Pandemi sağlık sorunu kaynaklı estetiği artırdı!
Pandemi sağlık sorunu kaynaklı estetiği artırdı! Pandemi döneminde artan stres, aşırı terleme, diş sıkma ve gıcırdatma problemlerini de artırdı. Estetik müdahalelerin güzellik kaygısı dışında bu gibi durumlarda da yapıldığını belirten Uzm. Dr. Hasan Benar, “Bu rahatsızlıkların temelinde stres mevcuttur. Pandemi dönemiyle de depresyon ve streste anlamlı oranda artış gördük. Bu sebeple pandeminin etkisinin büyük olduğunu düşüyorum” diye konuştu.
11.07.2021 Sağlık
Eşler birbirinden sıkıldı, estetik operasyonlara ilgi arttı
Eşler birbirinden sıkıldı, estetik operasyonlara ilgi arttı Koronavirüs sürecinde evlerde geçen süre arttı. Bu durumun sonucunda bazı çiftler birbirinden sıkıldı, boşanmalar da arttı. Öte yandan birbirinden sıkılan, ilişkilerine heyecan katmak isteyen çiftlerin ise estetiğe ilgisi arttı. Hatta karı-koca gelip estetik operasyon yaptıranlar bile var.
14.03.2021 Sağlık
''Ameliyatsız estetiklerde bütünsel yaklaşım şart''
''Ameliyatsız estetiklerde bütünsel yaklaşım şart'' Estetik alanında ameliyatsız uygulamalar giderek yaygınlaşıyor, artan talep bu alanda hizmet verenlerin sayısını da artırıyor. Uzmanlar ise profesyonel dokunuşların ihmal edilmemesi konusunda uyarıyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, "Ameliyatsız estetiklerde bütünsel yaklaşım şart" dedi.
2.12.2020 Sağlık
Ameliyatsız tekniklere talep artıyor!
Ameliyatsız tekniklere talep artıyor! Ameliyatsız teknikler ile yapılan estetikler arasında yüz, burun, göz kapakları, kırışık tedavisi, çene, yanak ve dudak estetiği operasyonları yer alır.
27.02.2018 Sağlık