Amine Gülşe Sevgilisi

Amine Gülşe Sevgilisi

Son dakika Amine Gülşe sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amine Gülşe sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amine Gülşe sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amine Gülşe Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amine gülşe sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 amine gülşe sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm amine gülşe sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi!
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi! Sosyal medyada takip ettiği erkekleri sildiği iddia edilen Amine Gülşe'den sonra Mesut Özil'in de birçok seksi yıldızı Instagram'da takipten çıkardığı öne sürüldü.
12.10.2017 Magazin
Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı!
Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı! Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sevgilisi 24 yaşındaki oyuncu sevgilisi Amine Gülşe, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yakınlarından alınan bilge göre, Amine Gülşe'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
20.09.2017 Magazin
Amine Gülşe'ye servet değerinde hediye!
Amine Gülşe'ye servet değerinde hediye! Geçtiğimiz hafta müstakbel kayınvalidesi Gülter Gülşe'nin doğum günü için kesenin ağzını açan Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe'yi de ihmal etmedi.
31.08.2017 Magazin
Sıkılınca aşklarını ilan ettiler!
Sıkılınca aşklarını ilan ettiler! Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil’le birlikte ilk kez fotoğraflarını paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Amine Gülşe işi kökünden çözdü!
Amine Gülşe işi kökünden çözdü! Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil'in ailesi ile samimiyetini ilerletti.
1.06.2017 Magazin
Mesut Özil'den Türk bayraklı paylaşım!
Mesut Özil'den Türk bayraklı paylaşım! Arsenal’de forma giyen Mesut Özil, hayranı olduğu ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisini sosyal medyadan paylaştı. Türk bayrağını dalgalandırmayı da unutmadı.
1.12.2018 Spor Magazin
Amine Gülşe'den büyük jest! Destek için...
Amine Gülşe'den büyük jest! Destek için... Türk kökenli İsveç vatandaşı oyuncu Amine Gülşe, Zonguldaklı sevgilisi Mesut Özil'in ailesine destek olmak için evlerine gitti.
16.08.2018 Magazin
Mesut Özil'in sevgilisi Amine Gülşe Zonguldak’ta
Mesut Özil'in sevgilisi Amine Gülşe Zonguldak’ta Arsenal formasını giyen Zonguldaklı Mesut Özil'in sevgilisi Türk kökenli İsveç vatandaşı olan oyuncu ve manken Amine Gülşe, Özil ailesine destek olmak amacıyla Zonguldak'a geldi.
15.08.2018 Magazin
Seninle gurur duydum  aşkım!
Seninle gurur duydum aşkım! ALMANYA Milli Futbol Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil’e sevgilisi Amine Gülşe destek oldu.
23.07.2018 Magazin
Amine Gülşe'ye 15 milyon TL’lik düğün hediyesi
Amine Gülşe'ye 15 milyon TL’lik düğün hediyesi Mesut Özil’in Amine Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon TL’ye ev aldığı iddia edildi
7.07.2018 Magazin
Seninle yüzüm gülüyor
Seninle yüzüm gülüyor Almanya’nın Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe ile tatile çıktı.
2.07.2018 Magazin
Evlilik hazırlığı yapan Özil paraya kıydı!
Evlilik hazırlığı yapan Özil paraya kıydı! İngiltere'nin Arsenal takımında top koşturan ve oyuncu Amine Gülşe ile evlilik yolunda ilerleyen Mesut Özil, Çeşme'den 1 milyon euro'ya ev aldı.
15.06.2018 Magazin
Gül döktüm yollarına
Gül döktüm yollarına Arsenal’de forma giyen Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe’ye (25) doğum gününde sürpriz yaptı.
30.04.2018 Magazin
Mesut alınmaz!
Mesut alınmaz! Amine Gülşe ve İlhan Mansız marka yüzü oldukları ve reklam filminde oynadıkları ayakkabı markası Deichmann’ın Nişantaşı’ndaki defilesinde bir araya geldi.
14.04.2018 Magazin
Mesut Özil için flaş Galatasaray açıklaması
Mesut Özil için flaş Galatasaray açıklaması Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in evlilik hazırlığı yaptığı Amine Gülşe, yıldız futbolcuyu Galatasaray'da görmek istediğini söyledi.
19.02.2018 Galatasaray
Sen Mesut ol yeter
Sen Mesut ol yeter ARSENAL’İN Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, ünlü şarkıcı Rihanna ile fotoğrafını “Onun geldiği hiçbir maçı kaybetmiyoruz” notuyla Instagram’da paylaşmıştı.
5.02.2018 Magazin
Amine Gülşe ona 600 bin TL'ye ev aldı!
Amine Gülşe ona 600 bin TL'ye ev aldı! Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile aşk yaşayan Amine Gülşe, kardeşine ev aldı. Güzel oyuncu, İsveç'teki villa için yaklaşık 600 bin TL ödedi.
9.12.2017 Magazin
Mutluluğun resmini  yapıyor
Mutluluğun resmini yapıyor Arsenal’de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in sevgilisi Amine Gülşe, resme merak sardı.
10.11.2017 Magazin
Amine Gülşe hastaneden paylaştı!
Amine Gülşe hastaneden paylaştı! Geçtiğimiz akşam apandist şüphesiyle hastaneye götürülen ve ameliyata alınan genç oyuncu Amine Gülşe'den haber var.
22.09.2017 Magazin
Amine Gülşe hazırlıklara başladı!
Amine Gülşe hazırlıklara başladı! Mesut Özil ile mutlu bir birliktelik yaşayan Amine Gülşe, düğün hazırlığına başladı.
24.07.2017 Magazin
Amine’ye eski nişanlı şoku!
Amine’ye eski nişanlı şoku! Arsenal’de top koşturan Mesut Özil’in 13 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından eski nişanlısı Mandy Capristo ile fotoğrafı paylaşıldı.
3.07.2017 Magazin
Mesut Özil ve Acun Ilıcalı'nın deniz sefası
Mesut Özil ve Acun Ilıcalı'nın deniz sefası Dünya basını Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil ve sevgilisi Amine Gülşe'yi konuşuyor. Onlar ise Çeşme'de Acun'un teknesinde keyif yapıyor
29.06.2017 Spor Magazin
Mesut Özil ile Amine Gülşe aşkı Alman basınında
Mesut Özil ile Amine Gülşe aşkı Alman basınında Yıldız oyuncu Mesut Özil'in oyuncu Amine Gülşe aşkı, Alman medyasına konu oldu. Alman Spor ve magazin gazeteleri, Mesut Özil'in yeni sevgilisi yorumlarıyla ikilinin birlikte çekilen resimlere yer verdi.
27.06.2017 Spor

Benzer Haber Etiketleri

Amine Gülşe Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amine gülşe sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.