Amatör Küme

Amatör Küme

Son dakika Amatör küme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amatör küme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amatör küme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amatör Küme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amatör küme gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 amatör küme haberi bulunmuştur. Tüm amatör küme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Vatan TV
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi Diyarbakır’da 1’inci Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden ve 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu takım otobüsü devrilen Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu.
10.02.2024 Futbol
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın Yozgat 1. Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nda Sorgun 1071 Spor Kulübü ile Yozgat İl Özel İdarespor arasında oynanan karşılaşma sonrasında müsabakanın hakemleri saldırıya uğradı.
7.02.2024 Futbol
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız'
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız' Manisa'da, tarihi Ulu Camii'nin imamı Murat Emgener (49), camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, yeşil sahalarda ise kurduğu futbol takımına başkanlık yapıyor. Lisanslı sporcu da olan Emgener, gençleri sporla kötü alışkanlıklardan korumaya çalıştığını belirtip, "Görevimiz sadece camide imamlık değil. İnsanlara ve dinimize hizmet etmek için her alanda olmalıyız" dedi.
31.01.2023 Gündem
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü!
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü! Göztepe 2 Eylül 2006 ne oldu, Göztepe 2 Eylül nedir? Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini elde eden Göztepe bugün 4'üncü hafta müsabakasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Göztepe’nin 2 Eylül’de oynayacak maç taraftarı geçmişe 2 Eylül 2006’ya götürdü. 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü olarak tarihe geçen bu an vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü…
2.09.2022 Şampiy10
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü…
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü… Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay, 29. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray'ın efsanelerinden 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında yapılan anma törenine Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı yöneticiler ve Metin Oktay'ın ailesi katılım gösterdi. Metin Oktay neden öldü? Metin Oktay kaç yaşında öldü? Metin Oktay kimdir? İşte detaylar…
13.09.2020 Gündem
TFF harekete geçti! Futbolcularını döven Halit Kurt'a detaylı soruşturma!
TFF harekete geçti! Futbolcularını döven Halit Kurt'a detaylı soruşturma! Kayseri'de yaşanan skandal olayla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) harekete geçti. TFF Hukuk Müşavirliği, sosyal medyada çıkan teknik direktörün futbolcularını tokatlama görüntüsünü delil olarak görüp, Halit Kurt hakkında soruşturma başlattı.
25.10.2019 Futbol
Bin bıldırcın sattı 9 futbolcu aldı!
Bin bıldırcın sattı 9 futbolcu aldı! Aydın’da amatör lig ekiplerinden Umurlu Belediyespor’un İkinci Başkanı İsmail Savran, yetiştirdiği bıldırcınların satışından elde ettiği 7 bin lirayı transfere harcadı. 9 futbolcu transfer ederek yeni bir takım kuran Savran, “Bıldırcınlarım takıma feda olsun” dedi
19.09.2019 Futbol
Bucaspor keskin dönemeçte
Bucaspor keskin dönemeçte TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bitime 11 maç kala 17 puanla sonuncu sırada yer alan Bucaspor, zorlu viraja giriyor.
27.02.2019 Futbol
Oyuncularına kızdı, takımı ligden çekti! Nedeni ise...
Oyuncularına kızdı, takımı ligden çekti! Nedeni ise... Karabük 1'inci Amatör Küme takımlarından Safranboluspor'un başkanı Hüseyin Özkaynak (58), maçta 5 kırmızı kart gören oyuncularına kızıp takımı ligden çekti. Kararı öğrenen oyuncular ise takımı yeniden lige döndürmesi için başkanlarından özür dileyip tezahüratta bulundu.
30.11.2018 Futbol
Amatör küme oyuncusu ölümden döndü! Dili boğazına kaçıp...
