Almanya Birinci Futbol Ligi

Almanya Birinci Futbol Ligi

Son dakika Almanya Birinci Futbol Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Almanya Birinci Futbol Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Almanya Birinci Futbol Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Almanya Birinci Futbol Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan almanya birinci futbol ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 almanya birinci futbol ligi haberi bulunmuştur. Tüm almanya birinci futbol ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Herta Berlin'de Tayfun Korkut dönemi başladı!
Herta Berlin'de Tayfun Korkut dönemi başladı! Pal Dardai ile yollarını ayıran Herta Berlin, genç teknik adam Tayfun Korkut'la anlaşmaya vardı.
29.11.2021 Almanya
'İnancı eksikti' Wolfsburg'da Van Bommel dönemi sona erdi
'İnancı eksikti' Wolfsburg'da Van Bommel dönemi sona erdi Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg Mark Van Bommel ile yollarını ayırdı.
25.10.2021 Almanya
Ve Sörloth geri döndü!
Ve Sörloth geri döndü! Leipzig'de bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Sörloth, Borussia Mönchengladbach’a attığı golle takımına 3 puanı getirdi.
28.02.2021 Almanya
Merkel, halkı ülkede bugün yürürlüğe giren Kovid-19 tedbirlerine uymaya çağırdı
Merkel, halkı ülkede bugün yürürlüğe giren Kovid-19 tedbirlerine uymaya çağırdı Almanya Başbakanı Angela Merkel, halkın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının yayılmasını önlemek ve yeni vakalardaki artış hızının düşürülmesi için bugün yürürlüğe giren yeni tedbirlere uymasını istedi.
2.11.2020 Dünya
Bundesliga'da Bayern Münih, üst üste 8. kez şampiyon oldu
Bundesliga'da Bayern Münih, üst üste 8. kez şampiyon oldu Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayern Münih, üst üste 8. kez şampiyon oldu.
16.06.2020 Futbol
Borussia Dortmund, son dakika golüyle kazandı!
Borussia Dortmund, son dakika golüyle kazandı! Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Borussia Dortmund, Fortuna Düsseldorf'u deplasmanda son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.
13.06.2020 Almanya
Mario Götze, sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacak
Mario Götze, sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacak Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Mario Götze'nin, sezon sonunda sarı-siyahlı takımdan ayrılacağı bildirildi.
23.05.2020 Almanya
Union Berlin 0-2 Bayern Münih
Union Berlin 0-2 Bayern Münih Almanya Bundessliga'da mücadelesinde Bayern Münih, deplasmanda Union Berlin'e konuk oldu. Maçı Bayern Münih 2-0 kazandı.
17.05.2020 Futbol
Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Corona virüs nedeniyle mart ayından bu yana askıya alınan Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ile başlıyor. Avrupa'da Corona virüs gölgesinde başlayan ilk lig olan Bundesliga kritik bir derbi ile başlayacak. Haftanın en önemli maçında Ruhr derbisi oynanacak. Peki, Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ilk 11'ler...
16.05.2020 Gündem
Milli futbolcu Yunus Mallı, corona virüs nedeniyle karantinada!
Milli futbolcu Yunus Mallı, corona virüs nedeniyle karantinada! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Union Berlin'de forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı'nın, evinde karantinada bulunduğu bildirildi.
9.04.2020 Futbol
Bayer Leverkusen, Lennart Grill'i transfer etti
Bayer Leverkusen, Lennart Grill'i transfer etti Bundesliga temsilcisi, 3. Lig ekibi Kaiserslautern'den Grill'i renklerine bağladı.
9.04.2020 Futbol
Köln - Schalke 04 (3-0) (MAÇ ÖZETİ)
