Amerikan Ordusu

Amerikan Ordusu

Son dakika Amerikan ordusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amerikan ordusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amerikan ordusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amerikan Ordusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amerikan ordusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.547 amerikan ordusu haberi bulunmuştur. Tüm amerikan ordusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Instagram'dan tanıştığı kişi hayatını kabusa çevirdi! 'Amerikan ordusunda generalim'
Instagram'dan tanıştığı kişi hayatını kabusa çevirdi! 'Amerikan ordusunda generalim' Instagram üzerinden tanıştığı kişi hayatını kararttı. Kocaeli'de yaşayan bir kadının başına gelenler bu kadar da olmaz dedirtti. Güven kazanıp kadınla evlenmek istediğini söyleyen dolandırıcı, Amerika generali olduğunu, emekli ücreti olarak kendisine 4 milyon dolar ikramiye verileceğini ve bu parayı Türkiye'de muhafaza etmek istediğini söyledi. Dolandırıcının akılalmaz yalanı ile mağdur kadın 60 bin dolarından oldu. İşte şoke eden olayın detayları...
29.12.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası, Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç...
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç... Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası,  Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
Karadeniz'de onlara kaldı! 220 milyon dolarlık casus
Karadeniz'de onlara kaldı! 220 milyon dolarlık casus Rusya-Ukrayna savaşının ardında Karadeniz hava sahası tamamen boşalınca, hava sahası casus uçaklara kaldı. Amerikan ordusu 220 milyon dolar değerindeki iki casus uçakla, çağrı kodu açık bir şekilde Karadeniz üzerinde keşif ve gözetleme yapıyor. Uçaklar Sicilya’daki deniz üssünden geliyor, gece gündüz Ukrayna açıklarında tur atıyor.
26.02.2022 Dünya
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor!
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor! Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan romanlarından “Adı Aylin”, şimdi de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylin Devrimel Radomisli Cates’in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve hala gizemini koruyan ölümünü anlatan Adı Aylin'in prömiyeri gerçekleştirilecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Suriye'deki ABD askeri üssünde art arda patlamalar!
Suriye'deki ABD askeri üssünde art arda patlamalar! Suriye'nin Humus vilayetinde bulunan ABD askeri üssünde patlamalar duyulduğu bildirildi.
5.12.2021 Dünya
ABD’de Afganistan krizi! Pentagon’dan şok Taliban iddiası: Suçlu Trump yönetimi
ABD’de Afganistan krizi! Pentagon’dan şok Taliban iddiası: Suçlu Trump yönetimi Taliban’ın Afganistan yönetimi ele geçirmesinin ardından tüm dünya ülkeden yaşanan gelişmelere kilitlendi. Ülkede, yönetim değişikliği sonrası iç karışıklık ve şiddet olayları devam ederken ABD'de Taliban'la ilgili tartışmalar giderek alevlendi. Pentagon, Trump yönetimiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu.
30.09.2021 Dünya
ABD'den YPG skandalı! Eğitim verdi
ABD'den YPG skandalı! Eğitim verdi Amerikan ordusu, Suriye’nin doğusundaki petrol sahalarını elinde tutan YPG’ye ‘sıhhıyeci eğitimi’ verdiğini duyurdu.
7.06.2021 Gündem
Trump emri verdi! Binlerce ağır silahlı asker...
Trump emri verdi! Binlerce ağır silahlı asker... ABD Başkanı Trump, ülkedeki şiddet olaylarına müdahale etmek için binlerce ağır silahlı askeri personeli ve güvenlik gücünü görevlendirdiğini duyurdu.
1.06.2020 Dünya
Trump protestolara karşı askeri güç kullanabilir
Trump protestolara karşı askeri güç kullanabilir ABD Başkanı Donald Trump'ın 1807'de çıkarılan isyan veya iç karışıklıklarda Başkan'a Amerikan topraklarında askeri güç kullanma yetkisi veren "İsyan Yasasını", protestolara karşı kullanabileceği bildirildi.
1.06.2020 Dünya
Maduro’ya darbeyi planlayan kişi ABD'li asker çıktı
Maduro’ya darbeyi planlayan kişi ABD'li asker çıktı Venezuela'da ABD'nin desteklediği Ulusal Meclis Başkanı Guaido liderliğindeki muhalefetin Devlet Başkanı Maduro hükümetini devirmek için düzenlediği başarısız darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçerken, Amerikan Ordusu'nda görev almış eski yeşil bereli Jordan Goudreau'nun Maduro’yu indirmeyi planladığı kişi olduğu ortaya çıktı.
