American Express

American Express

Son dakika American Express haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan American Express ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını American Express haber sayfamızda bulabilirsiniz.

American Express

haberleri sayfasında son dakika yaşanan american express gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 american express haberi bulunmuştur. Tüm american express haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı!
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı! Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Algan’ın biyografisi!
3.09.2022 Gündem
ABD'li kredi kartından Rusya ve Belarus kararı!
ABD'li kredi kartından Rusya ve Belarus kararı! ABD’li kredi kartı ve turizm şirketi American Express, Ukrayna'nın işgali nedeniyle Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini askıya aldı.
6.03.2022 Dünya
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı...
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı... Tinder'da tanıştığı ve kendini bir milyarderin oğlu olarak tanıtan adam tarafından dolandırılan 29 yaşındaki genç kadının hayatı karardı. Beyaz atlı prensi onu yüklü miktarda dolandırdığında, akıl hastanesine yatmak zorunda kalan genç kadının hikâyesi tüyler ürpertecek cinsten.
4.02.2022 Dünya
Garanti BBVA kararı resmen duyurdu! Kredi kartı olanlar...
Garanti BBVA kararı resmen duyurdu! Kredi kartı olanlar... Garanti BBVA harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi kartı sahiplerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankadan müşterilerine yönelik açıklama geldi. Yeni kredi kartı hizmete sunuldu. Metal The Platinum Card ile metal bir kredi kartına sahip olan müşteriler, American Express’in ayrıcalıklarından yararlanacak. Dünyanın her yerinde kartlarını güvenle kullanabilecek olan müşteriler, Selects Programı ile de çeşitli indirimlerden faydalanabiliyor. İşte hizmete sunulan yeni kredi kartı ile ilgili tüm bilgiler...
18.10.2021 Ekonomi
122 milyon lirayı nasıl harcadığını izah edemezse bir servet kaybedecek!
122 milyon lirayı nasıl harcadığını izah edemezse bir servet kaybedecek! BBC'nin ulaştığı belgelerde, hapisteki bir bankacıyla evli bir kadının, Londra'daki ünlü Harrods mağazasında, herhangi bir şüphe çekmeden 16 milyon sterlin (122 milyon TL) harcadığı görülüyordu. Şu anda, hakkında çıkartılan Açıklanmayan Servet Emri ile (UWO) mücadele eden Zamira Hacıyeva, 10 yıldan uzun bir sürede Harrods'taki alışverişlerinde, birçoğu kocasının bankasıyla bağlantılı 54 kredi kartı kullanmıştı.
30.05.2019 Dünya
Rekabet Kurulu'ndan Halk Bankası kararı!
Rekabet Kurulu'ndan Halk Bankası kararı! Rekabet Kurulu, Türkiye Garanti Bankası AŞ'nin American Express Limited ile lisans ilişkisine dayanarak, Türkiye Halk Bankası AŞ ile imzaladığı alt lisans sözleşmesine bireysel muafiyet tanınmasına karar verdi.
20.11.2018 Ekonomi
Cem İlkel İstanbul Challenger'da son 16'da
Cem İlkel İstanbul Challenger'da son 16'da American Express İstanbul Challenger Erkekler Tenis Turnuvası başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
THY'den dev anlaşma!
THY'den dev anlaşma! Türk Hava Yolları (THY) kurumsal seyahat anlamında dünyanın önde gelen acentelerinden biri olarak görülen American Express Global Business Travel (GBT) ile bir anlaşma imzaladı.
2.07.2018 Ekonomi
"2018 Türkiye, Fransa ve Türkiye AB ilişkilerinde kritik bir yıl"
"2018 Türkiye, Fransa ve Türkiye AB ilişkilerinde kritik bir yıl" Paris Bosphorus Enstitüsü Bilim Kurulu Toplantısı, Enstitü Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası, 2018 yılının Türkiye'nin Fransa ve Avrupa Birliği (AB) ile ilişkilerinde "kritik bir yıl" olduğuna işaret etti ve Enstitü olarak üzerlerine düşeceklerini yapacaklarını vurguladı.
12.02.2018 Dünya
Carla Bruni, İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor!
Carla Bruni, İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor! Fransa'nın eski “First Lady”si, şarkıcı Carla Bruni, yeni albümünün tanıtım konseri için 13 Aralık’ta İstanbul’da konser verecek.
