Altın Gram

Altın Gram

Son dakika altın gram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın gram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın gram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Gram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın gram gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.396 altın gram haberi bulunmuştur. Tüm altın gram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor Haftanın üçüncü işlem gününde altın tarafından yeni rekor geldi. Ons altın 2350 dolar psikolojik direnci üzerine çıktı. Buradan esen rüzgarla yönünü bulan altın gram fiyatı 2450 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın yorumu yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatını rakam vererek duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika... Altın fiyatları rekora doymuyor. Yeni rekorlar yolda. İslam Memiş son dakika açıkladı. Altın yatırımcısını heyecanlandıran flaş gelişme. Altın fiyatları haftayı hızlı yükselerek kapadı. Ons altın 2300 dolar psikolojik direnci üzerinde seyrederken altın gram fiyatı iç piyasada 2400 TL civarında işlem görüyor. Piyasalarda rekor seviyeler sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik 2 seviye vererek altın yorumlarında bulundu. Öte yandan Memiş, altının kar satışı yiyebileceğine dikkat çekti. İşte son dakika altın fiyatları...
6.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatının rekor seviyeye ulaşmasının ardından uzmanlardan dikkat çeken uyarılar gelmeye başladı. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde geri çekilme yaşadı. Ons altın tarafından esen ters rüzgara kapılan altın gram fiyatı düştü. Peki altın tarafında rota ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'Altın o seviyeyi radarına aldı' diyerek rakam verdi. Sert düşüşler bekleyen Memiş, altın fiyatları için kritik tarihi duyurdu.
5.04.2024 Ekonomi
Gram altında ons alarmı! Yeni zirveleri görecek
Gram altında ons alarmı! Yeni zirveleri görecek Dolar kuru ve ONS ile dalgalanan gram altın yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber yatırımcıların radarına girdi. Uzmanlar son dönemde daha çok ONS rüzgarıyla yön bulan altın gram fiyatı için tahminlerini güncelledi.
4.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları yine kazandırdı! Gram altın 3500 liraya gözünü dikti
Altın fiyatları yine kazandırdı! Gram altın 3500 liraya gözünü dikti Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları, yılın 2.çeyreğine girilmesiyle rekor seviyeleri test etti. Ons altın zirvesini tazelerken altın gram fiyatı dün iç piyasada 2362 liraya yükselerek tüm zamanların rekoruna imza attı. Altın fiyatları yeni güne yükseliş trendini güçlendirerek başladı. Yatırımcısı ise son bir haftada altından yüzde 20,36 oranında kazanç sağladı. Bu kapsamda canlı altın fiyatları merak edilenler arasına girdi. Öte yandan gram altın fiyatlarında 3500 lira seviyesine gözünü dikti.
2.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira?
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira? Altın fiyatları yükselişe geçti. altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar?
28.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları kritik tarihe odaklandı! Yeni rekor geliyor, son alım fırsatı
Altın fiyatları kritik tarihe odaklandı! Yeni rekor geliyor, son alım fırsatı Altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu. Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. İşte tüm detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu.
18.03.2024 Ekonomi
Çok çarpılan olacak! Altın alacaklar dikkat! Gram altın 3.000 TL olacak, alım fırsatı için tarih verdi
Çok çarpılan olacak! Altın alacaklar dikkat! Gram altın 3.000 TL olacak, alım fırsatı için tarih verdi Altın fiyatlarında peş peşe son dakika gelişmeleri yaşaıyor. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdıktan sonra yükselişe ara verdi. Ons altın ABD'den gelen veriler sonrası kar satışı yedi. Altın gram fiyatı ons yönlü ibresini aşağı çevirdi. Gram altın, ons altın düşüşlerine nazaran daha kısmi geriledi. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tarih vererek altın fiyatları için alım fırsatı seviyelerini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
Altında her şey tepetaklak oldu! Yeni beklenti herkesi şok etti
Altında her şey tepetaklak oldu! Yeni beklenti herkesi şok etti Altın fiyatlarında sürpriz gelişme. Altın fiyatları sert yükselişlerine ara verdi. Ons altın ABD'den gelen veriler sonrası kar satışı yedi. Altın gram fiyatı ons yönlü ibresini aşağı çevirdi. Gram altın, ons altın düşüşlerine nazaran daha kısmi geriledi. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tarih vererek altın fiyatları için alım fırsatı seviyelerini açıkladı.
