Alparslan Arslan

Alparslan Arslan

Son dakika Alparslan Arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alparslan Arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alparslan Arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alparslan Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alparslan arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 alparslan arslan haberi bulunmuştur. Tüm alparslan arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu Danıştay saldırısının faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koğuşunda ölü bulundu. Arslan'ın intihar ettiği belirtilirken cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
17.02.2023 Gündem
Ergenekon sanığının sır ölümü! Ailesinin evde olduğu sırada...
Ergenekon sanığının sır ölümü! Ailesinin evde olduğu sırada... Danıştay ve Cumhuriyet Gazetesine saldırılara yardım ve yataklıktan hüküm giyip saldırıların faili Alparslan Arslan tarafından el bombalarını kendisine veren şahıs olarak ifade edilen Süleyman Esen Üsküdar'daki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Anne ve babasının evde olduğu sırada çıktığı balkondan atlayarak mı yoksa dengesini kaybederek mi düştüğü bilinmeyen, Esen'in ölüm nedeni araştırılıyor.
17.12.2020 Gündem
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Danıştay'a 2006'da saldırı düzenleyen Alparslan Aslan'a verilen "ağırlaştırılmış müebbet" ve 72 yıl hapis cezasını onadı.
25.11.2020 Gündem
Türkiye'nin sırlarını yurtdışına sızdırdılar! Casuslardan birinin kimliği şok etti
Türkiye'nin sırlarını yurtdışına sızdırdılar! Casuslardan birinin kimliği şok etti Gelen son dakika haberine göre; Türkiye'nin Karadeniz ve Akdeniz’de sondaj çalışmaları yürüttüğü kritik süreçte şok operasyon. Ülkenin enerji ithalatına ilişkin kozmik bilgileri yabancı bir enerji devine sızdıran 6 kişilik hücre çökertildi. MİT ve İstanbul Emniyeti'nin aylardır izlediği hücrenin başı Emel Öztürk yakalandı. Özel bir enerji şirketinde genel müdür yardımcısı olan Öztürk siyasi ve askeri casusluktan tutuklandı. Emel Öztürk'ün, gizli bilgileri yabancı istihbaratçı sevgilisine de ilettiği belirlendi. Hücrenin iki numaralı ismi Serkan Özbilgin ise, suikastla şehit edilen Danıştay Daire Başkanı M. Yücel Özbilgin'in oğlu. İşte son dakika haberinin detayları...
21.10.2020 Gündem
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
Ergenekon davasında karar!
Ergenekon davasında karar! Ergenekon davasında, tüm sanıkların "silahlı örgüt kurmak yönetmek, üyelik, yardım ve yataklık" suçundan beraatine karar verildi.
1.07.2019 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi'ni bombalayan Tekin İrşi, yakalandı
Cumhuriyet Gazetesi'ni bombalayan Tekin İrşi, yakalandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde E.P.'ye silah tehdidi ile senet imzalattırıp, tahsil etmek isteyen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Operasyonda Cumhuriyet Gazetesi'nin bombalanması faili ve Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan'ın da bağlı örgütün üyesi Tekin İrşi de çıktı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.
10.12.2018 Gündem
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Ergenekon Silahlı Terör Örgütünün varlığının kanıtlamadığını belirtti. 26 sanık hakkında ceza istendi. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Sanık Alparslan Arslan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.
30.11.2018 Gündem
Erken çıkacaklar!
Erken çıkacaklar! Danıştay cinayeti davasında verilen kararlar örgüt suçu kapsamında verilmediği için tetikçi Alparslan Arslan 22 yıl, ona yardım ettiği değerlendirilen Osman Yıldırım da 12 yıl sonra serbest kalacak
2.09.2018 Gündem
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı!
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı! Danıştay saldırısı davası sanıkları arasında yer alan ve yargılandığı davada bugün 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Yunanistan'a kaçmak isterken, Edirne'de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Savcılık soruşturmasının ardından SEGBİS ile Ankara'daki 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne bağlanıp, ifade verdikten sonra aynı mahkeme tarafından tutuklanan Yıldırım, tutuklanmasının ardından yeni geniş güvenlik önlemleri altında Edirne F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
31.08.2018 Gündem
Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan'ın cezası belli oldu
Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan'ın cezası belli oldu Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan'a, ağırlaştırılmış müebbet ile 72 yıl hapis cezası verildi. Sanıklardan Osman Yıldırım, İsmail Sağır ve Erhan Timuroğlu, 39 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.