Köln - Schalke 04 (3-0) (MAÇ ÖZETİ) Köln, Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 24. haftasında evinde milli oyuncu Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke 04'ü 3-0 mağlup etti. Üst üste 2. galibiyetini alan Köln puanını 29'a yükseltirken Schalke 04 ise bu sonuçla 36 puanda kaldı.
1.03.2020 Almanya
Fortuna Düsseldorf-Herta Berlin maç sonucu: 3-3
Fortuna Düsseldorf-Herta Berlin maç sonucu: 3-3 Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Fortuna Düsseldorf, sahasında Hertha Berlin ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada milli futbolcu Kenan Karaman 2 gol attı
29.02.2020 Futbol
Bayern Münih'te teknik direktör Kovac'ın görevine son verildi
Bayern Münih'te teknik direktör Kovac'ın görevine son verildi Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te teknik direktör Niko Kovac'ın görevine son verildi. Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, Niko Kovac ile karşılıklı olarak anlaşıldığı ve görevine son verildiği kaydedildi.
4.11.2019 Futbol
Avrupa sıcak hava dalgasının etkisinde
Avrupa sıcak hava dalgasının etkisinde Avrupa, bu yaz ikinci kez sıcak hava dalgasının etkisine girerken, bazı ülkelerde bugüne kadarki en yüksek sıcaklıkların kayda geçebileceği belirtildi.
25.07.2019 Dünya
Kaan Ayhan: Süper Lig'den teklif almadım
Kaan Ayhan: Süper Lig'den teklif almadım A Milli Futbol Takımı'nın oyuncuları Kaan Ayhan ile Kenan Karaman, kariyerleri açısından en doğru transfer teklifini beklediklerini söyledi.
23.07.2019 Almanya
Avcı: Türkiye'de yetenekle ilgili bir sıkıntımız yok
Avcı: Türkiye'de yetenekle ilgili bir sıkıntımız yok Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye'nin yetenekli genç futbolcu anlamında sıkıntısı bulunmadığını belirtti.
23.06.2019 Beşiktaş
Stuttgart'ın yeni hocası Tim Walter
Stuttgart'ın yeni hocası Tim Walter Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) sezonu 16. sırada bitiren ve kümede kalmak için İkinci Lig ekibi Union Berlin ile play-out maçları oynayacak olan Stuttgart'ın yeni teknik direktörü Tim Walter olacak.
20.05.2019 Almanya
Kerem Demirbay, Bayer Leverkusen'e imza attı!
Kerem Demirbay, Bayer Leverkusen'e imza attı! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen, Hoffenheim'den Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay'ı transfer etti.
9.05.2019 Almanya
Yunus Mallı'nın hocası veda ediyor!
Yunus Mallı'nın hocası veda ediyor! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'un teknik direktörü Bruno Labbadia, sezon sonunda görevinden ayrılacak.
13.03.2019 Almanya
Bayern Münih puansız döndü
Bayern Münih puansız döndü Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) son şampiyon Bayern Münih, deplasmanda Bayer Leverkusen'e 3-1 mağlup oldu.
2.02.2019 Almanya
Schalke 04, Ahmed Kutucu ile sözleşme imzaladı
Schalke 04, Ahmed Kutucu ile sözleşme imzaladı Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04, Türk asıllı futbolcu Ahmed Kutucu ile profesyonel sözleşme imzaladı.
1.02.2019 Almanya
İstanbul'a geldi ama... Transferde sorun!
İstanbul'a geldi ama... Transferde sorun! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover, Beşiktaş'ın transfer etmek için İstanbul'a getirdiği Japon futbolcu Shinji Kagawa için kulübüyle anlaşma sağladıklarını duyurdu.
31.01.2019 Beşiktaş
Ozan Kabak, Bundesliga'da ilk maçına çıktı
Ozan Kabak, Bundesliga'da ilk maçına çıktı Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih, sahasında Stuttgart’ı 4-1 yendi.
27.01.2019 Almanya
Dortmund, Leipzig'i tek golle yendi
Dortmund, Leipzig'i tek golle yendi Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Borussia Dortmund, deplasmanda Leipzig'i 1-0 yendi.
19.01.2019 Almanya

Benzer Haber Etiketleri

Almanya Birinci Futbol Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki almanya birinci futbol ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.