15.03.2024 Ekonomi
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tarihi rekorları tek tek geçti. Altın fiyatları artışını tüm hızıyla sürdürüyor. 2161 dolardan işlem gören ons altın son 5 ayın en iyi haftasını geçiriyor. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı iç piyasada 2200 lira üzerinde seyrediyor. Altın son bir haftada yatırımcısına yüzde 14,25 oranında değer kazandırdı. Öte yandan altın fiyatları ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya çok önemli uyarı geldi. Altın fiyatının ne zaman 3 bin 500 lira olacağıyla ilgili bilgi verildi. Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında son durum ne? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar..
8.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarından çifte rekor geldi! Gramda 3500 lira seviyesi telaffuz edildi
Altın fiyatlarından çifte rekor geldi! Gramda 3500 lira seviyesi telaffuz edildi Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ederken, uzmanlar gram altın için beklenen rakamı ve tarihi verdi. Yatırımcılara seslenen Belgin Maviş gram altın için kritik seviyeyi açıkladı. Öte yandan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bir gün içinde bu sert yükselişlerin sağlıksız olduğunu belirterek '100 dolarlık satış gelebilir' yorumunda bulundu. Öte yandan altın gram fiyatı 2327 TL'yi görerek tarihi zirvesini test etti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
7.03.2024 Ekonomi
Altında yıl sonu için müthiş rakam! "Herkes gardını alsın" diyerek yatırımcıyı uyardı!
Altında yıl sonu için müthiş rakam! "Herkes gardını alsın" diyerek yatırımcıyı uyardı! Altın fiyatları haftaya rekor seviyeleri test ederek başladı. Şu sıralarda ons altın 2100 dolar seviyesini aşarak 2115 dolardan işlem görüyor. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı serbest piyasalarda 2200 TL üstüne çıkarak yeni rekoruna imza attı. Öte yandan altın için çarpı yıl sonu tahmini ortaya çıktı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar oldu? Bu fiyattan altın alınır mı satılır mı? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
6.03.2024 Ekonomi
Gram altında yeni hafta rekorla başladı! 4 Mart 2024 çeyrek, gram altın fiyatları
Gram altında yeni hafta rekorla başladı! 4 Mart 2024 çeyrek, gram altın fiyatları Son zamanlarda hareketli bir seyir izleyen altın fiyatlarında hızlı dalgalanmalar yaşanıyor. Yükseliş trendine devam eden gram altın rekor kırdı. Ekonomi gündemini takip edenler için Kapalıçarşı'dan güncel altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatını haberimizde bir araya getirdik. İşte, 4 Mart 2024 çeyrek, gram altın fiyatları...
4.03.2024 Ekonomi
Gram altın Şubat'ı rekorla kapatacak! 27 Şubat 2024 altın fiyatları
Gram altın Şubat'ı rekorla kapatacak! 27 Şubat 2024 altın fiyatları Altın fiyatları 27 Şubat Salı gününe yatay seyirde başladı. Dün 2 bin 35 lira ile rekor kıran gram altın fiyatı bugün de aynı değerden işlem görüyor. İşte, 27 Şubat 2024 çeyrek altın, gram altın fiyatı...
27.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları güçlenmeye devam ediyor. Gram altın tarihi yüksek seviyelerde işlem görürken piyasalar Perşembe günü Fed'in açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Öte yandan altın fiyatları rekor tazeledi. Ons altın yaşadığı düşüşler sonrası 2000 dolar seviyesi üzerine tutunarak yükselişini güçlendirdi. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı serbest piyasalarda 2128 lira seviyesini görerek yeni bir rekora imza attı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki haftayı işaret ederek flaş altın yorumlarında bulundu. İslam Memiş, 'Altın satış yiyebilir' ifadelerini kullanarak 2 farklı rakam verdi.
27.02.2024 Ekonomi
25 Şubat bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar?
25 Şubat bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları, ons altın ve dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmelerinden doğrudan etkileniyor. Son işlem gününde yükselişe geçten gram altın fiyatı 25 Şubat Pazar gününde 2 bin 32 lira seviyesinden alıcı buluyor. İşte, 25 Şubat 2024 bugün hafta sonu canlı çeyrek altın, gram altın fiyatları...
