Amgazin

Amgazin

Son dakika amgazin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amgazin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amgazin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amgazin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amgazin gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 amgazin haberi bulunmuştur. Tüm amgazin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı'nın oğlu Pars hayatını kaybetti
Ebru Şallı'nın oğlu Pars hayatını kaybetti Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu.
17.04.2020 Magazin
Fahriye Evcen'den romantik kutlama: İyi ki bizimsin!
Fahriye Evcen'den romantik kutlama: İyi ki bizimsin! Geçtiğimiz günlerde oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaşarak gündem olan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'in doğum gününü Instagram üzerinden romantik sözlerle kutladı.
24.12.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Bir koca, üç çocuk istiyorum
Şeyma Subaşı: Bir koca, üç çocuk istiyorum YouTube hesabı açarak çarpıcı açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yeni 'soru-cevap' videosu ile bir kez daha adından söz ettirdi.
14.12.2019 Magazin
220 bin TL'lik davayı kazandı
220 bin TL'lik davayı kazandı Oyuncu Cansel Elçin, 'Dayan Yüreğim' adlı diziden alacağı için iki yıl önce Endemol Medya Şirketi’ne açtığı davayı kazandı.
7.12.2019 Magazin
Eski sevgililer pişti oldu
Eski sevgililer pişti oldu Bir ödül gecesi, eski sevgililer Hakan Altun’la Seray Sever’i aynı salonda buluşturdu.
28.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Amgazin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amgazin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.