Amatör küme oyuncusu ölümden döndü! Dili boğazına kaçıp... Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu'nda bugün Beşikdüzüspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan 11. hafta mücadelesinde rakibiyle çarpışan Beşikdüzüsporlu Yusuf Özenin dili boğazına kaçtı. Karşılaşmada görevli sağlıkçının hızlı müdahalesi sonucu oyuncu ölümden döndü.
21.11.2018 Futbol
Amatör maçta biber gazlı müdahale
Amatör maçta biber gazlı müdahale Karabük’te, amatör küme maçının bitiş düdüğü ile çıkan arbedeye polis biber gazı ile müdahale etti.
18.11.2018 Futbol
Kaptan sahada kalbine yenildi
Kaptan sahada kalbine yenildi Kırklareli 1. Amatör Küme’de Pehlivanköyspor ile Çiftlikköyspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın henüz 10. dakikasında üzücü bir olay meydana geldi. Maç esnasında kalp krizi geçirerek yere yığılan Pehlivanköyspor takımın kaptanı Gürkan Binli kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
21.10.2018 Futbol
Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi!
Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi! 1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, borçlarından dolayı düşürüldüğü Süper Amatör Lig'de de rahat edemiyor. Sezona eksi 3 puanla başlayan kırmızı-lacivertli ekibe, başka bir dosyadan dolayı eksi 6 puan daha silme cezası geldi. Başkan Vekili Şevket Varan, "Kulübümüze gelen cezalara altın madeni bulmuşcasına sevinen insanlar var. FIFA'daki dosyalar ile ilgili çalışıyoruz" dedi.
19.09.2018 Futbol
Kazada ölen Mehmet futbol için okul kaydını dondurmuş
Kazada ölen Mehmet futbol için okul kaydını dondurmuş Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Mehmet Dutar (20) ve emekli işçi babası Veli Dutar (44), gözyaşları arasında toprağa verildi.
18.09.2018 Futbol
Genç futbolcunun son paylaşımı yürek dağladı
Genç futbolcunun son paylaşımı yürek dağladı Bugün sabah saat 08.00 sularında Sivas-Ankara karayolu üzerinde Direkli-Bedirli kavşağında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden genç futbolcu Mehmet Dutar'ın son paylaşımı yürek dağladı.
17.09.2018 Yaşam
Genç futbolcu trafik kazasında hayatını kaybetti
Genç futbolcu trafik kazasında hayatını kaybetti 2011 yılında futbola Kayserispor alt yapısında başlayan ve bir çok kategoride oynayan Mehmet Dutar, bugün sabah saatlerinden babasının kullandığı 38 BJ 247 plakalı aracın, Tokat’tan Sivas’a giden 60 AAP 084 plakalı yolcu otobüsü ile çarpışması sonrasında hayatını kaybetti.
17.09.2018 Futbol
Hem başkan hem malzemeci...
Hem başkan hem malzemeci... Amatör futbolda kulüp yöneticileri takımlarının birçok ihtiyacı için seferber olurken Söke Gençlikspor Başkanı Mehmet Üzüm, başkanlığını yaptığı kulüpte malzemeciliği de kendi yürütüyor.
29.08.2018 Futbol
Mersin İdmanyurdu, 93 yaşında!
Mersin İdmanyurdu, 93 yaşında! Süper Lig'den Amatör Küme'ye kadar düşen Mersin İdmanyurdu'nun 93.yıldönümü coşkuyla kutlandı.
17.08.2018 Futbol
Yok böyle bir skor: 20-2
Yok böyle bir skor: 20-2 Bayern Münih, hazırlık maçında amatör küme ekiplerinden FC Rottach-Egern'i 20-2 mağlup etti.
8.08.2018 Almanya
‘Ömrünü memleket için tüketti’
‘Ömrünü memleket için tüketti’ Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım “Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum” dedi
10.06.2018 Gündem
PSG Emre Demir'i bırakmadı
PSG Emre Demir'i bırakmadı PSG, 14 yaşındaki Emre Demir'den 13 Haziran'a kadar kampta kalmasını istedi.
7.06.2018 Fransa
Emre Demir PSG ile idmanda!
Emre Demir PSG ile idmanda! Kayserispor'un 14 yaşındaki genç yeteneği Emre Demir, Fransa'nın ünlü futbol takımı Paris Saint-Germain'de antrenmana çıktı.
30.05.2018 Kayseri Spor
Gencecik kalpler durdu
Gencecik kalpler durdu Faruk 12’sinde, Semih 13’ünde, Fatoş da henüz 20’sindeydi. Faruk ve Semih futbol oynarken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Fatoş ise aniden fenalaştı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
18.05.2018 Gündem
13 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti!
13 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti! Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 13 yaşındaki amatör futbolcu idmana çıkmaya hazırlandığı sırada sahada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
18.05.2018 Konya Spor

Benzer Haber Etiketleri

Amatör Küme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amatör küme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.