11.12.2017 Kültür Sanat
Marsel İlhan ilk turda veda etti
Marsel İlhan ilk turda veda etti Marsel İlhan ile turnuvaya 1 numaralı seribaşı olarak katılan Malek Jaziri ilk turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan İstanbul Challenger'da çeyrek finalde
Marsel İlhan İstanbul Challenger'da çeyrek finalde RUS rakibi Shalva Dzhanashia'ya set vermeyen Marsel İlhan, American Express İstanbul Challenger'da çeyrek finali yakaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İlhan ve Çelikbilek ikinci turda
İlhan ve Çelikbilek ikinci turda American Express İstanbul Challenger Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nın ana tablo ikinci gün maçları tamamlanırken, teklerde Marsel İlhan ve Altuğ Çelikbilek ikinci tura, çiftlerde ise Altuğ Çelikbilek-Mert Naci Türker ikilisi çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
4 milyon dolarlık zarar
4 milyon dolarlık zarar Roger Waters, Trump karşıtı görselleri konserlerinde kullandığı için American Express tur sponsorluğundan çekilmiş ve sanatçı 4 milyon dolar zarara uğradı
6.08.2017 Magazin
Brighton & Hove Albion, Premier Lig'e yükseldi
Brighton & Hove Albion, Premier Lig'e yükseldi İngiltere Championship'te Wigan Athletic'i 2-1 mağlup eden Brighton & Hove Albion, Huddersfield'ın puan kaybetmesiyle Premier Lig'e yükselmeye hak kazandı.
17.04.2017 İngiltere
Modaya dair konuştular
Modaya dair konuştular Konsept dünya markaları ile tasarımcıları belli temalarla bir araya getiren ZEST ISTANBUL buluşmalarının yenisi ‘My Dream Wonderland’ yeni yıl heyecanını yansıtan konseptiyle Ferhan İstanbullu ve Mert Aslan öncülüğünde American Express Card ana sponsorluğunda 16-17 Aralık günü Raffles Istanbul Zorlu Center’da düzenleniyor...
11.12.2016 Magazin
Marsel İlhan durdurulamıyor!
Marsel İlhan durdurulamıyor! Türkiye'de düzenlenen en köklü tenis organizasyonu niteliğindeki American Express İstanbul Challenger'da milli raket Marsel İlhan'ın ilerleyişi sürüyor. Son maçında Belçikalı rakibi Yannick Mertens'i saf dışı bırakan 29 yaşındaki İlhan, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Microsoft Build konferansında yapay zeka teknolojilerini duyurdu
Microsoft Build konferansında yapay zeka teknolojilerini duyurdu Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, ABD'de düzenlenen Build Geliştiriciler Konferansı'nda yapay zeka servislerinin ön izlemesini duyurdu.
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Koç'ta büyük karar zamanı
Koç'ta büyük karar zamanı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesinin ardından gözler Koç Ailesi'ne çevrildi...
29.09.2021 Gündem
Twitter'da şok istifalar
Twitter'da şok istifalar Dünyanın en büyük sosyal medya ağı Twitter, birbiri ardına gelen istifalarla sarsıldı. Kurumun Ürün Müdürü Kevin Weil, Medya Müdürü Katie Jacobs Stanton, Mühendislik Müdürü Alex Roetter ve İnsan Kaynakları Müdürü Skip Schipper görevlerinden ayrıldı
25.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Marsel İlhan'dan erken veda
Marsel İlhan'dan erken veda American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nda milli sporcu Marsel İlhan ilk turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dev banka ceza ödeyecek!
Dev banka ceza ödeyecek! Citigroup, uygunsuz ücretlendirme ve yanıltıcı kredi kartı hizmetlerinden ötürü müşterilerine 700 milyon dolarlık geri ödeme yapacak.
22.07.2015 Ekonomi
Ünlü yatırımcı zenginliğin sırrını açıkladı
Ünlü yatırımcı zenginliğin sırrını açıkladı ABD'li milyarder iş adamı Warren Buffett, zengin olmasına sebep olan 3 alışkanlığını söyledi.
26.03.2015 Ekonomi
Küba'da yeni dönem! Yıllarca direndiler ama...
Küba'da yeni dönem! Yıllarca direndiler ama... Kredi kartı devleri American Express ve MasterCard, Küba'da faaliyete başlayacaklarını açıkladı...
28.01.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

American Express ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki american express haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.