25.02.2024 Ekonomi
Gram altın fiyatlarında sürpriz yükseliş! Gramda 3 bin lira için tarih verildi
Gram altın fiyatlarında sürpriz yükseliş! Gramda 3 bin lira için tarih verildi Gram altın fiyatlarıyla ilgili görüşmemiş rakam verildi. Altın fiyatları yükselişini güçlendirdi. Ons altın 2017 dolar seviyesinden işlem görürken altın gram fiyatı haftanın ilk işlem gününde serbest piyasalarda 2088 lirayı görerek yeni bir rekora imza attı. Öte yandan altının 3 bin lira olacağıyla ilgili tarih verildi. Peki altın fiyatları tarafından beklenen aralık ne?
21.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatları yeniden uçuşa geçti! Gramda rekor için görülmemiş rakam verildi
Altın fiyatları yeniden uçuşa geçti! Gramda rekor için görülmemiş rakam verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları geri çekilmenin ardından yeniden yükselişe geçti. Altın fiyatları hafta içi ABD'den gelen verilerle ibresini aşağı çevirmişti. 1985 dolar seviyesine kadar gerileyen ons altın haftayı tekrar 2000 dolar psikolojik direncinin üzerine çıkarak tamamladı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı kayıplarını geri alarak tırmanışa geçti. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Alım fırsatı' için kritik seviyeleri açıkladı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatları son dakika! 'Alım fırsatı' dedi ve yeni zirveyi açıkladı, işte gram, çeyrek altın fiyatları...
Altın fiyatları son dakika! 'Alım fırsatı' dedi ve yeni zirveyi açıkladı, işte gram, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın gram fiyatı 2000 lira psikolojik desteği altında seyrederken ons altın 2022 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yatırımcısı 'Altın fiyatları artacak mı düşecek mi' sorusuna yanıt ararken emtia piyasası bugün açıklanacak olan ABD enflasyon verisine odaklandı. Uzman isim altın fiyatları için yeni zirveyi açıkladı. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
Altın yönünü yukarıya çevirdi! Yeni rekor tahmini yapıldı, işte son durum
Altın yönünü yukarıya çevirdi! Yeni rekor tahmini yapıldı, işte son durum Altın fiyatları ABD yönlü haber akışı ile düşüş göstermesi sonrası toparlanma yaşadı. Ons altın kısmi yükseliş kaydetti. Bu taraftan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2000 TL psikolojik desteği etrafında fiyatlanıyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısını uyardı.
10.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında ibre tersine dönüyor! 'Alım fırsatı' deyip yeni tarihi açıkladı
Altın fiyatlarında ibre tersine dönüyor! 'Alım fırsatı' deyip yeni tarihi açıkladı Gram altın 2 bin lira, çeyrek altın ise 3 bin 260 lira sınırında seyrediyor. Yukarı yönlü yükselişlerini sürdüren altın fiyatları, ABD verisi sonrası geriledi. Altın gram fiyatı 2000 TL'nin altına sarkarken ons altın fiyatı 2040 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ABD tarım dışı istihdam verisi öncesi 2056 dolar seviyelerinde olan ons altın, veri sonrası 2028 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu geri çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Fed sonrası bu yükselişler kaldığı yerden yoluna devam edecek" diyerek altın fiyatları için kritik seviyeleri söyledi. İşte detaylar...
6.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarına ABD darbesi! Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar?
Altın fiyatlarına ABD darbesi! Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları 6 Şubat Salı yani haftanın ikinci iş gününe yatay yönlü seyirde başladı. Gram altın 2 bin lira, çeyrek altın ise 3 bin 260 lira sınırında seyrediyor. Yukarı yönlü yükselişlerini sürdüren altın fiyatları, ABD verisi sonrası geriledi. Altın gram fiyatı 2000 TL'nin altına sarkarken ons altın fiyatı 2040 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ABD tarım dışı istihdam verisi öncesi 2056 dolar seviyelerinde olan ons altın, veri sonrası 2028 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu geri çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Fed sonrası bu yükselişler kaldığı yerden yoluna devam edecek" diyerek altın fiyatları için kritik seviyeleri söyledi. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
6.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Gram altın için alım fırsatını açıkladı: 2.700 TL'yi olacak
Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Gram altın için alım fırsatını açıkladı: 2.700 TL'yi olacak Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yukarı yönlü yükselişlerini sürdüren altın fiyatları, ABD verisi sonrası geriledi. Altın gram fiyatı 2000 TL'nin altına sarkarken ons altın fiyatı 2040 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ABD tarım dışı istihdam verisi öncesi 2056 dolar seviyelerinde olan ons altın, veri sonrası 2028 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu geri çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Fed sonrası bu yükselişler kaldığı yerden yoluna devam edecek" diyerek altın fiyatları için kritik seviyeleri söyledi. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Altın Gram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın gram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.