31.08.2018 Gündem
Alparslan Arslan için istenen ceza belli oldu
Alparslan Arslan için istenen ceza belli oldu Danıştay saldırısı sanığı Alparslan Arslan'ın, "kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 4 kişiyi "kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan ise 80 yıla kadar hapsi istendi.
6.07.2018 Gündem
Karar Yüce Divan’ın!
Karar Yüce Divan’ın! Ergenekon davasında mahkeme eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve bağlantılı suçu işledikleri iddia edilen komutanların dosyasını görevsizlik kararı vererek ‘Yüce Divan’ sıfatıyla yetkili ve görevli olduğunu belirttiği Anayasa Mahkemesi’ne gönderdi
29.09.2021 Gündem
‘Olması gereken buydu’
‘Olması gereken buydu’ Ergenekon Davası’na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanıyken hukuksuzluklara itiraz edince görevden uzaklaştırılan emekli hakim Köksal Şengün yeniden yargılamada alınan kararları VATAN’a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Ceylan'ın katili her yerde aranıyor
Ceylan'ın katili her yerde aranıyor Türkiye'yi sarsan Ceylan Timuroğlu cinayetinde ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Katil ağabeyin hikayesi kan donduran cinsten
10.03.2017 Yaşam
‘İçki masasında dolduruşa geldi’
‘İçki masasında dolduruşa geldi’ Kız kardeşini uykusundan uyandırıp öldüren, Danıştay ve Cumhuriyet Gazetesi’ne yapılan saldırının da sanığı olan Erhan Timuroğlu’nun yakınları, cinayetin içki masasındaki söylentiden kaynaklandığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bir kamyon belge inceleniyor
Bir kamyon belge inceleniyor FETÖ sanıklarının avukatlığını yapan ve aralarında Fethullah Gülen’in yeğeni Kemalettin Gülen’in de bulunduğu 22 avukat tutuklanırken, şüphelilerin evinde ele geçirilen bir kamyon belge inceleniyor
29.09.2021 Gündem
FETÖ avukatlarına operasyon: 22 kişi tutuklandı
FETÖ avukatlarına operasyon: 22 kişi tutuklandı FETÖ davalarında yargılanan sanıkların avukatlığını yapan 95 şüpheliden 22'si, FETÖ'nün avukatlarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı. Fetullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak'ın da olduğu 34'ü hakkında ise tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün ABD yapılanması ortaya çıktı
FETÖ'nün ABD yapılanması ortaya çıktı FETÖ’nün ABD yapılanması ortaya çıkarıldı. Ülkeyi eyaletlere bölen terör örgütü baş imam olarak İsmail Büyükelçi’yi görevlendirdi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ sanıklarının avukatlığını o üstlendi
FETÖ sanıklarının avukatlığını o üstlendi Geçmişte FETÖ’nün dizayn ettiği kumpas davalarında adı geçen Mehmet Taşdelen, şimdi FETÖ sanıklarının avukatlığını üstlendi
29.09.2021 Gündem
Ergenekon yoktur!
Ergenekon yoktur! Türkiye tarihinin en kritik davası Ergenekon’da verilen kararlar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay: “Örgüt kabulünde isabet yok. Soruşturma, yargılama ve delil toplama aşamaları yargılama ilkelerine aykırı. Bir kuzudan üç post çıkarılmış”
29.09.2021 Gündem
Faili meçhul cinayetlerde paralel bağlantısı araştırılacak
Faili meçhul cinayetlerde paralel bağlantısı araştırılacak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2000-2013 yılları arasındaki faili meçhul cinayetlerle ilgili dosyalarda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması bağlantısı olup olmadığını araştırmak üzere çalışma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Tahliye talebine ‘ivedi’ inceleme
Tahliye talebine ‘ivedi’ inceleme Yargıtay, savcılıktan Danıştay saldırısının faili, Ergenekon davası sanıklarından Alparslan Arslan’ın ayrıntılı infaz bilgilerini istedi...
29.09.2021 Gündem
Her an serbest bırakılabilir!
Her an serbest bırakılabilir! Ergenekon davasından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 90 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Alparslan Arslan, dosyası Yargıtay’da beklediği için halen tutuklu konumunda...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alparslan Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alparslan arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.