2.05.2020 Dünya
Çalıntı kullanıcı bilgileri 'hacker'ların elinde paraya dönüşüyor
Çalıntı kullanıcı bilgileri 'hacker'ların elinde paraya dönüşüyor Sosyal medya kullanıcılarının üyelik şartları gereği çeşitli internet platformlarıyla paylaştıkları kişisel veriler, güvenlik duvarlarını aşan "korsanlar" tarafından ele geçirilebiliyor.
5.02.2020 Bilim ve Teknoloji
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Trump'tan itiraf gibi açıklama: Sürekli savaş istiyorlar
Trump'tan itiraf gibi açıklama: Sürekli savaş istiyorlar ABD Başkanı Donald Trump, asker-savunma sanayi arasındaki ilişkiden dolayı ABD'nin dahil olduğu savaşların hiç bitmesini istemeyen bir kesimin olduğunu bildirdi.
20.05.2019 Dünya
Pentagon'dan yalanlama geldi!
Pentagon'dan yalanlama geldi! ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, "Amerikan ordusunun Suriye'de bin asker bırakmaya hazırlandığı" yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.03.2019 Dünya
Son dakika... Türkiye öfkelendi! ABD'de ayrılık...
Son dakika... Türkiye öfkelendi! ABD'de ayrılık... Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Suriye'den çekilme takvimiyle ilgili belirsizliğe karşın süreci devam ettiren adımlar attığını yazdı. Gazeteye konuşan bir savunma yetkilisi, "Hiçbir şey değişmedi. Biz Bolton'dan emir almıyoruz" dedi.
11.01.2019 Dünya
ABD savaş uçaklarından Rusya'ya gözdağı!
ABD savaş uçaklarından Rusya'ya gözdağı! Amerikan ordusu, savaş uçaklarının Ukrayna semalarında olağan dışı uçuşlar gerçekleştirdiğini duyurdu.
6.12.2018 Dünya
"Baba Bush" Körfez Savaşı ile hatırlanacak
"Baba Bush" Körfez Savaşı ile hatırlanacak Hayata 94 yaşında veda eden ABD'nin 41. Başkanı George H. W. Bush, İkinci Dünya Savaşı'na katılan en genç donanma pilotu olmanın yanı sıra uzun bir siyasi kariyere sahip olsa da özellikle Orta Doğu'da Körfez Savaşı'ndaki yıkımları ile hatırlanacak.
5.12.2018 Dünya
"Türk-Amerikan ilişkileri, tek bir konuyu aşan bir tarihe sahip"
"Türk-Amerikan ilişkileri, tek bir konuyu aşan bir tarihe sahip" Washington merkezli Turkish Heritage Organization (THO) tarafından Washington'da düzenlenen "Türk-Amerikan İlişkilerinin Geleceği" başlıklı panele, ABD Dışişleri Bakanlığında daha önce müsteşar yardımcılığı görevini yapan ve halen Washington Strategy Group Başkanı olan Joel Rubin, Beyaz Saray eski yetkilisi Molly Montgomery ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Akif Kireççi konuşmacı olarak katıldı.
8.09.2018 Dünya
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna Adnan Oktar ve grubunun geçmişe dönük yurtdışı bağlantıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu temasların neredeyse tamamında yer alan isimlerin başında ise Oktar Babuna ismi dikkat çekiyor.
23.08.2018 Gündem
Pentagon, Güney Kore ile askeri tatbikatları durdurdu
Pentagon, Güney Kore ile askeri tatbikatları durdurdu ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Amerikan ordusu ile Güney Kore ordusu tarafından yürütülen ortak askeri tatbikatların durdurulduğunu bildirdi.
19.06.2018 Dünya
Trump kameraların karşısına geçti, imzayı attı
Trump kameraların karşısına geçti, imzayı attı ABD Başkanı Trump, silahlı kuvvetlerin 6. kolu olarak bir "Uzay Kuvvetleri" kurulması için Savunma Bakanlığına talimat verdiğini söyledi.
18.06.2018 Dünya
ABD’nin sırları Çin’in elinde
ABD’nin sırları Çin’in elinde Washington Post’un haberine göre, Çin hükümetinin hackerları, ABD’li yetkililerin bilgisayarlarını hackleyerek, içerisinde denizaltı savaş faaliyetleri ile ilgili yüksek hassasiyet ve önem taşıyan bilgileri ele geçirdiler.
9.06.2018 Dünya
ABD’den yeni füze denemesi
ABD’den yeni füze denemesi Amerikan ordusu, önceki akşam kıtalar arası balistik füze denemesi gerçekleştirdi.
26.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amerikan Ordusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amerikan ordusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.