma giyen Mesut Özil, hayranı olduğu ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisini sosyal medyadan paylaştı. Türk bayrağını dalgalandırmayı da unutmadı.
1.12.2018 Spor Magazin
Amine Gülşe'den romantik paylaşım
Amine Gülşe'den romantik paylaşım Amine Gülşe, nişanlısı Mesut Özil'in 30'uncu yaş gününü sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla kutladı.
16.10.2018 Magazin
Eyvah! En seksiler listesine dahil olunca...
Eyvah! En seksiler listesine dahil olunca... Mesut Özil bu kez vücuduyla haber oldu. ABD ve İngiliz haber siteleri, Arsenalli yıldızı ‘seksi vücutlu futbolcular’ listesine koydu. Kızlar, Özil’i takibe alırken gözler kıskançlığıyla bilinen aşkı Amine Gülşe’ye çevrildi...
26.06.2018 Magazin
Sen Mesut ol yeter
Sen Mesut ol yeter ARSENAL’İN Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, ünlü şarkıcı Rihanna ile fotoğrafını “Onun geldiği hiçbir maçı kaybetmiyoruz” notuyla Instagram’da paylaşmıştı.
5.02.2018 Magazin
Tolgahan ve Amine'den şok hareket!
Tolgahan ve Amine'den şok hareket! 2015’te ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinde başrolü paylaşan Tolgahan Sayışman ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, sosyal medyada birbirlerini takibi bıraktı.
30.09.2017 Magazin
Amine Gülşe'ye servet değerinde hediye!
Amine Gülşe'ye servet değerinde hediye! Geçtiğimiz hafta müstakbel kayınvalidesi Gülter Gülşe'nin doğum günü için kesenin ağzını açan Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe'yi de ihmal etmedi.
31.08.2017 Magazin
Amine Gülşe işi kökünden çözdü!
Amine Gülşe işi kökünden çözdü! Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil'in ailesi ile samimiyetini ilerletti.
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Amine Gülşe İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amine gülşe instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.