Altın sikkeler topraktan fışkırdı! Kazdıkça küp küp altın çıktı: Bin 200'den fazla sikke...
Altın sikkeler topraktan fışkırdı! Kazdıkça küp küp altın çıktı: Bin 200'den fazla sikke... Altnlar topraktan resmen fışkırdı. Yüksek hızlı demiryolu üzerinde yapılan çalışmalar inanılmaz bir serveti ortaya çıkardı. Müthiş keşif İngiltere'nin Aylesbury kentinin yakınlarındaki Fleet Marston'da yapılan kazılarla ortaya çıktı. HS2 yüksek hızlı demiryolu üzerinde çalışmalar sürdüren yetkililer toprağı kazdıkça altın sikkeler, kaşık, iğne ve broş gibi ev eşyaları buldu.
2.09.2022 Dünya
Dünya tarihinin en büyük hazinesi bulundu! 18 milyar dolarlık define: 200 ton altın, gümüş ve zümrüt...
Dünya tarihinin en büyük hazinesi bulundu! 18 milyar dolarlık define: 200 ton altın, gümüş ve zümrüt... Dünyanın en büyük definesinin yeni görüntüleri paylaşıldı. İspanya donanmasına ait San Jose gemisi 1708 yılında battığında 200 tona yakın altın, gümüş ve zümrüt taşıyordu. Gemideki toplam hazinenin 18 milyar dolar değerinde olduğu düşünülüyor. Kolombiya ordusu San Jose'den yeni görüntüler paylaştı. İşte tarihin en büyük definesi...
8.06.2022 Dünya
9 ton altın sır oldu! Defineci baba-oğul dava açtı: 400 milyon dolarlık altınları FBI kaçırdı...
9 ton altın sır oldu! Defineci baba-oğul dava açtı: 400 milyon dolarlık altınları FBI kaçırdı... Amerikan İç Savaşı’nda kaybolan altınlar yıllardır definecilerin hedefinde oldu. Altınları arayan defineci babayla oğul, FBI’ın 400 milyon dolarlık altınları kaçırdığı suçlamasıyla dava açtı.
31.05.2022 Dünya
Altın gemisi SS Central America'nın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı! 21 ton altın sikke ile okyanusun dibine gömüldü...
Altın gemisi SS Central America'nın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı! 21 ton altın sikke ile okyanusun dibine gömüldü... 21 ton altın sikke ve diğer hazinelerle batan SS Central America gemisinde yapılan keşifler devam ederken, gemide ölen 425 kişiden bazılarına ait fotoğraflar ilk kez yayınlandı. Söz konusu fotoğraflar, tarihe yeni bir ışık tutarken, fotoğrafların okyanusun yüzlerce metre altında çok iyi korunduğu görüldü.
4.05.2022 Dünya